Landet

Imorgon drar jag till mitt landställe som ligger ungefär mellan Smögen och Lysekil, hoppas på soooool! Måste kirra brännan innan Zakynthos, var till och med o solade med lillasyster idag. Skönt! Åker imorgon efter lunch så först ska jag träffa älsklingen och säga hejdå. Får ju iof träffa honom om några dagar, men ändå :)

Snart är det dags för tjejkväll hemma hos Sara, ska bli jättemysigt. Jag har fixat en förhoppningsvis god pastasallad :) Ska snart in i duschen och sen göra mig i ordning, outfit kommer sen ;)

<3

Armband



Blev så inspirerad av Linn när jag såg att hon hade plockat fram ett gammalt armband. Precis samma look som J Dauphins armband. Kom då på att jag hade ett gammalt halsband från förra året. Minns ni när alla hade halsband som såg ut som Chanel kedjorna? Ett sånt hade jag i alla fall liggandes och klippte av det till ett armband, blev supernöjd!

Fredag



Blev en najs kväll igår. Började hemma hos Camey med vattenpipa och Baileys, trevligt trevligt! Sen drog vi vidare in till Hirshenkeller, galen polis på tunnelbanan som tvingade oss att kliva av dock. Usch på henne! Väl inne så drog vi en drink och ett glas vitt innan happy houren var slut. Sen fick någon den smarta idén att vi skulle dra till söder, så vi tog en taxi dit. Då visade det sig att åldersgränsen låg på 25 så det var bara att vända, tog tunnelbanan till Fridhemsplan för att gå till Trädgården, men det var monsterkö så jag drog hem till älsklingen istället. Var en rolig kväll även om mycket av den spenderades av att åka omkring.

Vaknade vid 12 idag, trött jag var! Rillen och jag bestämde oss då för att det fick bli en kebab till frukost,  naajs! Senare städade vi och gjorde fint i hans rum, heeelt skinande nu ;) Fick en må-illa-attack senare så mamsen kom och hämtade mig. Ganska skönt eftersom jag är så fruktansvärt trött, huh. Ikäll blir det bara chilli chilli och TV tittande. Ciaaooo!

Klippning

image463


Har äntligen lyckats få en klipptid till imorgon eftermiddag.
Mått hår är som ett stort jävla trassel, två blonderingar plus att jag har klippt lite själv har väl inte direkt gjort saken bättre. Så det ska bli riktigt skönt, ska nog klippa av några centimeter i alla fall, vill få bort allt det slitna. Även om jag är sugen på ett riktigt långt hår just nu så känns inte det möjligt, men men.

Så imorgon blir det först till att sova ut riktigt ordentligt, sen klippning och på kvällen troligtvis utgång. Måste som sagt komma på någon stylish outfit tills dess! Kanske att jag vågar mig på lacktightsen och något fint linne.

Inspiration

image462
Bild

Syggt, snyggt...

Sol, yeahh!

Har fått en himla massa färg idag, och jag hoppas, hoppas att det blir fler sådana här dagar. Åker till landet nästa vecka och där går det nästan inte att vara om det inte är sol. Blir för sjukt tråkigt, älsklingen kommer i alla fall ner efter några dagar så då ska vi väl vandra runt lite på Smögen och bada och sånt :) Ska bli mysigt!

Sitter och kollar runt lite bland alla bloggar just nu, och jag blir bara mer och mer shoppingsugen. Finns så mycket jag vill ha! Önskar verkligen att jag skulle ha jobbat mer än vad jag gjorde. Riktigt sugen på de här
bootsen/stövlarna till i höst. Även en skinnkjol ska som sagt införskaffas, massa nya linnen behövs samt mysiga koftor, sen kan man ju alltid drömma... Dumt att tänka på sånt en dag som denna, men jag kan inte låta bli! Först måste jag dock tänka på min packning till Zakynthos, där ska inga varma koftor vara med ;)


Sol?

Uppe helt äckligt tidigt idag, strax efter 7 ringde klockan då älsklingen skulle upp. Jag låg kvar och sov till 5 minuter innan vi skulle gå, sjukt skönt. Ska snart ut och lägga mig i solen, känns dock som att det kommer att bli molnigt snart. Då blir det väl BUS istället, mohaha!

Om två veckor smäller det! Zakke, weheeyy!

