FEST

Blev en väldigt lyckad och rolig kväll igår. Först käkade vi middag ihop några tjejer, massa vin och snack om allt möjligt. Senare begav sig jag och Bella till Sture för att kila upp till V. Där var det proppat med folk och bra drag, hörde att Hayden Panettiere var där. Coolt! Sen drog jag mig hemåt på väldigt vingliga ben. Träffade upp R, käkade och somnade som en stock.


stureplan.se


HELGENS PLANER

Har varit en väldigt mysig dag idag. Lång sovmorgon med R, då vi var vakna sent igårkväll och kollade på Sommaren med Göran. Ganska skoj film, rekomenderar den om man vill skratta! Sen tog jag bilen ner till Alvik för att ta en promenad och fika med Fiffen, väldigt trevligt.

Ikväll ska jag äta middag med Lovisa och Bella för att sedan köra en redig utgång. Kul kul! Blir antingen Amba eller Sture. Imorgon ska jag och R på förlovningsfest till hans kompis. Har träffat dem en gång och de är ganska så många år äldre än mig, så lite nervös är jag allt.. Men det ska nog gå bra :) Vad har ni för planer i helgen babes?


VÄST

Lillasyster och jag drog till Kista idag för att spana in det absolut sista på REAn. Det var väldigt utplockat, förutom på Monki där det var 75% på nästan hälften av allt i hela butiken. Ett tips! Vi gick vidare till en ganska random butik, New Yorker, där jag hittade en finfin skinnväst för 99 riksdaler. Kommer bli så perfekt över en jeansjacka i vår. Om jag längtar? Ohh ja!




PAGE?

Har länge funderat på att klippa av håret igen. Den första bilden är 4 år gammal och den andra är tagen för några veckor sedan. Skiljer nog nästan 1,5 dm på längden. Page eller inte, det är frågan. Vad tycker ni?



6 UNDER 400

Just nu finns det en massa vårfint i butikerna, och här har ni ett litet smakprov. Allt kostar under 400, kap eller vad!?


klänning & jacka - lindex,  skjorta - gina tricot, klackar, ring & solglasögon - h&m


ALEXA


källa: tfs


MODELLBYTE

Äntligen har Gina Tricot bytt ut sin modell! Nog för att norska Pernille Holmboe är snygg, men efter flera år av samma miner, samma poser och samma leende känns hon väldigt uttjatad. Jag tycker att det var klokt av Gina att byta modell och även att byta stil på modellen helt. Från uberblond till mörk brunett, riktigt lyckat. Vad tycker ni om den nya modellen Emanuela de Paula?


HATT

Back on track igen. Det blev en ganska lugn helg med middag med bästa vännerna och en nykter utgång på det. Var på V och såg snygga Sofi Fahrman i vimlet, okej att hon är het på alla bilder, men damn vad snygg hon är på riktigt!

Har känt mig ganska låg i några dagar, och jag hoppas verkligen att det går över snart. Ska i alla fall till PrisXtra ochprovjobba imorgon, ska bli skoj.


SNAKE


Alexander McQueen ss 2010

Helt galen reklam för Alexander McQueens omtalade/ombloggade skor. Allt jag kan säga är stackars, stackars modell. I ett hav av ormar...

FREDAG

Ungefär såhär har jag sett ut idag. Gjorde ett kollage då det absolut inte finns någon ork till att ta en bild just nu. Har degat i soffan hela kvällen så nu är jag lagom trött. Kollade på Let´s Dance gjorde jag också och jag kan bara säga HEJA ELIN! Fy tusan så duktig hon var idag!


jeans - gina tricot, tröja - kapp ahl, halsband - h&m, boots - din sko, ring - fashionology.nl


Juveler


TGIF

Fredag igen, och hur skönt är inte det? Fantastiskt! Slapp dag idag med lite barnvaktning bara. Har visat världens sötaste två åriga tjej allt mitt smink, hon såg ut som hon var i himlen. Så söt :)

Ikväll blir det fredagsmys på hög nivå. Chips och grönsaker med dipp och Let´s Dance på TV. Har egentligen ganska svårt för den typen av program då allt känns så tillgjort, men ikväll ska det bli mysigt. Vad ska ni göra ikväll?


