NEW YEARS


Panik inför nyårsklädseln? Det har i alla fall jag! Har haft fullt upp med att styra årets sista party och har därför knappt hunnit tänka på vad jag ska ha på mig. Tänkte ta något i stil med det ovan. Vad ska ni ha på er imorgon snyggingar?


Christine Centenera


Fantastiska Christine Centenera, från Australiensiska Harper's Bazaar.


MAKE



Sitter och funderar lite på vad man ska ha på sig på nyår, skulle ju gärna vilja ha något nytt men känns dumt att köpa när man har en hel garderob full med klänningar. Och sminket får man inte glömma, ska dra till med något riktigt coolt!

Hur ska ni se ut på nyår babes?


GRODOR OCH BALLERINOR

Mamma hade på sig detta jättefina halsband idag. Älskar att det är kort och de söta detaljerna. För vem vill inte gå runt med en ballerina och prins till groda runt halsen?

ÖVERALLT

Idag har jag och lillasyster flängt runt i inte mindre än 4 mataffärer OCH varit på IKEA. Det har förberetts och fixats inför nyår så nu är jag helt slut. Vad sägs om en potatisgratäng på 10 kg potatis? Tror ni det är jobbigt eller? Haha, fyfan, men nu är allt klart i alla fall. Det här kommer bli bra, det känner jag på mig. Vad ska ni göra på nyår snyggingar? Puss!


ZIPPER


Tar tillbaka det jag sa om våren på H&M. Dessa skor väger ju upp de flesta andra tråkiga plagg. 199 spänn, älskar vi H&M eller vad!?


PARISIENNE


Avslutar dagen med ett litet kollage från Top Shops fantastiska lookbook parisienne. Inspo inspo inspo...

SPRING ALREADY?


hm.com

Idag har H&M kickat igång våren på sin hemsida. I december, det känns ju ganska sjukt att kolla pastelliga och pudriga plagg då de flesta av oss inte ens har en nyårsoutfit klar. Jag är inte överdrivet förtjust då inget av plaggen känns särskilt "fashion". Ganska mycket bas och klassiskt över det hela, eller vad tycker ni?

LUMBERJACK


Skjorta - H&M Logg, halsband - Top Shop, armband - Bik Bok


Nu är jag nyss hemkommen från en mysig fika på Vurma. Vi pratade om allt och ingenting och hade det allmänt mysigt. När vi kom ut igen hade Antarktis anfallit Sverige. Fy satan vad kallt det var! Aldrig har en extra kofta gjort mig så glad. Klockan är nu snart halv ett och jag är inte ett dugg trött. Måste. Vända. Tillbaka. Dygnet...


DEJT


Nu drar jag på dejt med bästa Sara och Fiffs. Vad gör ni ikväll snyggingar?


SJUSOVARE

Vaknade upp vid halv 1 idag. HALV ETT, heerregud tänkte jag och kastade mig upp ur sängen. Får sådan ångest när man sover bort halva dagen. Hann med lite ärenden ändå, har varit på systemet och handlat för min och syrrans stora nyårsfest. Blev ungefär 50 flaskor vin, okej!? Haha! Taggad till tusen!

Ikväll blir det dejt med Sara och Fiffen. Fiffen har varit borta i Australien sen i oktober så det ska bli riktigt kul att träffas. Vad har ni gjort idag? :)

NATTI



Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa klart Elsas mode. Nighty snyggingar!


LOVE


acne.se, net-a-porter.com, fashionology.nl, style.com

Detta får vara kvällens inspiration. Nu blir det film och mys, hörs senare babes!

NEW


Dagens shopping blev två klänningar för 100 kronor styck. Den vinröda är grymt tight men väldigt smickrande ändå och det gillas! Den åker på nästa utgång. Puuss!

SÖNDAGS REA


Pälsmössa, väska - Marc by Marc Jacobs, jacka - H&M, skor - Shepherd



Idag blev det en lång dag på stan med R. Vi spanade nog in alla affärer som hade REA och det var lika hysteriskt överallt. Det var kö utanför H&M när de öppnade, hur knäppt är inte det!? För mig blev det två klänningar för en hundring styck, riktigt nöjd är jag nu. Bilder kommer upp snarast! Vad har ni gjort idag? Har det blivit någon shopping?

