Lördag

 


Gårdagens outfit:

Klänning:
HM
Jacka: Monki
Sjal: Orange
Väska: Gina Tricot

Igår var jag ute med älsklingen och en kompis som jag inte har träffat sen 9an, alltså 2 år sedan. Vi drog till Club Clara och dit kom även massa av älsklingens kompisar så det var najs! Drog hem till Rillen på kvällen vid 3, men självklart blev den donken på vägen hem, aldrig har väl en hamburgare smakat så gott. Efter det mötte vi några minst sagt spännande killar på bussen. Tejpmannen!?

Imorse drog vi iaf hem till mig eftersom vi skulle hämta vår hundvalp idag. En engelsk springer spaniel är det, och hon är nog det sötaste jag har sett. Kommer en massa bilder sen :) Nu ska jag gå och kolla film, ciaoo!

Glatiatorstövlar?

image399

Knähöga gladiatorsandaler (snarare stövlar), hit eller diss? Jag är då lite tveksam, känns lite väl mycket filmen Gladiator... Vad tycker ni?

Inspiration



Har blivit väääldigt dåligt med uppdateringar på sista tiden, skyller allt på min pojkvän som inte tillåter mig att sitta vid datorn, (kvinnohatare säger jag...). Ska tydligen mysa med honom istället, men det gör jag så gärna älskling ;) Idag har det regnat hela dagen, fruktansvärt tråkigt. Jag vill ha sol, sol, sol! Men vad är väl en svensk sommar utan regn?

Hittade lite bilder på datorn som jag sparat den senaste veckan. Det börjar med Ashley/M-K Olsen, ser någon nån skillnad på dem längre? De liksom byter stil med varandra, snyggt var det iaf! Precis så vill jag bära min HM kjol.

Sen visar Sofi Fahrman upp hur man bär skinnkjolen snyggast. Eftersom skinn kommer riktigt hårt till hösten så skall jag införskaffa en liknande. Tittade lite second hand förra veckan, men hittade ingen som passade. I alla fall så kombinerar hon snyggt med ett lite löst rommantiskt linne och en najs bränna.

Till sist så visar Nicole Richie upp galet med glamour, helt stört galet snyggt. Behöver jag säga något mer?

Nu ska jag dra mig från datorn så att älsklingen får kolla på nån utav sina nördserier. Allt för att jag ska få kolla på Pusstcat Dolls senare ikväll ;D

<3

Shopping

Iförrgår tänkte jag och älsklingen åka och köpa ett par jeans till honom. När vi kom in till Weekday vid götgatan upptäckte jag till min förtjusning att det var rea! Hittade ett par supernajsa Acne jeans till älsklingen och jag köpte ett par svarta chinos från Cheap Monday. Kommer bli super om jag rullar upp dem lite till ett enkelt vitt linne, najs!

Har en sån äcklig hosta just nu, fick gå in o lägga mig i lillasysters säng för att inte väcka Rillen. Som tur är så är hon inte hemma :P Måste köpa medicin så jag kan sova inatt. Senare idag ska vi dra ut och spela golf, känner på mig redan nu att det kommer att gå kasst. Golf är väl inte rikitigt min grej om man säger så. Men innan det ska jag ut och steka i det fina vädret :)

<3

Midsommarafton





Lite bilder från igår. Var en väldigt trevlig kväll, tror inte att jag skrattat så mycket i hela mitt liv som när alla körde norsk fylla, haha! Idag är jag sjukligt trött, ska dra mig till sängen och kolla på TV lite, är verkligen en filmdag idag känner jag :P Ciaaoo!

Klänning



Var inne på H&M en snabbis igår och hittade en superfin fodralklänning, tror nog att det är ett långt slappt linne egentligen. Men för 98 kronor så funkar det :) Om några timmar ska jag hem till Anna på midsommarmiddag och party, det ska bli riktigt kul! Hon kom hem efter ett år i Spanien igår, så jag ser verkligen fram emot att träffa henne. Vi ska även fira Sara lite som har fyllt år. Funderar på om jag ska ha min randiga klänning, vad sägs om det? :) Får ta med ett par leggings och en kofta, sjukt att det alltid ska vara dåligt väder på midsommar. Nu ska jag ner och packa ner lite grejer som ska med ikväll. Outfit kommer sen ;)

<3

Shopping



Blev lite shopping igår i alla fall. En beige klänning från Gina Tricot för 70 kr, och en klänning från Lindex. Är iof lite tveksam till den randiga, är den snygg? Jag kan inte bestämma mig. Köpte även ett sött rosa linne.