TRIKÅ

Jag tror att långklänningen i trikå kommer att bli ett av sommarens mest hypade plagg, och självklart är jag sugen på en. Skulle styla det med en svart tight skinnjacka, gladiatorsandaler och massa armband. Lovely.













300 kr och 255 kr, från asos.com


ALL IN

Jag har varit på både stockholmsveckan i Visby och på seglarveckan i Smögen. I år är jag väldigt sugen på att hinna med både två, men problemet är att det är samma vecka, vecka 29. Så min plan är nu att hänga i Smögen halva veckan, för att senare ta flyget till Visby och parta hela helgen. Haha, tror ni man orkan? Lär ju komma hem som ett vrak i alla fall.. 

Stockholmsveckan -08


Seglarveckan -09


VASST

Åh, herregud vad jag längtar till sommaren. Har nog aldrig längtat såhär mycker, och jag har en känsla av att det har att göra med all snö utomhus just nu... Det är nästan olidligt långt kvar, FEM MÅNADER.

Här är i alla fall två förjävligt grymma bilder. Den tjejen har ett hår som jag skulle kunna döda för.. Sen skulle jag ju inte banga på att byta plats med henne.


källa: src783


LEATHER

Antar att det är många, precis som jag, som letar efter en skinnjacka till våren. Och då har jag hittat det perfekta kapet. Ellos rear en skitsnygg svart mc-jacka i äkta skinn för 400 kr, så skynda fynda tjejer! Jag har redan två skinnjackor från Ellos och jag är svinnöjd!


GET THE LOOK

Riktigt fin outfit från stockholmstreetstyle som jag mer än gärna skulle vilja kopiera!


kavaj - la redoute, tröja och jeans - gina tricot, sjal och armband - h&m, boots - din sko

BIG NO NO

Skrev ju för ett tag sen om att jag hade fått jobb på en frisörsalong på Nybrogatan i stan. Tyvärr var jag tvungen att tacka nej då jag skulle jobba svart, även om det var mycket pengar jag skulle tjäna så kändes det väldigt oseriöst och konstigt. Haha, man kan ju inte gå till banken varje månad och sätta in så mycket pengar, eller? I alla fall så har jag kaanske fått ett nytt jobb på en mataffär, skulle vara himla najs :) Vad tycker ni om att jobba svart? Gjorde jag bort mig som tackade nej?



BIO

Nu drar jag, Rikard och mitt fina halsband på bio! Snabba Cash, ohlala!


LOHAN

Ni får tycka vad ni vill om fröken Lohan, men jag gillar henne. Hon är så jävla cool och snygg. Sen att hon inte beter sig helt hundra är en annan sak...

källa: llohan.org

DARKIE

Nu är hårfärgningen och allt fixat. Tillbaka till det riktigt mörka och det gillas starkt. Så fruktansvärt många gånger som jag har försökt go blond med hemska resultat, allt ifrån morot till pissgult. Har verkligen förstått att jag inte ska vara blond så nu kör vi på det mörka!


Älskade sommar! 5 månader kvar...


TVÄTTDAG

Goood morgon brudar!! Eller morgon vet jag inte, eftermiddag kanske det är. Har hunnit med en massa idag, långpromenad med vovven, städning, tvättning och bäddat med nya lakan. Nu känns allt rent och fräscht, så jäkla najs.

Nu ska även jag styras upp. Ska färga håret, ögonbrynen och ta bort gammalt nagellack och sånt. Trevligt trevligt, vad gör ni idag? Här är en bild från förra helgen som jag glömt lägga upp.


stureplan.se


PARADISE

Träningen är nu avklarad och jag är helt död i benen. Kommer ha ordentligt med träningsverk i morgon tror jag. Nu blir det Paradise Hotel, skäms lite över att jag följer det så slaviskt, men vafan! Det är ju underhållning! Någon mer som kollar? :) 


TRÄNING

Nu är det snart träning som står på schemat, så fruktansvärt trött men det är bara att köra! Vad gör ni ikväll babes?