FEATHER

Uttjatad bild, I know. Men den är så fantastisk. Det är sådana bilder som får mig att älska kläder och påminna mig om att man aldrig kan ha för mycket smycken :) Så detta får bli nattens inspo. Nu är det sängen och Elsas mode som gäller för min del. Nighty snyggingar! Puss!

FEST

Fick precis 70 bilder skickade till mig från igår. Haha, jävlar vad flitiga med kameran vi var! Här är några till er babes, var tvungen att censurera resten...


SKALIS

Släpade mig upp imorse vid 10 för att spana in REAn i Vällingby. Men det var det sämsta jag varit med om!? Allt var utplockad och det var inte särskilt mycket framme. Ska åka in till stan imorgon istället, måste ha en nyårsklänning! En sak hittade jag ialla fall. Eller två snarare. Fantastiska broscher från Top Shop. En tjuga styck, kaaatschiiiinng. Tänke ha dem som axeldekorationer, gillas det?

SPÅR

Förlåt för kass uppdatering, har varit i koma idag. Kvällen igår var fantastisk! Vilket jävla drag det var. Vi började med lite förfest hemma hos R och sedan begav vi oss till Ambassadeur. Där drog vi fiskshots och svepte drinkar i en faslig fart. Vi dansade som aldrig förr och vid 3 tiden vinglade vi vidare till White där en galen kö väntade på oss, usch. Så istället begav vi oss hemåt, och på något konstigt vänster ramlade jag i säng strax efter 6 imorse. Riktigt lyckad kväll. Massor av bilder kommer senare. Vad gjorde ni igår snyggingar?



stureplan.se


SUEDE

Här är det som låg underst i min fina pakethög. Svart, mocka, silverdetaljer, mmmmmm... Det blir inte bättre än så. Jag är kär!


GOOOD MORNING!

Godmorgon mina fina töser (och gossar...)! Vaknade med sovmärken över hela kroppen, då har man fan i mig sovit riktigt gott. Och det har jag gjort också. Nu sitter jag här och klämmer lite på alla fina saker. Testade ett linne från storebror som satt riktigt bra, det åker nog på redan ikväll. Brun utan solen är på och tagget har redan börjat. Ikväll kör vi ALL IN! Bella och jag ska till Amba och spåra. Vad händer för er ikväll??


EVIL

Har ni varit snälla iår snyggingar? Eller stygga? Evil kanske? Jag hade tydligen varit väldigt snäll då jag fick sååå fina paket, och fler ska det bli av mr R. Alltid lika spännande att få paket av honom, no fantasy där alltså. Men så söt är han ändå. Min bäbbe.

Har läst några kapitel av boken nu och jag måste säga att jag älskar den! Är ni fler som läst den? You like?


READING


Nu ska det läsas! Börjar med Elsas mode, men har en känsla av att den kommer vara utläst väldigt snart! Hur ser er julaftonskväll ut babes?


GOD JUL

Har haft världens finaste och bästa julafton. Massor med julmat, mys och klappar. Farmor och farfar var här på jullunch och Kalle Anka tittande samt lite klapputdelning. Fick en massa fint som jag lägger upp senare, bland annat Elsas mode och Ego woman, här ska det läsas! Hur har er jul varit?


Osminkad Lotta med världens sötaste Freja

Elda brasa är mysigt

Fin tomte

NIGHTY

Nu är det nighty för min del. Blir ju en lång men mysig dag imorgon, ser fram emot det massor! Här har ni lite bilder att njuta av såhär på kvällskvisten. Puss!

PLUT



Hörrni snyggingar, gissa vad som står högs upp på min önskelista i år?


JULRÖD


Kan ni förstå att det är JULAFTON imorgon!? Tycker att hösten har gått så sjukt fort, svish sa det bara.

Hittade lite fina julklänningar på Asos som jag mer än gärna skulle dra på mig imorgon, den sista skulle dock vara lite opraktisk efter all mat. Preggy-varning liksom, hehe... Sen tänkte jag på att de bara har valt brunetter till modeller för de röda klänningar. Kan det vara så att mörkhåriga passar bättre i rött? Vad tycker ni?

