The Sartorialist



Här är lite streetstyle-bilder från The Sartorialist. Åh så snyggt! Eller vad säger ni?
Jag gillar speciellt den första bilden, helt underbar :)

<3

Snart

koka

Nu är det 34 timmar kvar, haha! Är såå taggad, ska verkligen bli jättekul! Imorrn ska det sista fixas, ska även försöka hinna med att sola en sista gång. Har fortfarande problem med packningen, varför blir det tungt!? Plocka ur ett par
skor nyss, men vad gör det? Skulle behöva plocka ur hälften för att få plats med resten. Jävla skitgrens på 15 kilo, helt kasst. Ska smygpacka i Rillens väska, verkligen (a).

<3

jordgubbe

jordgubbe


Den här jordgubben från
Accessora är en utav de bästa kopior jag sett. Okej, att inget slår orinalet från Kenneth Lay Lane, men oj så fint det är. Även Urban Outfitters har ett riktigt fint jordgubbshalsband, men jag har ingen större lust att lägga ut ca 400 kronor när man kan få det här från Accessora för 129 kronor. Inte heller känner jag för att lägga ut 1200 för orginalet när halsbandet för tillfället känns ganska uttjatad. Eller vad säger ni?

<3

klänning

klänning
Btw, när jag väl var inne på
Asos fick jag syn på den här babyrosa känningen. Helt underbar, inte sant?

Nu blir det lunch :)

<3
















Look book


Bild: Asos.com

Asos har fixat nya look books, där man kan se vad kan ska köpa för att få samma stil som kändisarna. Kanske inte speciellt orginellt, men väldigt inspirerande. Jag tycker verkligen att de har fångat kändisarnas stilar. Vad tycker ni? Jag skulle iaf inta banga på Nicoles vita tunika, ursnygg! Eller vad sägs om Michas silvriga heels, läckert.

Nu ska jag fortsätta att försöka packa, går absolut inte bra. Ska ta en sväng till apoteket sen också, så mycket som måste fixas :P Men först, lunch!

<3

michaaa

michaaa 

Någon, som tack och lov, har lite bättre stil än Brittan är Micha Barton. Jag fullkomligt älskar hennes klänning, ursnygg! Eller vad säger ni?
Sen är jag helt galen i hennes väska, precis en sådan skulle jag vilja ha i vår. Någon som har sett något liknande? Är helt såld på silvriga accessoarer nu, GE MIG! Det enda jag inte är speciellt förtjust i är hennes skor, ett par silvriga ballerinor hade varit att föredra enligt mig. Men men, snyggt iaf! ;)

Nu har jag i alla fall packat nästan allt. Handdukar och smink och sånt som saknas. Har lyckats komma upp i 13,5 kilo än så länge. Verkar väl inte speciellt rimligt att 2 handdukar, hårfön, massa smink plus hårgrejer skulle väga mindre än 1,5 kilo? Haha, nej. Får rensa ut lite imorgon. Kanske onödigt med 6 par skor för en vecka. Pft.. måste ju ha lite att välja mellan, skitflygbolag!

Nu är det snart sängen som gäller, ska bli riktigt skönt :) Ska drömma om ett varmt och soligt Playa del Ingles! Haha!

<3

Brittan goes crazyy!

 

Alltså. VAD GÖR HON!? Satt och läste lite på Aftonbladet.se igår hemma hos Rillen när den här artikelt dök upp. Har hon blivit galen? Varför? INTE snyggt alls. Usch, stackars Britney, en dag på rehab hjälte inte alltså. Jag hoppas det växer ut, fort!

<3

Hemma

Har varit en väldigt mysig helg det här. Rillen kom till mig i fredags och jag åkte hem från honom idag, urmysigt! :) Igår var vi och kollade på innebandymatch, annars har vi inte gjort så mycket. Hjälpe honom att packa lite igår, 2 dagar kvar till Gran Canaria nu!!!! Kollade även på Happy Feet inatt, jättesöt! Haha.

Ska städa lite på rummet snart och sen ska jag med packa. Max 15 kilo, hur ska det gå!? Själva väskan väger säkert 5 kg, USCH! :P

<3

Jippiii!

Weeyy! Nu är jag glad! Mamma ringde precis till Vero Moda och la undan parkasen jag skrev om förut. Var den sista som fanns i min storlek. Perfekt! Tror nog att den kommer att bli riktigt het i vår. Till blåa jeans och en väska med lång axelrem, snyggt! Eller vad säger ni?