Freja Kjellberg

image461
Bild: Stureplan.se

Hittade den här bilden på
Elin Klings blogg. Attans, vad snygg hon är den där Freja! Allt är liksom perfekt, blir om möjligt ännu mer sugen på ett par grå stuprör när jag ser hennes outfit. Och det där peace-örhänget, det kan jag lova att det inte bara är Elin som är sugen på!

Onsdagens



Kjol:
H&M
Tee: Gina Tricot

Skor:
Missoni inspirerade, Indiska
Väska: Svart stor skinnväska
Kofta: Svart, MQ
Armband: Present + H&M

Postar en gammal outfit bild idag då jag är hemma hos älsklingen, har ju ändå samma grejer på mig. Rillen sover och snarkar, ska snart lägga mig med honom och fundera ut en riktigt smashing outfit till på fredag, kanske ska våga mig på lackleggingsarna...

Fransar

image459
Bild: Asos.com

Jag är absolut inte den förste att blogga om
den, men det måste göras från även min sida. Så himla snygg, och så rätt i höst! Om jag inte hade sparat just nu så hade den garanterat varit på väg hem till mig i denna sekunden.

Nada shopping

Klänningen är nu på god väg, har bara lite smågrejer kvar och sen är den klar! Känns som att den kommer bli hyffsat lyckad. Ska ut på fredag, kanske att den får åka på reda då ;)

Har inte shoppat på en månad, sparar pengar till Zakke. Är såå himla shoppingsugen just nu. Har hittat så mycket grejer som jag verkligen gillar! Nu börjar ju även höstgrejerna komma in, himla najs, även om jag skulle kunna ha sommar jämt. En skinnkjol skulle jag verkligen kunna tänka mig,
denna från Top Shop skulle sitta fint. Känns dumt just nu att jag shoppade upp hela min lön på mindre än två veckor, 7000 på vadå liksom? Huh...

Kom en ny Vecko Revyn idag som jag ska ta och läsa snart. Fick även H&Ms höstkatalog som jag ska bläddra lite i, men först blir det lite TV tittande. Nightieee!

Dagens enkla



Skjortklänning: H&M
Skor: Lackballerinas, Skopunkten

Blev en väldigt enkel dagens idag. Skulle bara snabbt iväg och köpa tyg, så nu är det fixat. Ska snart ner och börja sy, hoppas det blir najs. Kan verkligen lova att den kommer att bli inspirerad av Acnes Capital dress. Bild kommer ikväll om jag hinner bli klar :)

Lindsaaayyy

image456

Åhej vad hon är snygg!

Naglar

Sitter och färgar ögonbrynen och fransarna just nu. Har blivit en riktig skönhetsdag idag, hårfärgning och hela köret ;) Funderar på att fixa naglarna också, måla i någon cool färg. Jag har märkt att mina naglar mår så himla mycket bättre på somrarna, brukar gå av så fort de kommer utanför fingerspetsen. Varför är det så? På sommaren och hösten har jag jättefina naglar, skumt.

Blev ingen tygshopping idag, blir förhoppningsvis det imorgon. Ska tjata på mamma ;) Riktigt sugen på en slimmad fodralklänning. Nu blir det TVn. Ciao!


Mary-Kate

image455


Håret är klart och jag är back on track, känner mig äntligen som mig själv. Missade lite fläckar här och där, men det gör inte så mycket. Ser bara ut som att man har lite ljusbruna slingor, ganska snyggt faktiskt! Ska nog slå på en ögonbrynsfärgning ikväll. Känns som att de har börjat ljusna.

Den här bilden på Mary-Kate får absolut bli dagens inspirationsbild, sjukligt snyggt. Vill också ha en fin beige kofta nu, väskan skulle inte heller sitta fel.

<3

Hårfärgning

Sitter med färg i håret just nu, de blonda slingorna försvinner för andra gången. Huh, att jag aldrig lär mig sluta experimentera med mitt hår. Luggen är i alla fall på utväxt, känns bra. Skulle önska att den växte fortare bara, men men. Om man inte testar så vet man ju inte ;) Har ni testat något som senare visat sig vara totalt fel?

Nu är det bara lite mer än 2 veckor kvar till Zakynthos, satt och skrev en packlista igår. Hoppas jag fick med allting, hatar verkligen att packa, känns som jag glömmer så mycket, huh! Tror i alla fall att det kommer bli en najs vecka :) Ska bli skönt att äntligen få sola lite på riktigt :)

Klänning

Har inte bloggat på en massa dagar nu känns det som. Varit med älsklingen hela helgen nu, solat, åkt båt o myst bara. Himla skönt! Igår drog han med mig på fotboll, inte riktigt min grej kanske, men det var helt okej. Hehe...