SMASHING


SECOND SKINN

Här är mina nya bralls som ja fyndade på tradera. Ser ju ganska plastiga ut på bilden, men de är de inte på riktigt. Finfina faktiskt. Blev positivt överraskad när ja öppnade paketet. Sen sitter de som en smäck också, nu ska bara benen sys in så de blir tiiiighta. Puss! 


DAN FÖRE DOPPAREDAN


Jacka - H&M, pälsmössa, väska - Marc by Marc Jacobs, UGGs (som behöver sprayas ser jag...).

Efter en snabb frukost i morse begav sig jag och lillasyster för att köpa present till mamma i Alvik. Hittade 4 Mateus muggar. Så himla fina, så dem köpte vi. Tog en i varje färg, älskar när man blandar olika färger på porslin.

Sen blev det snabbt hem för lunch och senare åka till Vällingby. Fixade de sista klapparna och blev väldigt nöjd faktiskt. Inte ofta det känns så bra med paketen. Passade på att fota lite då mami letade skor till pappa. Så här har ni en dagens babes! Nu står inslagning på schemat.

BUDGET



Knåpat ihop en festklädsel från H&M. Det jag gillar med budjetkedjorna är att man kan få en hel outfit för en väldigt billig peng. Detta skulle jag mer än gärna dra på mig på annandagen då det vankas rejält med fest. 766,50:- KAAACHING alltså!

FASHION


BAGGE

Sitter och spanar på lite klänningar på Nelly och tyckte att en av modellerna var fruktansvärt lik Laila Bagge. Tittade lite närmare och insåg att det är ju faktiskt HON! Gillar ni? Själv är jag inte överförtjust, men det kanske beror på plagget. Vad tycker ni?


YES

Fick nyss ett mail från DHL och mina skinnbrallor har kommit! YESSS!!!!!!!!

MYS


Ombytt till myskläder nu. Drinken var trevlig som alltid. Svinkallt på mitt rum då det nästan enbart består av fönster. Inatt sov jag med mössa. Mysigt.

 


22 DECEMBER


Jacka - H&M, mössa - Topman, Väska - Marc by Marc Jacobs, pälsboots - Technica.


Nu är det som sagt juldrink som står på schemat. Ska slänga på mig något juligt och bättra på sminket så hörs vi senare snyggingar! Puss!

HYSTERI

Har varit inne i stan hela dagen i tron om att jag skulle få alla julklappar köpta. Men vad kom jag hem med!? Två ynka klappar, jag är för jävla kass. Det var smockfullt med folk och alla slet och rev i allt, köerna var inte att leka med så jag tog mitt pick och pack och drog hem för någon timme sedan. Får bli Vällingby imorgon där det förhoppningsvis inte är lika mycket folk. Nu vankas det juldrink här hemma med grannarna. Mysigt!

Prinsessa



Hur fantastisk är inte denna skapelse från Acne? Helt gudomlig! Lovar att jag skulle kunna kapa typ halva lilltån för den. Som en freakin' prinsessa skulle man ju vara.  

GLANS

Dagen har varit rätt så produktiv faktiskt. Har som sagt hunnit med storstädning av en garderob och hela rummet, bytt lakan men även ett IKEA besök. Var rätt tomt på folk till min stora förvåning och glädje. Ett fullsmockat IKEA är ingen hit när man går i vinterjacka, men idag flöt det på bra. R och jag plockade på oss det vi skulle ha och det hela gick på cirkus 10 min. Smidigt. Väl hemma stod julbak och pulkaåkning på schemat. Hur underbart är inte det?


RENT

Har julstädat en av garderoberna idag, slängt, sorterat och vikt. Blev så fint så. Så fruktansvärt svårt att få inspo för vad man ska ha på sig när det ser ut som kriget. Men nu är det rent och fint. Hittade en hel del klänningar som hade glömts bort. Illa.


puss!

R och jag har verkligen helt olika dygnsrytmer. Han ligger här bredvid och snarkar sedan 2 timmar tillbaka, jag kommer nog vara vaken 2 timmar till. Han ska upp vid 7 för att jobba, jag kommer nog sova till 10 i alla fall. Försöker knappa så tyst jag kan på tangenterna för att inte väcka honom. Men det är nog lugnt, han sover så sött min lille polski pojki.

