Snyggt

image520


Den här bilden får mig absolut att längta tillbaka till sommaren. Galet fina skor, skulle sitta finfint på mina fötter i höst, får nog ta och leta efter ett par liknande. Mjuka, bruna boots, perfekt! Skulle inte heller banga på tröjan. Precis en sådan som jag trodde(?) att jag hade, letade en massa i måndags utan resultat. Alltså måste jag köpa en sån med. Och när vi ändå håller på, så kan jag väl få hennes ben, haha! För den där Bar Rafaeli är allt bra snygg.

Onsdag

Seg dag, trots att jag bara hade två lektioner kändes dagen längre än längst. Bild och staden o framtiden, finns det något tråkigare? Nej. Hemma nu och har precis ätit en grapefrukt som legat i kylen alldeles för länge, besprutningsmedel is the shit. Haha! Städad rummet har jag gjort också, skulle verkligen behöva en stooor garderob. Har just nu hälften av kläderna utanför garderoben på en klädställning, känns sisådär. Blir så rörigt i rummet, plottrigt. Så det får bli nästa projekt, typ på novemberlovet alltså. För just nu kommer absolut inget annat än skolan att hinnas med.

I alla fall så har veckan gått fort, skönt det! På fredag så tror jag att det blir middag hemma hos Fiffen, ska bli himla mysigt. Saknar de där tjejerna. Sen på lördag blir det party partyyy, woho :) Alltså en helg att se fram emot.

Puss!

...

image519


Förresten, var det någon som såg dokumentären om Victoria Beckham igår? Jag blev riktigt chockad över hur cool hon var, trodde hon var en bitch men hon var ju hur skön som helst. Skulle ju inte banga på hennes liv. Skulle ni?

Helvetesprov

Sjukt jobbig dag idag, massa lektioner plus ett matte B prov som gick åt helvete. Får jag inte IG på det här så vet jag inte vad som krävs för att få IG, usch vad dåligt det gick! Kom nyss hem och vill bara mysa ner mig i sängen, vilket jag också ska göra alldeles strax. Först ska jag fixa lite på mitt rum som bara blir stökigare o smutstigare för varje dag som går, även om jag städar. Hur går det till!? Sen ska jag möta Rillen, han om någon kommer bli arg över mitt IG, höhö...

Aja, nu ska det städas!

Måndag



Kjol: H&M
Linne: H&M
Tröja: Stella McCartney for H&M
Strumpbyxor: Lindex
Skor: Ankelboots, Din Sko
Jacka: Brun skinnjacka
Sjal: H&M

Vart en massa H&M idag, men så blir det ibland. Blev en längre dag än jag trodde, kom nyss hem och nu vill jag mest bara sova. Men icke, matte B prov imorgon som kräver en jävla massa plugg, fyfan. Just nu, laga middag me mamsen.

Rackarns snyggt

image516

Så sjukt jävla snyggt.

Grattis Sara

image515


Idag fyller Sara 18 år och det firades ordentligt igår.
Först var det en trevlig och jättegod middag följt av krogen efter att klockan slagit 12. Under middagen var det mycket skratt och alla var glada, så himla trevliga tjejer! Tog en taxi in till stan där det blev Laroy, hade jätteroligt. Drog sen hem till Rillen och sov, pluggat matte hela dagen. Fyfan för det, usch! Idag är jag trött, riktigt trött. Tur att jag har en slapp vecka framför mig.

Nu ska jag fixa och ordna lite på mitt rum. Puss!

Länge sedan



Jeans:  Cheap Monday
Linne: Gina Tricot
Kofta: Ingen aning, från mormor
Skor: Orangea ballerinas

Jacka: Svart skinnjacka, Ellos
Väska: Axelbandsväska, Mulberry
Sjal: Brun, H&M

Var ju ett tag sedan jag la upp en outfit senast, men nu är jag på g ;) Ser förövrigt att rummet behöver städas på bilden, så det skall ordnas snart. Senare blir det plugg, Idol och Top Modell!

I helgen blir det middag hemma hos Sara och senare utgång, ska bli himla kul! Snart blir du vuxen saris ;)

partey




Inspark i förrgår, inte helt okej från min sida kan jag säga. Men kul var det!

inspark

Inspark ikväll, tagga tagga!

