KÖRKORT

Inte skrivit på jättelänge, har haft fullt upp med mitt övningskörande. Och idag, äntligen, fick jag mitt kööörkoooooooort!!!!!!!!!!!! Så glad just nu, och ikväll ska jag ut och köra :D:D:D!!!!!!!!!!!!

Usch

Uppkörningen igår gick väl inte helt bra, men det är bara att försöka igen. Även om humöret inte var på topp igår. Ska försöka se fram emot nyår nu istället. Har styrt upp det riktigt bra tycker jag, gästlistan är klar och nu är det bara drickan som ska fixas. Har ni något tips på en god nyårsdrink?

Imorgon blir det till att hålla tal i svenskan. Absolut sista vi gör i svenska C, och även det första. Sjukt dålig lärare, har suttit och snackat skit i ett halvår och nu är det dags att bli seriös. Känns inte helt hundra. Usch.

fekke

Lillasyster ska ha party ikväll, alltså kommer hela huset att vara fullt av små 91or. Minns hur det var i 1an, den som spyr och däckar först vinner. T ur att jag är hemma och barnvaktar. Kan tänka mig att det kommer spåra ganska hårt så jag har därför hotat med att ta på mig min catwomandräkt och slänga ut folk. Får se hur länge det håller och om huset står kvar imorgon.

På tal om fest så börjar jag bli riktigt taggad för nyår. Kommer bli galet :)

...

image608


Nu är det big time för sängen, skriver mer imorgon. Nightie!

körkort?

Galet dålig uppdatering på sista tiden, har varken ork eller lust. Skolan dödar mig just nu, ska hålla tal i 5 min på tisdag. Har jag någonsin pratat så länge? Tur att man har en storebror som är lite begåvad iaf.

På tal om prov så har jag min uppkörning på måndag, känns som att hela mitt liv har kretsat runt körlektioner och övningskörning den här hösten. Ska bli skönt att se om jag klarar det eller inte. Jag tror på inte. Har ni några tips att ge? Vad ska man tänka på speciellt?


Grace

image605

På tal om skor. Funderar starkt på att slå till på de här Hope bootsen. Har spanat på dem i ett år, så det kanske är dags nu? Sjukligt fina är de i alla fall, frågan är väl bara om det är värt det. Vat tycker ni?

Skor, igenMina senaste shoppingfynd. Ett par skor, ovanligt va? Kunde inte motstå dem när de stod där. 150 kronor, vem hade lämnat dem liksom!? I alla fall så kommer de att bli perfekta partyskor i vinter då det är för kallt för pumps. Jag är supernöjd!

MåndagJeans: Cheap Monday
Linne: H&M
Blus: Lillasysters från England
Jacka: Svart skinnjacka, Jsfn
Sjal: Orange
Väska: Marc by Marc Jacobs
Skor: Ankelboots, Din Sko

Slapp dag igen. Alla snackade om att 2an skulle vara så hård, jag har typ chillat sen jag började. När börjar det jobbiga? Tänkte i alla fall ta ledigt imorgon, har bara en lektion och den orkar jag inte gå på :)

Nu är nyår fixat, det blir 87/89 fekke hemma hos mig, jag och brooshan slår ihop så det blir dunderkalas. Kommer bli mycket skoj, ska skicka ut inbjudningar i veckan tror jag, denna gången ska allt vara seriöst. Bara en månad kvar nu ;) Har ni några planer för nyår?