Imorgon blir det dejt med sötaste Sara, känner att jag behöver få min Sara-dos. Annars får jag abstinens och blir grinig, hehe. Så nu är det natti för bloggen. Sov så gott snyggingar! Puss!


4e advent

Idag vill jag också ha glitterglajjor och prickig kavaj på mig. Istället har jag glidit runt i trasiga tights, sunktröja, fjällräven och UGGs. Glamouröst? Javisst!


Euww

Idag mår jag som jag förtjänar. Riktigt jävla kasst alltså. Det blev en hård natt med många drinkar och dans fram till stängning på magenta. Kul kul, fast jag tror att jag har blivit något år för gammal för det stället. Väldigt mycket småttingar kändes det som. Blev till och med lite "kändis" spotting, Cimon från paradise var där.

Vaknade svintidigt imorse, gör alltid det dagen efter. Så det blev en promenad med mami i snön, med snorhala UGGs på fötterna. Mysigt. Sen åkte vi till Kista för julklappsshopping, oh herregud vad mycket folk det var! Smockat! Men lite fick vi köpt i alla fall. Åkte hem, åt chips, däckade i sängen och sov fram till för en timme sen. Det var den dagen det. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. Puss babes!


Ass like that

Nu är det nighty nighty. Sov gott babes. Puss!


llohan.org

Black

Åh, blir så sugen på att färga håret riktigt riktigt mörkt. De som känner mig vet att jag byter hårfärg stup i kvarten, och snart är det nog dags igen..


Julis


Klocka - Omega, tofflor - Shepherd, skärp - Gant, skjorta och halsduk - H&M, kaffekopp - Filippa K, parfym - Armani.



Fick en hel del tips om julklapp till pojkvännen av er så jag pysslade ihop ett litet kollage. De flesta saker skulle jag till och med kunna tänka mig att ha själv. Klockan är ju nästan värd att offra en tå för. You like?

Snö

Oh herregud vad det snöar! Har fallit säkert 2 dm det senaste dygnet, helt sjukt för att vara i Stockholm. Jag gör det bästa av situationen och bakar lussebullar med julmusik på högsta volym. Julkänsla på hög nivå!

Datornördsgos

Nu har söta R hjälpt mig med att få bloggen bredare, något som var absolut omöjligt för mig. Men han är så duktig så, min alldeles egna datornörd. Jag har aldrig sett någon som har svårare att slita sig från sin dator än vad han har. Man har tur om man får en kvarts mys innan sängdags, men då gäller det att se riktigt förförisk ut. Raff-set på! Annars blir man dissad för något geeky fotbollsspel.

Men babes, har ni något bra tips på julklapp till pojkvännen? Tycker att det är så fruktansvärt svårt!

Pants

Budade hem ett par skinnbrallor från tradera för någon dag sedan. 100 spänn. Som hittat, nu längtar jag tills dem kommer!


TFS

Fröken Lohan



Magiskt


Beige



Beiga klänningar är helt klart underskattade. Det är ju fantastiskt fint! Kanske något för nyårsfesten?


Paljett

 


Vila

Balmain


Var inne på VILA i gallerian idag då Sara skulle lämna tillbaka en klänning. Det första jag såg var ett dösnyggt butiksbiträde, och gissa vad hon hade på sig? Den ombloggade balmaininspirerade paljettröjan! Okej att annonsen är snygg, men den var fanimig ännu snyggare på riktigt. Så skynda fynda. Den lär gå åt fort babes!

 


Jolie

Världens vackraste kvinna! Utan tvekan. Jag kan sitta i timmar och titta på vackra kvinnor, och framförallt Angelina Jolie, trots att jag inte är into women på det viset. Kvinnor är helt enkelt vackrare än män, hur tråkigt det än låter. Stekhet är hon. Har ni någon favorit på kvinnofronten?


Snyggt



Har gått omkring i stan hela eftermiddagen med Sara. Hon hittade lite fint både till sin mamma och pojkvän. Sara är tillsammans med en av Rs bästa kompisar så det är lite skojigt. Jag agerade matchmaker förra sommaren, hehe.