Idag är det det rikgit kasst väder, perfekt dag för att göra något inne. Skrev ju för ett tag sen att jag var sugen på att sy en
fodralklänning, och idag känns väldigt passande. Ska iväg snart och köpa mönster och tyg, bild kommer sen om det blir lyckat ;)


Gårdagens outfit



Klänning: Lillasysters, Indiska
Väska: Mammas gamla
Skor: Jesussandaler, Vagabond
Armband: Present + H&M
Solglasögon: Stora svarta

Var inne en snabbis med älsklingen i stan igår, köpte hårfärg, som för övrigt var onödigt då det iaf blev misslyckat. Även lite brun utan sol fick följa med. Nu ska jag iväg med mamma och handla, ciaaoo!

ZAKKEEE

Tog min första körlektion idag, gick helt okej. Han tyckte att jag kunde ungefär hälften av det jag ska kunna så det är väl en bit kvar, men jag satsar på att ha körkort innan oktober är slut i alla fall, haha! Teoriprovet är bokat till den 11e september iaf. Måste plugga en massa :P

Städat i flera timmar nu känns det som, plockat ut en gammal fotölj som bara var ivägen så nu blev rummet jättemycket större. Även satt upp en spegel som införskaffades på IKEA förra veckan. Har borrat och skruvat alldeles själv, haha! Och tänka sig, det blev rakt!

Älsklingen och jag åker till Zakynthos om 3 veckor nu, ska bli så himla skönt. Sola, bada och party i en vecka. Kan det bli bättre? IHH :D Här får ni se lite bilder från förra året.





Inspiration

image439
Bild:
Ultimate Nicole

Verkligen avgudar allt som Nicole bär på den här bilden, sjukligt fint! Är riktigt sugen på en liknade tunika som hon har på bilden, supernajs, någon som vet vart man kan hitta en liknande?

<3

blond?

Sitter hemma hos älsklingen just nu. Han sover och snarkar, ska upp och jobba imorgon. Jag är inte alls trött, så jag sitter och nördar datorn ett tag. Hittade ett riktigt spännande program på Loréals hemsida där man kan byta hårfärg på sig själv och sminka. Haha! Passar jag som blond eller? Haha :P Nu ska jag fortsätta testa.


minishopping

Här är mina nyinskaffade grejer.



Bild 1: De omtalade latextightsen från Gina Tricot. Smickrande eller inte, jag tycker att de är supecoola ;) Vad säger ni?
Bild 2: Missoni inspirerad bikini, H&M.



Bild 3: Kofta från mormor, gillar de korta ärmarna. Känns väldigt söt.
Bild 4: Prickig ballongig kjol från mormor, ska bäras som klänning.

Nu ska jag kolla på lyxfällan, mohah! <3

Sola

Hemma igen från mormor i Örebro nu. Har shoppat lite, fått lite kläder av mormor och sånt. Bland annat en jättesöt prickig kjol som jag ska ha som klänning, kommer bli hett.  Har även solat en del, ätit en massa och lekt med småkusinerna. Jobbiga som få är dem, men söta.

Har legat ute i solen hela dagen, känns helt sjukt att vara såhär blek i mitten av juli. Ska nog ta och sola solaium innan Zakynthos om det fortsätter att regna. Usch! Har även köpt en ny bikini som invigdes idag. Bild på allt kommer snart ;)

Min pojkvän klagade igår på att mitt rum var så rörigt, så nu ska det åtgärdas. Måste plocka undan en massa! Ciaooo!

Sienna Miller

image432

Sienna Miller har gjort det igen, hon har klätt sig sådär fruktansvärt snyggt. Underbar klänning verkligen, skulle vara perfa i sommar! Även jag har funderat på ett par silvriga jesussandaler, och jag blev ännu mer övertygad av den här bilden. Sjukt snyggt! Skulle iof inte kombinerat med ett par röda wayfers, utan skulle ha tagit ett par svarta. Hade varit mer stilrent, annars tycker jag att hon gör det supersnyggt! :)

..

