BRÄND BANANA SKIDS

Precis kommit hem till Rikard efter 20 minuter i solariet. Riktigt skönt, testade en sån kräm som ska framhäva brännan mer så vi får se imorgon hur det funkade. Egentligen så tror jag inte på sånt, men för 10 kr var det skoj att testa. Så nu luktar jag som en bränd banana skids, ni vet de där gula halväckliga godisarna man alltid käkade på högstadiet? Fresch. Nu blir det duschen och sen filmmys.

Vad gör ni ikväll snyggingar?



källa: kenzasmg


STADSBO FÖR TVÅ DAGAR

Nu tar jag mitt pick och pack och drar hem till Rikard i stan några dagar. Mamma och syster har åkt för att hälsa på släkten i Örebro, så sällskapssjuka jag flyr fältet här hemma. Pappa och storebror är inget vidare sällskap förstår ni.

Snor med mig en dator i alla fall, så det blir massor med updates kan jag lova!


SISTA MARS

Här har vi dagens inspiration i bilder. Verkar vara så att jag har en thing för blonda damer idag, eller vad säger ni? Fantastiska bilder i vilket fall!

Precis varit och köpt lite födelsedagspresenter till mami som fyller år på lördag. Jag och syster blev väldigt nöjd med våra inköp så vi får hoppas att mamsen blir lika lycklig :) Nu ska jag hoppa in i duschen!

källa: maffashion


VASSA AXLAR

Denna klänning från Asos får stå för dagens tips. Vassa axlar, svart trikå och hellång kan inte bli annat än fullpott. Den här vill jag glida runt i till sommaren tillsammans med jesussandaler och massor av guldsmycken, kanske till och med ett par solisar på nästippen. Smarrigt.


A. OLSEN

Godmorgon babes! Vi startar dagen med dessa grymma bilder på Ashley Olsen.



BLOGLOVIN

Förresten, alla söta nya bloggläsare! Här kan ni följ min blogg med bloglovin babes! Om ni vill förstås, men det är väl klart att ni vill!?


TISDAG

Oh herregud! Hur många "rösta på min bikini - blablabla, snälla snälla snälla" har man inte fått idag!? Jag tror faktiskt inte att ni vinner några röster på att göra sån sorts reklam på olika bloggar. Jag själv skulle aldrig rösta bara för att någon bad om det, jag röstar på den jag tycker är snyggast. Punkt slut. Hur gör ni andra? Har ni fallit för "tjatet"?

Ja ja, nog om det. Det har ramlat in en massa nya läsare idag, sjukt kul! Tack så jättemycket söta
Kelly för länken!

Så alla ni nya, vilka är ni? Var bor ni? Är det något särskilt ni vill läsa mer om? Vad tycker ni om bloggen? Berätta! :)



källa: src783


HISS/DISS

Har spanat lite på den här jackan från Ellos ett tag nu, men jag kan verkligen inte bestämma mig. Köpa/inte köpa? Att den är i fuskskinn är ett klart minus, men att den har sjukt snygga nitar väger nästan upp det. Just nu är det 40% på valfri vara också, så man får den för ca 300 kr. Kap? Ja!

Så vad säger ni? Köpa eller inte köpa?


källa: ellos


BAKOM MINA SOLGLASÖGON

Nu är hela rummet färdigstädat, och mina absoluta favoritsolglasögon är fortfarande försvunna. Rackarns alltså, men nu har jag fixat iordning och lagt fram resten av favoriterna, får hålla tummarna för att klantiga jag inte slarvar bort några fler nu.


ELF

Har precis beställt lite prylar från e.l.f. Ska bland annat testa deras mineral foundation, hoppas att den är grym. Har aldrig använt mineralsmink över huvud taget förut, så detta ska bli spännande. Har förstått att man ska använda sig av speciella borstar och en speciell teknik, så vi får se hur resultatet blir. Lovar att ge er en liten update om det ;)




ASOS

Är det bara jag som missat att Asos har börjat med streetstyle? De har plåtat folk på stan och sen fixat ihop så att man kan köpa i princip samma outfit, väldigt smart koncept. Min favorit är den första bilden, skulle vilja ha alltihop!

Vilken är er favvo?


STORSTÄDNING

Goood morgon! Har börjat dagen här hemma med att riva ut alla lakan, möblerat om lite och nu är det storstädning på g. Är det inte konstigt hur jäkla mycket skit man samlar på sig egentligen? Hittade precis 4 sjalar som i princip ser likadana ut, hur tänkte jag där liksom? Och mina favoritsolglasögon har jag inte sett på den senaste månaden, så jag får hoppas att de kommer fram när jag börjar rota, annars blir jag ledsen på riktigt. Så det är mina planer för de närmsta timmarna.