Spanade igenom mammas smycken för ett tag sen, den kvinnan har en hel del kan jag lova. Hittade dessa toksnygga örhängen, men jag hittade bara ETT. Fanfanfan! Kommer gå bananas ikväll och leta järnet. Gillar ni?

 


Vinterland



Godmorgon vinter! Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu, inte ofta det ser ut så i Stockholm. Jag som ska till stan och allt, utan varma skor. Önskar mig ett par UGGs i julklapp så det var ju lite dumt att jag inte fått dem än. Hehe. Och babes, om ni kollar riktigt noga så ser ni Drottningholms slott på bilden!

BUS

Nu är jag badad, renskrubbad och likblek. Får nog ta ett varv med brun utan solen för att kunna bli mig själv igen. Efter att ha missbrukat det i ca 5 år är jag helt klart fast. Vissa människor passar som bleka, tyvärr är inte jag en av dem. Tur att jag har hittat min favorit i alla fall, apotekets egna, den är bäst! Har ni någon favorit?


Stickigt



Helt grymt snyggt halsband, blev fruktansvärt sugen nu men jag tror att det ligger lite över min budget för tillfället. Men det kan väl inte vara allt för svårt att knåpa ihop ett själv, eller vad tror ni? Olika halsband och några säkerhetsnålar?


Seg måndag



Fick precis ett samtal om ett jobb som nog kan vara ganska så kul. Ska dit imorgon så då visar det sig hur det blir med det. Börjar bli så fruktansvärt tråkigt att bara gå och dra nu, och för att inte tala om pengarna. Kontot ekar tomt. Blä.

Jacka från H&M, väska från Marc by Mac Jacobs, jeans från Cheap Monday, pälsmössa och ankelboots.


Gifts

Åkte till Kista idag för att spana in julklappar, men med noll inspiration i huvudet så var det inte helt lätt. Kikade lite i de flesta affärer innan vi drog oss hemåt. Så skönt att gå omkring i sådana centrum på vardagar, helt tomt och man slipper trängas. Var i stan på julmarknad igår, helt psykat mycket folk. Är ju inte ens kul att handla då. Alla trängs och kruffas, usch. Det är som med köer, gillar det inte.



Stelis

Vaknade med en helt skev nacke imorse, eller imorse var det väl inte. Klev upp vid 12. Det är verkligen så jävla skönt att sova, nästan det bästa som finns. Lovely.

Hade min grymma
topp tillsammans med en skinnkjol, massor av silverringar och nitarmband. Sköna boots till det som gjorde att jag orkade dansa hela natten. Var verkligen en toppenkväll. 


spår


Bild: stureplan.se

Igårkväll blev det för här hemma med söta tjejerna Sara, Sara och Mikaela. Väldigt mysigt då det var länge sen vi träffades allihop. Vid halv 12 drog vi oss in till stan och gick in på Ambassadeur. Sjukligt mycket folk efter ett tag så då vi gled in i det nya vip rummet där det var betydligt lugnare. Träffade på några av R gamla kompisar och snackade lite där inne.

Sen blev det självklart pommes frites på Donken och därefter hemgång till R. Riktigt rolig kväll! Favorit i repris Sasha?


Lack och läder

Har varit runt och härjat och letat efter ett par skinntights idag. Inte lacktights och inte skinnbyxor, men jag blir helt galen, det finns inte. Ska det vara så svårt att hitta!? Har för mig att Gina hade ett par förut, men de finns inte kvar tråkigt nog. Hittade på KappAhls barnavdelning, men de var ju lite väl tiny. Har ni något tips på var man kan hitta det?? Puss!


97

Så vad tyckte ni om Idolfinalen igår? Kollade ni? Jag tycker att Erik var helt klart bäst!

Haha, i pauserna igår så passade jag på att klippa R, kort/rakat på sidorna och långt uppe på huvudet. Riktigt säzy när det var stylat. Utan styling ser det mest ut som en misslyckad Nick Carter-frisyr från 97. Helkul faktiskt!

legs


Fucking weekend

Godmorgon snyggingar. Sovit gott? Det har jag, slocknade totalt igår och sov till 10. Suuuperskönt.