Det blev ingen tripp till IKEA idag, får bli imorgon istället. Har mått konstigt hela dagen. Så tills imorgon ska jag städa mitt rum och kolla upp lite vad som kan behövas, galgar är något som det är brist på i min garderob. Även någon matta skulle vara najs då jag möblerade om på mitt rum förra veckan och min gamla matta inte får plats. Lite ramar skulle också behövas :)

Idag är min lugg "puffigare" än någonsin, vilket jag inte alls gillar. Skulle vilja vrida tillbaka tiden och göra min lugg låång igen, varför är jag så dum? Den växer väl ut igen iof... Fick en idé på en klänning igår kväll, så nu ska jag ner och förverkliga idén :) Bild kommer sen!

<3

Ikea

Mamma har lovat mig en tripp till ikea imorgon, ska bli himla najs. Jag verkligen älskar att bara gå runt att kolla där. Spana in alla nya grejer och fina inredningsidéer. Även om jag inte köper något så blir jag alltid så inspirerad, åh vad jag gillar det! :)

Förresten så åker jag till Örebro på torsdag för att hälsa på släkten, brukar alltid bli lite shopping när jag är där. Så då undrar jag om ni har några shopping tips när jag väl är där? Några najsa second hand affärer kanske? :)

<3

Älskling

image431


Igår firade jag och
älsklingen ett år! Det har gått så himla fort, känns som bara någon månad sedan vi träffades. Det blev en mysig kväll iaf :) Eftersom jag är en sådan mäterkock (hehe...), så lagade jag middag och fixade. Blev en perfekt kväll, men det kan väl inte bli annat när man har världens bästa pojkvän. Älskar min söto maassor! :)

Lack och läder

image429Nu har Gina Tricot fått in in ett par lacktights a la American Apparel. Testade deras silvertights för ett tag sen och jag såg inte klok ut, alien!? Stoppad korv... Men man kanske ska köra på dem här, ser ju faktiskt galet coolt ut. Bilden från Gina är väl dock ingen hit, men Elin Kling kombinerar satans snyggt. Fast det kanske bara funkar om man har ben som hennes. Vad tycker ni, hit eller diss?










Lugg





Bestämde mig för att muntra upp mig själv genom att leta upp en massa bilder på snygga människor i lugg. Känns faktiskt lite bättre nu, är inte helt förkrossad längre. Dessutom går det verkligen att ha min lugg åt sidan och jag ser då ut som vanligt, perfekt! Pappa tyckte att jag såg cool ut, men nja... Haha! Lär komma en bild på min "coola" lugg inom en snar framtid.

helveteslugg

Klippte lugg för ungefär en timme sen. Nu ångrar jag mig något alldeles förskräckligt, min käre pojkvän hade rätt. Jag ska sluta att experimentera med mitt hår, jag blir aldrig nöjd iaf. Som tur är så klippte jag luggen väldigt lång, så nu kan man ha den som (en kort) snelugg. Mitt hår brukar växa snabbare på sommaren, så jag hoppas att den är borta snart... USCH! :(

Shoppat

image416


Blev en klänning på Lindex REA.
Är lite osäker på mönstret, men jag gillar det på något sätt. Känns väldigt somrigt, men ändå party då det är lite lite glitter på den. För övrigt så funderar jag på en lugg a la Elin Kling, vad tror ni om det? Skulle det passa mig?


Dagens



Kjol: H&M
Tee: Gina Tricot

Skor: Indiska
Jacka: Brun skinnjacka
Sjal: Orange
Väska: Svart skinnväska

Vaknade hos älsklingen idag, men mötte upp mamma och lillasyster för att åka till Kista och shoppa lite. Blev en finfin klänning till mig. Bild kommer sen ;) Sara köpte ett linne och deadem, hon åker till Malta på språkresa imorgon och behövde lite kläder tydligen.

Idag firar jag och älsklingen ett år, och jag ska därför fixa värsta middagen. Får väl se hur det går ;)

<3

älskling

Nu har min kära man skaffat en blogg, läs och dö av skratt.... MAHAHAHA!