På kvällen så firades Sara som fyller 18 idag. Grattis! :) Eftersom Saras storasyster var med så slapp vi alla köer och så, väldigt skönt! Först var vi på Grabbarnas, Utecompagniet och till sist Laroy. Var en väldigt trevlig kväll :) Efter det åkte jag hem till älsklingen och sov, himla trött idag bara. Skulle ut idag med egentligen men bestämde mig för att vara hemma och ladda inför imorgon. Vad ska ni göra på midsommar? :)

<3

Lista

Eftersom jag fick lite av min lön i måndags så blir det nog lite shopping idag, och därför är det nog bäst at jag har koll på min lista :)

- Rosa/korallfärgat läppstift. Supersnyggt när man är brun.
- Svarta pumps. Ett par svarta klassiska, rund tå, inte för hög klack.
- Svarta ballerinas. Helt vanliga svarta i skinn.
- Blusar. Funkar alltid.
- Svart kuvertväska. Svart klassisk kuvertväska, så snyggt.
- Tee med tryck. Spanat in en hel del på Top Shop.
- Klänningar i massor!

- Jesus sandaler.  De här från Din Sko skulle inte vara helt fel.
- Svart skinnjacka. Lite kortare än den jag har nu, ska kolla second hand.
- Orange sjal. Tänk riktigt Hermèsoranget.
- Jeansshorts, riktigt stora. Har ju ett par, men jag vill ha ett par riktigt slappa.

Nu ska jag dra ut och lägga mig i solen, känns som om jag bara blir blekare och blekare, medan alla andra blir brunare. Så nu ska jag stekas :P Haha!


Gårdagens outfit



Tunika: Gina Tricot
Jeans: Cheap Monday
Jacka: Jeansjacka, lillasysters gamla
Skor: Nya, orangea
Armband: Massa olika, present, HM
Väska: Essentiel (?)

Var inne i stan en snabbis igår för att fixa de sista presenterna till min lillasyster, blev ett par jeans och en body butter från Boby Shop. Efter det åkte jag hem och bakade väärldens tårta, haha! Sen blev det en najs kväll då vi firade både min pappa och syster :)

Nu idag ska jag snart ut och lägga mig i solen och senare spela golf. Inte spelat på mer än två år, så vi får väl se hur det går, älsklingen är iaf jättetaggad :P Haha! Nu ska jag byta om till bikini och sen på med Hawaiian Tropic! :)

<3

Dagens



Jeans: Mörkblå, Cheap Monday
Linne: H&M
Kofta: MQ
Jacka: Monki
Sjal: Orange

Skor: Svarta ballerinas
Väska: Svart skinnväska

Kom nyss hem från en grillkväll hos en tjej i gamla klassen. Hade gjort jellyshots, som jag inte drack, men jag får spara de till på torsdag då Sara fyller 18 år! Var en helt  okej kväll, men eftersom några skulle dra så gick jag med dem. Lika bra att åka hem och vila så att jag blir frisk för en gångs skull. Blev en ganska enkel dagens outfit.

Första natten som jag sover ensam på typ 3 veckor, kommer bli svårt att somna sen tror jag nog. Men imorgon får jag träffa älsklingen igen, och då fyller min lillasyster 16 år! Ska in till stan och fixa present imorgon förmiddag, har några idéer :) Mohhaa! Ciaaooo!

Klänning

image380
Eftersom det är så många som
frågat efter min klänning, så funderar jag på att sy upp ett par stycken till försäljning. Det är en utmärkt partyklänning och man får alltid en massa komplimanger när man har den. Är det någon som är intresserad? :)



















Skoshopping



Idag tog jag, älsklingen och Sara en sväng till stan. Hade spanat in att Kelly hade shoppat fina skor på gärdets outlet, så vi åkte dit. Var väldigt utplockat men hittade ändå två söta ballerinas för 400 kr. Har letat efter ett par orangea så jag blev nöjd :) Blir skitsnyggt när man är brun. Efter det drog vi till Panini och åt, sen till Zara för att kolla shorts till älsklingen. Hittade nada. Idag har jag även bestämt att jag ska försöka hitta en långklänning. Väldigt snyggt, ska rota igenom mammas garderob för att se om hon har någon.