Så helgens planer då? Om några timmar ska jag ta en promenad med söta Lovisa och sedan blir det myskväll med R här hemma. Så har ni någon bra film att tipsa om? Imorgon blir det tjejkväll med Sara x2, har fantastiskt många Saror i mitt liv och jag tror att jag är den enda som kan hålla ordning på dem. Hehe. Då blir det i alla fall vin och utgång, ska bli himla trevligt. Vad ska ni göra i helgen babes? Puss!


Zoe

Galet jävla partysugen ikväll. Men istället för att parta har jag degat framför några avsnitt The Rachel Zoe Project, inte fy skam det heller.


Bild från stureplan.se


Fekke

Tre veckor kvar till nyår idag. Hela hösten har gått ruskigt fort, men eftersom hösten är min hat-årstid så klagar jag inte. Ser fram emot nyår istället något fruktansvärt. Det vankas stor middag här hemma för ca 25 pers och efter det blir det fyrverkerier och dans natten lång. Ska bli så kul, helt övertaggad.

Så medan jag sitter och bleker tänderna så har jag spanat in några riktiga partystassar jag hittade på Nelly. Oerhört sugen på den första klänningen. Tänk, svarta strumpbyxor, röda läppar och riktigt höga heels. Fint som snus.

Bild: Nelly


Budget

Tänkte tipsa er om en produkt jag köpte förra veckan för ungefär en 50-lapp. En spray från Syoss som slätar ut och ger håret glans. Kommer absolut bli en ny budgetfavorit då den faktiskt fungerar oväntat bra. Har ni några budgetfavvisar?


Personal shopper?



Låg i sängen och tänkte lite igårkväll och mindes att jag läst på en blogg för ett tag sedan om personal shopping. Eftersom jag faktiskt bor i Stockholm och har väldigt nära till de flesta butiker så tänkte jag vara en liten härmapa. Så detta är för alla ni som suktar efter just den där klänningen från H&M trend, eller just de där skorna som är slut i din hemstad. Jag köper plagget och skickar det till er mot en mindre ersättning, ni betalar självklart porto. Skulle detta vara intressant för er?

Pants



Och vips så blev jag vansinnigt sugen på ett par überlackiga brallor.

Vasst

Minns ni de där armbanden man gjorde när man var liten? En sjuklig massa säkerhetsnålar och pärlor gick det åt i alla fall. Hittade detta i en låda hemma och insåg att det var ju faktiskt riktigt snyggt. Vad tycker ni?




Sale



H&M har smygstartat sin rea nu innan jul. Hittade en hel del fint som jag hade klickat hem om plånboken varit lite tjockare för tillfället. Den svarta klänningen hade varit perfekt till nyår. Får se om det blir ett köp i alla fall..

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin babes!

Skull



Här är den grymt coola ringen jag hittade på Glitter. 80 kr, som hittat. Blir synd om den som bråkar med mig nu.

 


Lillördag




Blev en riktig mysmorgon idag med R. Låg kvar i sängen till 11 och sen åt vi en lång frukost. Bestämde oss senare för att dra till Vällingby för att byta ett halsband som jag fick i en goodiebag för ett tag sedan. Det gick utmärkt och jag blev en döskallering rikare och 4 kronor fattigare.

Kofta från Lindex, jeans med nitar från Cheap Monday, väska med kedjor från H&M och svart päls från second hand.


pyssel



Satt och pysslade lite tidigare idag. Kom då på den coola idén att limma fast glitter på naglarna, och hur grymt blev det inte!? Kanske något för nyårsfesten?

avis

Alltid lika trevligt att träffa bästa Sara. Vi promenerade runt, pratade och kollade i affärer. Blev en ögonfransböjare för min del, en som inte klipper av fransarna som min förra gjorde. Tyckte att det var konstigt att fransarna blev kortare och kortare trots att jag knappt sminkar mig längre, tills jag insåg att det nästan var som en sax. Lyckat.

Sara vägrade ställa upp på bild, men hennes skor fick jag allt med. Och vilken tur! Så fanstastiska, blir grön av avund varje gång jag ser dem.