Helg

Helgen har varit totalt jätteslapp. Chips och godisätande har den bestått av, känns som jag inte ens vill se ett chips på några veckor iaf, haha! Rillen kom hit i fredags och åkte hem för någon timme sen, skönt att vi rett ut allt. Du är ju så bäst <3



Veckan som kommer lär bli väldigt slapp,men rolig. Inspark på tisdag, börjar med förkrök hemma hos mig och sen ska vi in till Claras, hoppas det blir kul. Ledig på onsdagen, sooova och käka kebab alltså. Och på söndag fyller min älskade Randie 18 år så då blir det middag och utgång på lördag. Ska bli sjukt jättekul faktiskt! Måste fixa en bra present, klurigt det där ;)


fredag imorgon

Har blivit lite shopping de senaste dagarna, ett par ankelboots från Din Sko och ett par svarta Cheap Monday jeans. Lyckades spräcka mina absoluta favvo jeans i måndags. Riiiitchhhh sa det och sen var det ett giganthål i dem, men jag lyckades hitta ett par likadana som tur är. Galet välanvända var de iaf :)



Igår skulle jag och alla tjejer ut, men det slutade med att det bara var jag och Sara. Men det var mysigt iaf, satt på Nivå hela kvällen, haha! Sisådär människor som var ute, ganska sunk. Sjukt jobbigt när klockan ringde imorse, har varit helt död hela dagen, uh! Men imorgon är det fredag :) Så skönt med helg. Btw, var det någon som såg Idol igår? Haha min vän Jonas var med, juryn dömde ut honom totalt, kräkas på en matta någon? Haha!

..

Hur kan man göra så mot någon som man älskar?


Bäbben är sjuk

Har blivit så sjukt jävla dålig på att uppdatera. Har absolut ingen lust eller ork till det. Men det ska ändras ;)

Den här helgen har gått alldeles för fort, känns som att det bara var några timmar sen jag var i skolan, men men. I fredags så hade vi nollning för 1orna, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt som när det var dags för norsk fylla. Höll seriöst på att kissa på mig. Vi körde i alla fall en massa lekar och det var väl en hel del dricka inblandat, hoppas alla hade kul bara. Såg så ut :) Efter en hemfärd i regn så kastade jag mig i sängen och sov i mer än 12 timmar, riktigt skönt!

I lördags, alltså igår, så drog jag hem till älsklingen som är sjuk. Stackars bäbbän har nog alla sjukdomar man kan ha, usch! Skulle egentligen sova på en madrass då jag inte vill sova med någon som har feber, men jag klarade bara halva natten. Kröp upp i sängen och sov suupergott, mahah! Så mysigt :) Idag har vi inte gjort någonting alls egentligen. Väldigt skönt. Pappa kom och hämtade mig och jag körde hem. Dags för körkort snart kanske? :)

Nu är det Bridget Jones ;)

Kär i en jacka

Wohooo, fick min jacka idag! Och åååååh så fin den är, kommer användas mest hela tiden, överallt, alla dagar! Så fin :) Det blir nog en dagens imorgon i alla fall då jag har sovmorgon. Ska bli så skönt, börjar 8 alla andra dagar.

Nu har vi i våran klass börjat planera en nollning till på fredag, är faktiskt riktigt taggad, ska bli kul. Och efter det så blir det krogen :) Men just nu har jag en spanskaläxa som måste göras.

Adiiooos

Kräftskiva




Här är lite bilder från lördagen, kul var det!

Shoppa shoppa

Har blivit så sjukt dålig på att uppdatera, är ju skandal! Blir så mycket att hinna med när man går i skolan. I alla fall så har helgen varit trevlig med kräftskiva igår, trots lite bråk och saker som gick sönder hade jag kul. Hoppas att alla andra också hade det bra :)

I fredags morse var det idrott som stod på schemat, blev inget smink på morgonen och fick därför en halvtimme över. Sminkar jag mig alltså en halvtimme varje morgon, huh? Haha. I alla fall så gick jag in på
Matildas blogg och såg att hon hade beställt hem jackan som jag länge suktat efter. Och att det dessutom var 50% rabatt på den. Så det blev till att klicka hem den, skulle ta 7-10 dagar, hoppas på att få den på fredag och att den är lika fin i verkligheten :) Ska kolla in lite bilder från gårdagen som kommer upp senare.