blogga?

Det här med att blogga. Känns inte som att det är min grej längre. Men vad vet jag? Kanske är i någon form utav svacka. Kanske blir det bättre efter ett lov. Ett lov är nog det som behövs, och det är vad jag ska få. För imorgon såhär dags har jag ett 10 dagars lov framför mig. Detta ska firas på fredag med en rejäl utgång. Många 90or som börjar bli 18, och de har nu haft önskemål om att dra till Nivå22. Och så ska det bli. Var länge sen nu. Annars blir det nog Vanilla om ingen har något bättre förslag. Hur ska ni fira ert påsklov?

Så nu får vi väl se om mitt bloggande håller i sig. Man kan ju hoppas.


Smink

Blev en seg dag idag då jag klantade till det rejält igår. Stort spanskaprov som jag absolut inte pluggade tillräckligt till. Därför blev det till att vara hemma, får plugga mer till omprovet. Känns riktigt kasst.Då jag skulle trösta mig själv lite igår, (var ju tvungen att plugga heeela kvällen, vilket jag inte gjorde...) så shoppade jag lite smink och underkläder. Visserligen H&M smink, men det tröstade bra. Gick även en sväng på Lagerhaus och köpte ljus. Fina rosa ljus. Passar finfint i mitt fönster. Rosa är fint.


JackaMin nya gråa skinnjacka. 200 kronor fick jag ge för den på rea. Även om den hade varit finare utan muddarna så är jag nöjd. Nya hårfärgen syns den med på bilderna, ljusbruna slingor. Jag är äntligen nöjd.

Känns skönt att vara hemma igen, ska köra lite spa ikväll och ta ett bad, måla naglarna och fixa med brun utan sol. Kan behövas efter en vecka i fjällen.

Sälen

Kom hem från en underbar vecka i Sälen igår. Mycket skidåkning och mycket mys. Perfekt vecka. Skulle inte banga på en till. Får se fram emot påsklovet som börjar om 3 veckor. Skulle vilja göra något kul då, typ roadtrip. Någon som har något förslag?