Rutigt

 

Nu drar jag till stan för att kolla lite i affärer. Fick en knäpp och blev vansinnigt trött alldeles nyss, men med lite luft blir det nog bättre. Hörs sen!

Topp från Gina, skjorta H&M LOGG (man!), slitna jeans, boots och svart päls till det.

 


tisdag

Sov ut ordentligt till klockan 10 idag, fantastiskt skönt. Tog en lång varm dusch och nu sitter jag här. Håret ska fönas och sminket ska läggas, så vi hörs om en stund då en dagens åker upp!

Tröttis



Nu är man nyduschad, skrubbad och insmord med BUS. Känns alltid lika härligt. Imorgon väntar en sväng på stan med min älskade vän Sara. Vi ska väl ta oss en tur och spana lite. Kanske till och med kan hitta nån julklapp om jag har tur.

Paradise var bättre än förväntat. Fuck Francesca! Detta kommer att bli så bra, det känner jag på mig..

Sängen väntar för min del nu, fluffig och nybäddad. Bättre än så blir det inte, nighty babes.

Skakis



Nyss hemkommen från gymmet. Helt slut i låren, darrade på vägen till bilen. Snart blir det Paradise Hotel på tv6 play. Den nya tjejen, Erika, kan nog röra om ordentligt. Eller vad tror ni?

Axlar


Har suttit och pysslat lite nu på eftermiddagen. En helt vanlig svart klänning fick lite edge genom paljetter, kedjor och axelvaddar. Syns inte på bilden, men axlarna är ordentligt puffiga. Älskar det!


Fredagen

Helgen började med att jag som snäll storasyster fixade rosa chokladmousse till Saras tjejmiddag i fredags. Blev så fint, och riktigt gott! Så jävla nöjd med mig själv.

Sen blev det till att fixa iordning mig själv. Leopardklänning och horsminkning på och sen var det dags att bege sig hem till Elvira. Väl där blev det vindrickning och Backstreet Boys på högsta volym. Sjukt me party. Vid 11 började vi dra oss in mot stan för att mötas av en monster-kö utanför Collage. Det löste sig som tur var snabbt och vi var inne på ett par minuter. Gillar inte att stå i kö. Inne var det riktigt drag och vi dansade och hoppade, men efter några glas vin för mycket drog jag och lillasyster hem. Taxi från Alvik där jag totaldeckade, haha.



Kapat

Spanade igenom mitt förråd vinterstövlar idag och hittade ett par som inte har blivit använda på mer än ett år. De var i den där värsta längden, som inte är smickrande på någon, alltså att de slutat mitt på vaden. Så vips var jag framme med saxen och symaskinen och har nu mer ett par boots. Skitsnygga blev dem! Vad tycker ni?



Onsdag

Dagen började med världens mysigaste morgon. Snoozade i säkert en timme med R. Ni vet när man somnar om och sover sådär gott som man BARA kan göra på morgonen? Underbart.

Syster hade slutat tidigt så efter att R dragit till en pluggkompis så begav vi oss till Sundyberg för att titta lite i affärer. Hittade lite smått som ett läppstift, en kofta och axelvaddar. Nu ska det pysslas! Det absolut roligaste var när Sara skulle betala en klänning på Åhléns och langar upp en rabattcheck från KappAhl, som hon va helt övertygad om att den kom från just Åhléns. Ni skulle sett kassörskans min, HAHA. Obetalbart.

segare än segast

Ordentligt seg dag idag. Har städat lite här hemma och fixat om lite kläder som var för stora/små. Blev även några timmars barnvaktande nu på kvällskvisten. Vi bakade pepparkakor och spelade Nintendo DS, sjukt kul! Jag satt som fastklistrad!

Imorgon blir det full rulle däremot. Först blir det till att gymma med lillasyster för att senare ta mig till Vällingby för att bli klippt på Bobbys andra salong. Ska tydligen kosta 290:- för en klippning, väldigt billigt tycker jag. Har tidigare betalat 400:- för nån kass ryssig drop in, så det här ska bli väldigt spännande. Efter det blir det en drink i stan med söta Lovisa o senare mys hos R. Så det blir en heldag med andra ord, ska bli skönt.