Ikväll har min syrra 16års middag vilket innebär att 20 stycken 16åriga tjejer sitter och röker och dricker galet där nere, har lovat mamma att vara "barnvakt" och ha koll på allt :) Haha! De verkar ha kul iaf. Nu ska jag gå och underhålla älsklingen som har tråkigt :P

<3

Skolavslutning

image376Dagens outfit:

Linne: Indiska
Kjol: Gina Tricot
Skärp: Blått, mammas
Armband: H&M


Idag har min gamla skola haft avslutning så det ska firas lite. Några kommer över om en stund, så nu ska jag ner och fixa lite :) Ciaaoo!!

<3












..



Här är lite bilder som har inspirerat mig på sista tiden.

På första bilden så ser Mary-Kate helt fantastisk ut, känns som att hon har gått om Ashley på sista tiden. Hennes hår är verkligen perfekt, precis så vill jag se ut i håret i sommar. Najs att hon kör lite ledigare accessoarer till en striktare klänning. Snyggt!

Andra bilden måste jag säga att Linn vinner. Helt galet snyggt. Såklart att både Cecilia och Elin är snygga, men skinnkjolen Linn har på sig var det ett sjukt ha-begär på. Ska kolla second hand.

Elsa Hosk lyckas kombinera den svarta kjolen med en enkel vit tee och ser superfräch ut. Tror nog att jag har en liknande kjol i garderoben som skall plockas fram. Hon visar även hur snyggt det kan vara med ett enkelt hårspänne. I like ;D

Kommentarer om Nicoles klädsel är överflödiga. Så snyggt, så snyggt...

Vet inte vad tjejen på sista bilden heter, men snygg är hon iaf. Är väldigt förtjust i hennes klänning, ska spana efter en liknande. Gillar även hennes halsband sjukt mkt. Någon som vet vart man kan hitta något liknande? :)


Miss World

Jag har glömt att skriva om en sak. För några veckor sen gick jag in på Louises blogg och såg att hon hade blivit uppringd och tillfrågad om hon ville gå på en casting för Miss World. Mest på skoj så skickade jag in en bild och i torsdags när jag var och kollade kläder på Zara så ringde de, haha! "Du har blivit uttagen att gå på en casting nu på lördag". Visste inte rikitgit vad jag skulle säga och castingen var ju igår, men jag gick inte. Kändes inte riktigt som min grej. Lite roligt var det iaf :)

De senaste dagarna har jag bara solat, varit helt underbart väder. Mer sådant! Har fått en massa färg, känner mig brunare nu än efter en vecka på Gran Canaria (?). Ska nog lägga mig och steka lite idag med, sen måste jag in till stan för att lämna tillbaka ett par skor, alldeles för smala. Så en dagens kommer sen ;)

Nu ska jag gå och lägga mig med min älskling som snarkar bakom mig :P

<3

Dagens outfit



Klänning: Zara
Jacka: Monki
Sjal: Orange, Creole
Skor: Jesussandaler, Vagabond

Har varit på studentmottagning hela kvällen och smet hem för att hämta kameran, men nu ska jag tillbaka! Ciaoooo!!!

Jobb

Har varit väldigt dåligt med bloggning på ett tag, men efter torsdag blir det ändring på det! Då ska allt nytt läggas upp och en massa outfits kan jag lova. Är verkligen sjukt nöjd med min jacka som jag köpte, så himla snygg. Svart, kort, synliga blixlås. Supercool helt enkelt. Bild kommer ;)

Imorgon börjar jag 12 och slutar vid halv 7, likaså på onsdag. På torsdag ska jag stänga men efter det är det sommarlov, sååå najs!! Trist bara att jag ska jobba alla dagar då det är fint väder. Måste ju jobba på brännan. Nu ska jag iaf sova, natti natti!


Sol

I förrgår fick jag lön så nu kommer det bli massor med shopping! Började redan igår med en svart kort jacka från Monki och en orange sjal. Jag har ju en massa saker jag är sugen på. Slutar jobba på torsdag så då har jag sommarlov, ska bli jätteskönt :)

I fredags tog älsklingen studenten, och på kvällen var det slutskiva. Var väldigt roligt! Sjukt mkt folk och väldigt lång kö bara. Kom hem vid 4, så igår var man trött :P

Idag har vi bara lägat ute och solat, fått lite färg. Senare ska jag jobba, orkar verkligen inte, men vad gör man inte för lite shoppingpengar :) Nu ska jag gå och mysa med älsklingen <3