BUDGET

Tänkte köra ett litet budgetkollage nu när det är en typisk tid då alla har lite ont om pengar. Skulle mer än gärna slänga på mig detta idag. Helst utan något över, men det går ju inte i detta kalla land, så det är bara att vänta några månader...

linne - gina tricot 149:-, tights - gina tricot 99:-, skor - din sko 599:-, armband, ring och väska - forever 21

FAKE?

God morgon snyggingar! Sovit gott? Det har jag gjort :)

Drömde att jag gjorde en massa olika plastikoperationer inatt, helt sjukt var det. Måste ha varit då jag satt och lästa om Heidi igår kväll. Herregud vad hon har förstört sitt ansikte, nu ser hon ju mest ut som en sömning wannabe istället för den söta Heidi hon faktiskt var innan. Självklart tycker jag att plastikoperationer är bra i viss mån, men i det här fallet har det gått över styr. Vad tycker ni sötnosar?


VARMARE, SNÄLLA?

Nu är jag helt sjukt trött på detta väder!! Orkar inte med alla tjocka jackor, halsdukar och mössor. Inte kan man ha särskilt snygga skor heller då man typ förfryser tårna bara man tänker tanken att ta på sig något annat än UGGs. Jag vill ha ett sånt där perfekt vårväder. Ni vet sådär att man kan ha en skinnjacka på sig utan att behöva ha en tjock kofta under. Åhh.. Nu ska jag drömma mig bort med några avsnitt The Hills. Puss!

Källa: fashiontoast.com

FEST



Blev inte så många bilder tagna igår, men här är några av dem!

Idag har jag först degat i Rikards soffa och sen degat i min egen soffa. Skönt skönt... Har sett på Johan Falk också, vilken vacker man han är den där Joel Kinnaman. Underbart! Blir så sugen på att se Snabba cash nu också. Någon av er som sett den ännu?

GRATTIS MARIE


stureplan.se

Igår vankades det födelsedagsmiddag och utgång. Så himla mysig och trevlig middag, med massor av glada tjejer. Sen begav vi oss in till stan för att festa vidare. Efter mycket om och men blev det Magenta vi gick in på. Dåligt drag till en början, men sen blev det smockat. Vi dansade och festade tills vi blev helt svettiga, vilket syns på bilden, hehe... Tog tunnelbanan hem till R och somnade gott vid fyra, mysigt.


GORGEOUS

Även om hon inte verkar vara världens trevligaste person så har hon en av världens bästa stilar enligt mig. Vad tycker ni om Olivia Palermo?

WORK

Har fått världens häftigaste jobb!! Receptionist/assistent på en av Stockholms hetaste frisörsalonger, snacka om att jag är nöjd. Fruktansvärt nervös är jag också eftersom jag börjar på måndag. Så mycket att hålla i huvudet samtidigt, allt ifrån olika hårprodukter till hur diskmaskinen funkar. Ni får hålla tummarna för mig :)

SKINNJACKA

Nu drar jag in och spanar lite i stan! Fy tusan vad jag önskar att det var varmare så att en skinnjacka hade räckt. Men istället så blir det dunjacka på... 


NEW



Här är en del av min shopping. Så jäkla grymma grejer tycker jag själv. Detta kostade ca 180 kronor sammanlagt. Hundraåttio kronor!! Hur bra är inte det!?

BLAZER

Har flängt runt som en tok idag igen, och därför har det varit kass uppdatering. En tripp till Tyresö för att hämta en byrå hos Rs pappa. Sen IKEA Kungens kurva för att köpa det sista som inte fanns i Barkaby, sen söder för att lämna av allt. Snabbt hem för att käka middag och sen shopping i Kista C. Pjuuu, nu är jag äntligen hemma. 250 kronor fattigare men ack så snygga grejer rikare! Hittade en kavaj för ynka 99 kronor i sann Olivia Palermo anda, och jag älskar den! Bild kommer snart snyggingar :)


BARDOT


Fantastiskt vackra Birgitte Bardot. Hur häftigt är det inte att hon är en lika stor inspirationskälla nästan 60 år efter att hon slog igenom?