Vad är era planer för dagen snyggingar?


källa: carolines mode


GLUGG

Nu får det räcka för idag. Sängen kallar på mig, den skriker efter mig!

Nu ska ni alla få veta en sak ni kanske inte visste om mig. Jag har en glugg, en glugg som jag alltid har hatat, men som jag faktiskt tycker mer och mer om. Visserligen är den mindre idag än vad den var för ett par år sedan, men jag gillar den faktiskt. Tycker det ser rätt charmigt ut. Vad tycker ni om gluggar?

Nighty nu babes!



källa: maffashion


BLOGGTIPS

Min absoluta favoritblogg just nu är Karens where did you get that. Hon är helt fantastiskt inspirerande och nytänkande med en garderob att döda för. Hon får till såna där klockrena outfits varje gång, som man själv bara kan drömma om. Så gå in på hennes blogg, titta och njut!


BLÅ/TURKOS

Det har varit mycket snack om turkosa nagellack på sista tiden, och nu har H&M vällingby fått in ett gäng nya. De har även fått in, ett som jag tycker, är mycket snyggare. Det är det översta på bilden, lite mer blått är det. Vilket gillar ni mest?


29 MARS

Nyss hemkommen från jobbet, kort dag idag vilket var skönt med tanke på hur trött jag var i morse. Som en zombie klev jag på tunnelbanan, höll på att somna flera gånger. Jobbigt det här med sommartid, eller vad säger ni? Det som är bra är ju att det snart(!?) är sommar. Om en månad är det nästan början av maj. Hur nice är inte det?



källa: maffashion


SÖNDAG

Så trött dag. Har degat omkring i mjukisbyxor hela dagen, kollat film och myst. Det är väl det söndagar är till för?

Gårdagen var kul däremot. Vi startade hemma hos Elvira med lite vin och tagg-musik, sen drog vi oss in mot stan och hamnade på Marie Leveau på söder. Hade aldrig varit där innan och jag går ju inte ut på söder särskilt ofta så det var jäkligt nice med något nytt. Efter lite tequila och flertalet drinkar så kände vi att det räckte för kvällen, och där började min minst sagt spännande resa hemåt. Jag åkte åt fel håll, TVÅ gånger (!??!??) haha.. Och det tog alltså ca en timme att ta sig från maria torget till zinken, vilket i vanliga fall är en promenad på 5 min. En kul kväll var det i alla fall, och jag måste säga att jag har haft en alldeles ypperlig helg.

Hur har er helg varit?


KORS

Tanken var väl att jag skulle visa upp mina nya fina örhängen med kors på, nu blev det snarare att jag visade upp mig själv. Men det är väl ingen som dör av det? Örhängena är fina i alla fall. 9,50 kr.



LÖRDAG



Bjuder på en outfit såhär på lördagseftermiddagen. Sitter och taggar till ikväll, spyan/berns, vi får se hur det blir. En sak vet jag i alla fall, och det är att det ska bli jäkligt kul! Elvis körlektion blev inställd imorgon, så nu blir det all in!

jacka - barbour, skjorta - gina, halsband - kapp ahl, skor - nilsson, väska - marc by marc jacobs


MODEVISNING K5

Sådär. Kom hem från Vällingby för någon timme sedan, modevisningen var riktigt kul att titta på då det var en hel del duktiga bloggerskor man kände igen. Fotade lite så att även ni som inte var där kan få se. Förresten så var det nästan pinsamt lite människor där och tittade, tråkigt då det verkade ligga väldigt mycket arbete bakom visningen. Ni bloggare borde ha gjort bättre reklam för er! Hehe..

Vilken outfit är er favorit?



K5

Kass uppdatering, i know. Men igår hade jag bara ingen lust att blogga, så då struntade jag i det helt enkelt. Vi körde myskväll här hemma, jag, syrran och Elvira. God mat, chokladfondu och Let's Dance, så mysigt och välbehövligt.

Ikväll blir det utgång däremot, vi ska slå klackarna i taket på Spyan. Men innan dess så ska jag på något som förhoppningsvis är väldigt kul. Ska på modevisning i Vällingby som Frida Farhrman håller i. Spännande eller hur? Tar med systemkameran så vi ska se om jag lyckas ta några bra bilder!



källa:
maffashion


LATE

Nyss hemkommen från jobbet, så trött att ögonen nästan går i kors. Imorgon blir det uppstigning vid 7 då jag börjar jobba vid 8, money money money... Nu ska jag däcka i sängen. Hörs imorgon babes!


STARS

Okej, hur jäkla snygga är inte dessa då? Top shop vet vad dem gör är allt jag kan konstatera.