Jag har även börjat sy på guldkjolen, blev väl inte överdrivet bra. Är iof inte klar ännu, men det ser inte ljust ut, haha! Fick sprätta typ en meter kändes det som, usch vad kasst. Lägger nog ner det projektet ett tag :P

Här är några av de hundratals bilder jag har som inspirerar mig :)

   


<3

Sofi


Bild: stureplan.se

Whyreds visning igår dök Sofi Fahrman upp såhär snygg. Underbar röd mössa, matchas helt rätt till pälsen. Snyggt! Eller vad säger ni?

Nu ska jag gå ner för att sy en ny kjol, en guldig ska det bli. Lite pennkjolsaktig, tight, ganska kort. Coolt tror jag. Lägger upp bild sen när den är klar!

<3

alla hjärtans dag

Wehey! Idag är det alla hjärtans dag, ganska så överskattad dag tycker jag. Man ska väl ändå vara snäll varje dag? Och dessutom är det roligare att få en överraskning på en helt vanlig dag, eller hur? :)

Åkte iaf till Rillen igårkväll, köpte med mig lite godis och sånt eftersom jag är en sån snäll flickvän :P
Blev en väldigt mysig dag, låg i sängen hela dagen :) Sen åkte jag hem och lagade middag tillsammans med min lillasyster, blev en lax-lasagne. Jättegott! Tror jag ska ta mig lite glass sen också.

Har hittar en parkas nu i alla fall, från Vero Moda för 500 kronor. Känns som ett väldigt okej pris. Luva, utanpå-fickor och dragsko i midjan. Jag gillar den verkligen, vad tycker ni?



Nu är det Top Model som gäller, fett najs!

<3

Sjuk

Uhh, igår sov jag hos Rillen. Vaknade klockan 6 och trodde att jag skulle kräkas, blev till att ringa mamma så hon kom och hämtade mig. Väl hemma fick jag feber och mådde helt kasst, usch! Idag mår jag lite bättre, men jag vågar ändå inte äta något :/ Måste ju bli frisk till alla hjärtans dag!!

I alla fall så var jag ju hemma hos Fiffen i lördgas kväll, mycket trevligt var det. Först var blev det Middag och sen maassa glass. Gotti. Senare kom det lite folk från gamla klassen, var helt okej :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på One Three Hill. Måste bli frisk! Uhu!

<3

Igår

Igår gick jag upp satans tidigt (halv 8, haha), för att senare åka in till stan med min vän Saris. Vi hade bestämt oss för att vi skulle söka jobb i affärer o sådant. Gick väl sådär. Gud vad otrevliga människor kan vara, usch!

Sen begav jag mig i alla fall hemåt. La mig i sängen och kollade på The Holiday, helt okej faktiskt. Somnade i och för sig efter halva filmen, men men :P



Sen hade jag och några kompisar bestämt att vi skulle fika i stan. Det blev till att gå väldans långt eftersom Fiffs visste ett  "urmysigt" café, som tyvärr var stängt när vi kom fram. Så det slutade med att det blev Café 60 i alla fall. Det var en jättetrevlig kväll och vi planerade även vad vi skulle göra ikväll. Blir middag och lite sånt hemma hos Fiffs, ska bli najs :)

Lägger upp dagens klädsel senare!

<3

I like Viccan

viccan

Nu har modekedjan
Sisters utsett Victoria Sivstedt som sin modell för vårkollektionen. Måste säga att deras käder är lite för "vuxna" för mig, med mycket kostymer och sådant. Men den här klänningen ovan gillar jag väldigt mycket. Fast är den inte lite lik Gina Tricot's tunika? Hur som helst är Victoria väldigt snygg på bilderna (som alltid enligt mig). Intervju med henne finns på Stureplan.se.

<3

Guldväska

Här är min senaste skapelse, en guldig kuvertväska. Blev hyfsat nöjd förutom den sista sömmen som syns lite väl mkt. Men aja :P



Fick en hel del tyg över, funderar på att sy en kjol. Blir det snyggt i guld, eller kommer det bli för mycket? Vad tycker ni??

