Fredag, veckan bästa dag!Jeans: Svarta från Cheap Monday
Tröja: Indiska

Svart skinnjacka, mysig halsduk, ankelboots och min älsklings Marc till.

Nyss hemkommen från Solna C där lillasyster fick en Make up store sminkning plus lite produkter. Ack så fin hon blev. Så ska jag se ut nästa gång det vankas kalas. Jag hann även med lite shopping. Hittade en finfin klänning på Gina, men även lite underkläder. Bild på det kommer snart!

Trött

Precis klar med en debatt om Systembolagets monopol som ska redovisas imorgon. Absolut sista lektionen på Svenska C, så skönt! Synd bara att Svenska B är kvar. Svenska är inte min grej. Vilket ämne är det förresten?

Aja, blev i alla fall så inspirerad av
Emma och hennes fjäderörhängen att jag gjorde ett par egna. Eller två par till och med, ett par blå och ett par rosa. Blir perfekta partyörhängen. Fint tycker jag. Nu blir det sängen, upp kvart över 6 imorgon. Så natti natti!

TorsdagLinne: Långt från Indiska
Skärp: Lackskärp med svarta nitar, Lindex
Kofta: Mammas
Strumpisar: H&M
Väska: Marc by Marc Jacobs

Skinnjacka, halsduk och ankelboots till.

Helt vanlig tordag idag. Igen. Och imorgon är det fredag, veckans bästa dag. Dock så vankas det inga festligheter, men det ska bli skönt ändå. Nästa vecka däremot så fyller en i klassen 18 och det ska firas med en storslagen utekväll. Första gången på krogen är ju alltid något speciellt, haha! Nu blir det sängen med en tidning. Ciao! 


Blajj

Årets första skoldag idag. Kändes hemskt jobbigt att gå upp då jag vänt totalt på dygnet. Blev lite, men bara lite, bättre då jag fick reda på att jag började vid 1. Så efter två totalt onödiga lektioner drog jag mig hemåt och har efter det bara suttit här. Även hunnit med att städa rummet och fixa i garderoben, så bilder på min älskade garderob kommer snart!

Sitter och kollar på TV samtidigt och reklamen för Carolina Gynnings program på 5an dyker upp då och då. Hit eller miss, vad tror ni?

LovelyHar beställt världens finaste skor från Asos. Silvriga stripplatåer. Ska matcha med svarta stuprör, vitt linne och skinnjacka. Behöver jag ens säga att jag längtar till våren nu? Underbart!

Ensam hemma i två dagar nu, både skönt och ensamt. Har stylat klart rummet och garderoberna är klara, så bilder på det kommer senare ;)


Nyår!
Det blev en riktigt lyckad nyårsafton iår igen. Vi började med middag hemma hos Sara och vid 10 drog vi hem till mig där brorsan och jag ordnade fest. Var lite osäker till en början om det inte skulle bli för mycket folk, vi hade trots allt bjudit in ca 60 personer. Men allt ordnade sig, och jag hoppas att alla hade det bra! Trots en dyngfull och dräggig pojkvän så hade jag i alla fall kul! Så nu önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år :)