GODINGAR

De har fina plaggen skulle jag mer än gärna vilja ha i min garderob när jag vaknar upp imorgon. Tror ni att det blir så? Det tror inte jag, men man kan ju alltid drömma..



skjorta, shorts, hatt och ring - h&m, klänning, heels och jeansshorts - top shop


FÄRG

Sitter här med färg i både bryn och fransar, något som var välbehövligt. Jag har nämligen väldigt ljusa och tunna bryn som ser otroligt konstigt ut till mitt mörbruna hår. Konstigt är det där. Är det någon mer av er som lider av osynliga bryn? Haha.  



PAIN

God morgon snyggingar! Nyss hemkommen från tandläkaren, och det var som jag trodde, hål... Ska tillbaka om en månad och borra, med bedövning förhoppningsvis denna gången. Annars kommer jag att ligga och gråta som ett litet barn, och det vill vi ju inte.

Har glömt att berätta en sjukt rolig sak förresten. Det handlar om sol, vänner och spanien, hur bra låter inte det?




SKRÄCK

Trött kväll. Har läst alla mina favoritbloggar 15 gånger, kollat på Greys och varit skräckslagen inför imorgon. Tandläkaren står på schemat klockan 08.10, och det känns för jävligt verkligen. Sist jag var där fick jag borra ett hål, UTAN bedövning. Vet ni hur ont det gör!? Sjuklig smärta... Och nu är jag nästan 100% säker på att jag har ett till hål, fyfan...

Ni får njuta av lite fina bilder i alla fall. Ska försöka drömma mig bort imorgon när jag ligger i den där djävulsfördömda stolen..




källa: knight cat


GLAJJOR

Har blivit väldigt mycket shopping på sista tiden, och jag har fortfarande en hel del plagg kvar att visa er. Näst på tur är dessa grymma solglasögon. De är stora och mörka, helt perfekta enligt mig. 60 spänn hos Gina, kap!?


CHIC MUSE

Den senaste halvtimmen har jag suttit helt förtrollad framför den här tjejens blogg. Ta er en titt själva!


FLOWER POWER

Först ut av mina fina nya plagg är denna fantastiksa skapelse. Man behöver liksom inte tänka så mycket om man drar på sig den här, den gör så att säga hela jobbet själv. Ett par klackar och man är klar.

Gillar ni den? Jag älskar den!

TISDAG

Sorry för världens kassaste uppdatering. Mitt internet har jäklats hela dagen, men nu visade det sig att våra städare har dragit ur en sladd eller något sånt, så svårare än så var det inte.

Fick förresten hem mina fina klänningar från the garden collektion idag, och de är perfekta! Jag är redan helt kär, så jag gissar på att de kommer att bli sommarfavoriterna i garderoben. Bilder kommer imorgon efter jobbet!


MÅNDAG

Godkväll snyggingar! Ligger här i Rikards säng i hans lilla lägenhet med helt nyfärgat hår, riktigt mörkt blev det den här gången och jag gillar det som tusan. Känner mig aldrig riktigt bekväm i någon annan färg.

Drog in till stan efter jobbet och fick med mig två godbitar hem, en av dem invigdes direkt och prydde min nästipp fint i solen.. Kan ni gissa vad det var?


G'NIGHT

Nu är det sängen som gäller babes. Börjar klockan 8 imorgon så det är tidig uppstignign som gäller, känns rätt jobbigt, men pengar är alltid pengar..

Har funderat lite på att köpa en sån mini-pc btw, har ni någon som inte är allt för dyr att rekomendera?


LEO

Här snackar vi kärlek vid första ögonkastet. Fine att det är en kopia av Acnes fina klänning, men vet ni vad? Jag kunde inte bry mig mindre. DEN SKA BLI MIN! Jag ska kriga när den kommer upp hos Nelly.



källa:
sanna


30 ÅR!

Igår var jag och Rikard på 30 års fest hos hans storasyster. Var lite tveksam i början då jag hade en bild av att alla 30 åringar är torra, trista och inte alls särskilt partyglada, men vad fel jag hade! Det blev en mycket rolig kväll med goda drinkar och massor av prat. Vi två ramlade i säng vid 3 och slocknade direkt, aldrig har en säng varit så skön (trots att den är knölig och 90 cm bred...).

Jag hade i alla fall dragit på mig min nya genomskinliga skjorta, lacktights och mitt favorithalsband just nu.


BILLIGT

Nog för att Gina Tricot är billigt, men min shopping igår tog priset. De två randiga tröjorna nedan, en klänning och en vit skjorta för knappt 300 kronor. Nästan att jag utser mig själv till budgetshoppingens queen snart. SÅ jäkla nöjd.
 