<3


Shooorts tack!

nicole

Har nyss klippt av ett par gamla jeans till shorts. Två veckor till Gran Canaria nu, TVÅÅ VECKOR! Whohhoooo!! Då ska jag också vara klädd som Nicole, så underbart snyggt, eller vad säger ni?
Tänk att bara kunna gå ut i flip-flops, ohh vilken lyx :) Kollade lite på smhi.se, där det stod att det var 20 grader och regn där nu. Om det regnar när vi åker så dör jag, går under. Usch!

Har solat idag med Rillen, börjar kännas lite på kinderna nu. Men åh så brun jag börjar bli, I like!
Har även lovat lillasyster att sola med henne i helgen, jag bangar inte :P

Ska lägga upp bilder på väskan snaart! Ska bara ta bilderna först ;)

<3

Bråttom

gbkdf

Dagens outfit:

Klänning:
Gina Tricot
Tee: HM
Strumpisar: HM
Nagellack: Mavala, Black
Halsband: Lång guldkedja med hjärta

Nu ska jag hem till Rillen, lovat att köpa lite godis först bara. Najs ;D
Väskan som jag skrev om blev klar idag btw, lägger upp bild imorrn!

<3

Sååå fiiin!

klänning

Sååå fin den är! Jag skulle absolut inte banga på den här klänningen från
Asos. Väldans fin, eller vad säger ni? :) Perfekt att ha i sommar, både med en tee/linne under eller utan. Ursöt hur som helst.

Idag har jag bara varit hemma, ganska tråkigt. Har till och med börjat sy på väskan som jag pratade om, blir väldigt fin faktiskt . Guldig och läcker, blir nog klar imorgon. Lägger upp bild då!

<3

Inspiration


lindsay


Såhär snygg är Lindsay när hon är på väg från ett rehabiliteringshem i Hollywood. Snyggt Snygg! Gillar verkligen shortsen, även om en sådan där hög midja inte skulle vara snygg på mig. Benen skulle bli 2 meter långa. Men Lindsay fixar det. Gillar även det guldiga trycket på tröjan, läckert! En väska med lång axelrem är något som jag kommer satsa på i vår också, både praktiskt och snyggt. I like ;)

<3

Molly 18!!!!



Var verkligen sjukt trevligt igår. Av mig och Mickan fick hon ett drickspel och en flaska vin. Men när vi väl skulle spela spelet var det fruktansvärt snuskigt, haha. Slutade med att vi inte behövde något spel för att dricka. Blev en jättetrevlig kväll iaf :)



Idag var jag jätteseg när jag vaknade, men vid 1 mötte jag Rillen och åt på donken. Sen åkte vi hem till mig och sov lite, myspys! :) Nu är det nog dags för lite SATC snart, behövs en seg dag som denna, :P

<3

Middag

fsdf

Nu är det middag hos Molls som gäller, ska vara där om 5 min :P

Jacka: HM
Klänning: Gina Tricot
Strumpisar: HM
Väska: Mammas

<3

Beslutsångest

afa


Idag har jag varit i Vällingby, som för övrigt är helt kasst, och köpt en jacka på HM. Är inte helt säker på om jag ska behålla den. Vad tycker ni? Den är ju faktiskt rätt cool tycker jag. Beslutsångest.

Senare ska jag hem till Rillen, party ikväll tror jag. Ännu mer beslutsångest då. Vad ska jag ha på mig? Svårt svårt, men det brukar fixa sig :P

<3

Ashley

assshh

Gillar verkligen den här bilden. Ashley Simpson har ryckt upp sig ganska rejält, från rock-chic till fashionista, och jag gillar det. Okej att hennes näsoperation var väldigt onödig, tyckte faktiskt att hon var sötare innan, men kläderna klagar jag absolut inte på.

Älskar verkligen hennes stora sjal, ursnygg! För att inte tala om hennes väska, stor quitlad chanel. Kan det bli bättre? Jag tror inte det. Eller vad säger ni? :)

<3

Flicka? Pokje?

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[ ] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 20 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Haha, en liten lista snodd av
Sigrid :)

<3

Väska

dsf
Hittade en bild på ungefär hur jag vill att min kuvertväska (som jag ska sy) ska se ut. Jag vill ha min lite "stadigare", men i samma modell som på bilden brevid. Och med lixom knappar så man kan vika ihop den. Ohh så snyggt! :) Det blir morgondagens projekt.

Nu är det sängen som gäller, natti natti!

<3

Bild: Stureplan.se