SANTA MONICA?

Har suttit och funderat lite på vad jag vill göra med mitt liv egentligen och har kommit fram till att första stoppet blir att plugga i Santa Monica i USA. Efter sommaren bär det av och jag är taggad till tusen! Är det någon som har varit där? Eller kanske är där nu? Berätta allt ni vet! :)

TRÖTT

Nu är jag så trött att jag storknar snart! Har flängt runt överallt idag och fått en massa gjort, IKEA besök, storhandling, långpromenad och städat. Min kropp skriker efter sängen, så nu är det det som gäller. Nighty!


BUSY


stureplan.se

Världens sämsta uppdatering på sista tiden, men helgen har varit fullsmockad. Fredagen började med bio och 3,5 års firande med R. Utgång på lördagskvällen med Bella och sen ägnades hela söndagen åt att flytta. R har fått en ny mysig lägenhet på söder så idag blir det IKEA besök för hela slanten, busy busy.


NAKNA BEN


Åh, vad jag just nu önskar att jag satt på en uteservering med ett glas rosé i min hand och den här klänningen från H&M på min kropp. Kanske en svart skinnjacka över, en snygg kuvertväska och ett par riktigt höga klackar till. Tänk vad mycket enklare allt hade känts då. Nu är det 5 MÅNADER till man kan gå barbent ute. HUR SKA JAG KLARA MIG!? Herregud... Nä, nu blir det brun utan sol för hela slanten så kan man i alla fall fejka att sommaren är här.

TOAST


källa:fashiontoast.com


SOMMAR

Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren just nu. Nu när både julen och nyår är över så finns det inte så mycket roligt med vintern kvar. Det skulle vara om man lyckas klämma in en skidresa, men det ser inte om som det just nu tråkigt nog.

Här är lite bilder från seglarveckan som går varje år mellan Hunnebostand och Marstrand. Jag kan säga att det var den roligaste veckan i hela mitt liv. Stockholmsveckan på Gotland i all ära, men seglarveckan var 100 gånger roligare! Så det är absolut ett tips om ni inte har något att göra vecka 29 i sommar. Puss!


SEG

Detta kan nog vara år 2010 segaste dag hittils. Inte gjort ett skit och så kommer nog dagen att fortsätta. Jag vill så mycket just nu.

Jag vill färga håret riktigt mörkt.
Jag vill ha ett jobb som ger snuskigt mycket pengar, eller ett jobb överhuvud taget skulle vara utmärkt.
Jag vill åka till Thailand.
Jag vill vara brun.
Jag vill ha sommar och seglarveckan.
Jag vill gå barskolan på Mallorca.
Jag vill ha långt hår.
Jag vill ha snygga naglar och till sist en helt ny garderob.

Någon som kan hjälpa mig med detta?

Nä blä, nu ska ja sluta va nego. Men ibland är allt så segt.


WILDFOX

Har haft lite svårt att underhålla pojkvännen här hemma på sista tiden. Men nu! Nu jäklar fick jag en snilleblixt! Snodde brorsans PS3 och vips så får jag läsa bloggar och blogga ifred.

källa: wildfoxcouture.com

MAKE UP

Min mormor är, precis som jag, lite lätt beroende av smink och kläder. Så nu när jag var där fick jag en LÅDA med smink och en KASSE med kläder. Blev så fantastiskt glad, för vem tackar nej till ett löspuder från Dior eller ett rouge från Chanel? Inte jag i alla fall!

ÖREBRO BY NIGHT



Uppdateringen har varit hemsk sista veckan men nu kör vi igång igen! Nyårsafton blev väldigt lyckad och jag hade superkul. I lördags drog vi till Örebro för att hälsa på släkten, och vad som hade kunnat vara en tråkig hemmakväll med mormor och mamma sovandes i soffan blev en vild partykväll som slutade klockan 4 efter flertalet vurpor och blåmärken. I UGGs och dunjackor körde vi loss. Inte skrattat så mycket på väldigt länge! Måste definitivt göras om nästa gång man är i stan.