Vad ska man ha på sig?

Ååh, beslutsångest! Vad ska man ha på sig ikväll? Jag funderar på en guldklänning med svarta strumpisar till, röda naglar och lockat hår, kanske även lösögonfransar, känns lagom glammigt till nyår. Vad ska ni ha på er?

Kvällen kommer att börja med middag hemma hos Molly, själv har jag fixat förrätten ;) Vi blir väl 5 tjejer plus mig, ska bli riktigt trevligt! Senare så kommer min älskling med några av hans kompisar. Kanske även att det kommer lite mer tjejer? Kommer nog att bli en ganska lyckad nyår, är såå taggad just nu ;)

But still... Vad ska ni ha på er? Kom med förslag ;D


2006 största trender...

nicole richie

Ankelboots: En av favvotrenderna, går att ha till det mesta. Funkar både till vardag och fest.
Klänningen: Vem kan ha missat i klänningen vinter? Den har setts på alla, men oj så snyggt!
Leopard: Väldigt svårburet, men på de som lyckades och inte överdrev, blev trenden riktigt bra.
Tights: Bra för de som ville bära klänning även på vintern, också bra när man vill känna sig mer "klädd" i riktigt korta klänningar.
Mörka naglar: Hela hösten och vintern har det varit mörka naglar som gäller, antingen lila eller rött. Även svarta naglar har synts.
Röda detaljer: Både skor o väskor i rött har varit populärt för att ge färg åt en annars ganska färglös outfit.


MK goes rödhårig?

Mary-kate, mörkt hårmary-kat, blond

Satt och spanade omkring på people.com när ja fick syn på en bild på Mary-Kate. Är det så att hon färgat håret? Tack, i sånna fall. Det blonda var verkligen ett fiasko, spöke, nån? Usch säger ja bara! Enligt mig borde hon göra som sin syster och bli brunett, grymt mycket snyggare ;)

Sommar

4531

Sitter just nu och kollar på lite bilder från Zakynthos resan i somras :)
Sjukt kul var det, men snart blir det Gran Canaria med älsklingen, Idus och Sara, ska bli galet kul! Är inte långt kvar nu, ge me värme ;P


Snart Nyår!

Tjejer

Imorgon kväll är det nyår.
Blir antagligen middag hemma hos Molly med tjejerna, länge sedan jag träffade dem, så det ska bli trevligt! Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig ännu, men det kommer!