Fodralklänning

image414
Bild: Topshop.com

Satt precis och funderade på om jag ska sy en fodralklänning. Känns som att jag måste ha något att göra nu när älsklingen ska jobba. Måste ha några projekt så att jag inte blir uttråkad ;) Men då är frågan, är det någon som har ett bra mönster eller vet vart man kan få tag på ett? :)

<3

Parteyyyy

Det blev en trevlig kväll igår, började hemma hos Frida i Barkaby med vin och jordgubbar. Grattis till Johanna som nu är 18! Sen vidare till The Bank i stan. Inte alls mycket folk ute igår, och ösregn var det. Men jag hade det kul ändå! :) Tyvärr hade jag glömt kameran hemma så det blev inga bilder, men jag hoppas på att få se de andras bilder snart :) Fick sån panik om vad jag skulle ha på mig igår så jag körde på den svarta klänningen helt enkelt. Tog sista tunnelbanan och var hemma strax efter halv 2, himla skönt då jag inte är jättetrött idag ändå. Nu ska jag gå och städa upp efter mitt klädkaos igår kväll. Haha! Ciaoo!

Vill ha

image413
Åh vad jag älskar
Kenneth Jay Lane armbanden, så himla fina. Nästan så att jag funderar på att beställa ett, men icke. Ingen shopping innan Zakynthos nu, en månad alltså. Hur ska jag klara mig? Fina är dem iaf :)






Shopping+resa



Här är skorna som jag skrev om igår, älsklingen tycker att de är superfula, men det tycker inte jag ;) Speciellt inte för 40 kronor :)

Och här är ordningen bland mina kläder nu, har gjort lite plats i bokhyllan för skor :) Irriterande när man inte ser alls man har. Men nu är det fixat.



Ikväll blir det nog utgång, en kompis som fyller 18 så vi ska nog till The Bank. Så ska Sara dit också, kul :) Hoppas det blir najs! Och imorgon ska vi, några tjejer, ha drinkkväll. Dricka massor med drinkar, haha!

Så måste jag berätta vad jag och älsklingen gjorde i förrgår. Jag var lite sur på honom för att han ska jobba hela sommaren (förlåt), så han hade gått in och kollat på resor i smyg. Så nu har vi bokat en resa till Zakynthos till den 10e augusti. Hade verkligen viljat åka med alla tjejer till Korfu, men det finns inte en enda sista minuten dit. Helt sjukt!! Jag var ju på Zakke förra året, och det var galet kul! Den här gången så ska Rillens typ 6 kompisar dit också, så jag anar att det kommer bli kul, men ensam tjej kommer bli sisådär :P Men men.. :)

Nu ska jag spana igenom lite inspirationsbilder för att komma på vad jag ska ha på mig ikväll :)

<3

Städning

Idag har jag ägnat heela dagen åt städning. Har dammat och damsugit en massa! Lyckades till och med möblera om och ordna upp alla skor, känner mig väldigt duktig. Bild på min fina ordning kommer sen ;) Älsklingen har börjat jobba nu, så nu måste jag börja sysselsätta mig själv. Haha!

Igår tog jag och Rillen en riktigt lång promenad från Hötorget och ända till Skanstull, tog väl en sisådär 5 timmar... :) Mysigt var det iag! Älsklingen köpte en skjorta och en superfin blå-vit randig tröja från Filippa K. Jag köpte ett par lite Missoni inspirerade ballerinas från Indiska, kommer bild på dem med sen :) Sen fick jag ett sms från Fiffs precis när vi kommit hem till älsklingen om att jag skulle med och picknicka typ, hade verkligen velad följa med :/

Nu ska jag upp och möta Rillen som vart och jobbat. Skriver mer sen!

Frejpi



Här är vår nya valpi valpi, har ni sett något sötare!? Hon är helt sjukt mysig verkligen, sötaste bilden är nog när hon och älsklingen ligger och sover i min säng. Mysparet? Måste nog säga att hon har botat Rillens hundrädsla, eller vad ser det ut som? Varje gång man kommer ner och ser henne så blir man överraskad av hur liten hon är. Helt sjukt. Har kommit på att mina skor måste upp på hyllor bara, om jag ni vill ha några skor kvar :) Nu ska vi ner och leka ;D Haha! Ciaoo!

Sko shopping



Har blivit lite reashopping denna vecka också, köpte ju ett par svarta chinos från Cheap Monday, och senare ett par svarta pumps när jag åkte med Sara, (den hemliga bloggerskan) till Vällingby för att köpa en klänning till henne, som förövrigt inte fanns. Men hon hittade en annan superfin :) Så nu kan jag kryssa av pumps från listan. Ska fixa över bilder på bäbben nu så ni får se ;)

<3