WEEKDAY



Massor av fint från Weekday! Jag vill ha den koralliga klänningen och den puderrosa tröjan, vilka är era favoriter?

WHITNEY PORT



källa: z!nk magazine


FINA HÄNGEN

I vår vill jag ha stora örhängen i massor, och här ett ett litet utplock av mina budgetfavoriter. 
 


1 och 6 - lindex 2, 3, 4 och 5 - h&m


WHEREDIDYOUGETTHAT

Har varit borta och jobbat hela dagen, så nu är jag helt slut. Ska powernapa en timme, för ikväll blir det Robyn på Strand!



källa:
wheredidyougetthat


IM IN THE ARMY NOW

Så trött just nu att jag inte orkar bjuda på annat än inspobilder, så ni får nöja er med det ;) Btw så är det fler och fler som läser blogge, vilket verkligen är sjukt kul, men är det något ni vill se mer/mindre av? Berätta!



LÅNG TORSDAG

Nyss hemkommen efter en riktigt jäkla lång dag. Började med att vandra runt på stan med Rikard i några timmar, han hittade ett par assnygga skor och en present till sin syster som har 30 års fest på lördag. Sjukt vuxet.
Sen drog jag snabbt till pappa som opererades igår, han mår prima nu så det var väldigt skönt. Hängde lite med honom ett par timmar och snackade skit. Vips så var klockan 7 och allt jag hade ätit på hela dagen var en fjuttig sallad, hungrig som ett djur åkte jag hem och lagade en svingod pasta.Det var min dag i stora drag.

Hur har er dag varit?


RAS

Tjenixen lovers, sovit gott? Jag vaknade för några timmar sen av ett brak då all snö åkte av taket. Blev helt fruktansvärt rädd, det dånade verkligen. Så trött på detta elände utomhus nu, det är bara kallt, äckligt och blött. Men vad säger vi? 2 månder kvar!! YES!


NIGHTY

Nä hörrni snyggingar, nu är det natti natti!



KURSER

Huh, vad trött jag är just nu. Har nu bestämt mig för att vänta med makeup kursen till i höst då det inte alls passar i tid just nu, känns väldigt tråkigt men det får jag stå ut med. Istället vill jag gå en fotokurs och en krokikurs, så är det någon som har tips på bra kurser i Stockholm?


PREPPY

Plötsligt så vill jag också bära chinos, randig skjorta clubjacka. Känner ni suget?

jak & jil


SNYGGT FRÅN H&M

H&M har fått in så himla mycket nytt och fint på sista tiden. Här har jag plockat ihop lite prylar som jag mer än gärna skulle vilja ha. De båda shortsen är nog mina favoriter, tänk er till ett par bruna ben...

Vilken är er favorit?



BARDOT

En av världens vackraste kvinnor genom tiderna enligt mig är Brigitte Bardot. Hon är så naturligt vacker och behaglig att titta på. Håller ni inte med?


TISDAG



Hörrni snyggingar! Jag är ju en riktig bloggjunkie som hela tiden är på jakt efter nya bra bloggar att följa, så kan ni inte tipsa om era favoriter?


EYES LIPS FACE

Har hittat världens coolaste sminksida, ELF Cosmetics heter den. Allt smink är superbilligt och det finns hur mycket som helst. Allt från mineralfoundations, lipp plumpers och läppglans till sminkborstar. En ögonskugga ligger på ca 20 kronor, hur bra är inte det!? Sen är ju frågan hur kvaliteten är?

Är det någon av er som har beställt från ELF?



ÖNSKEOUTFIT



Det här skulle jag mer än gärna dra på mig om någon/några månader. Shortsdressen i leopard överväger jag starkt att beställa. 99:-? Kap! Oh ja, sommar.. Komsikomsi..

Nu ska jag strax dra och sola, sen ut till en kompis häst (hör och häpna..) och sen blir det till att leka frisör på en kompis. Händelserik dag minsann.

väska - bianco, skor - chicy, kavaj och solglasögon - topshop, läppstift - nouba, shortsdress - h&m


SNYGGING





Hittade en helt grym jacka med ett helt grymt pris på H&M.
Frågan är om vi någonsin kommer att tröttna på MC-jackor? Inte jag i alla fall, så snyggt till nästan allt. Jag kommer leva i mina jackor i sommar, precis som jag gjort de senaste 3 åren..

Vad tycker ni om dem? Har ni tröttnat ännu?


HJÄLP MIG

Jag har årets jäkla dilemma att ta tag i just nu. Hade ju tänkt att gå en makeup kurs i vår. Kursen startar 19 april och slutar i början av juli, vilket skulle vara helt perfekt. Jag hade tänkt att gå förmiddagspassen som är mellan 08.00 och 12.00. Skulle ju vara hur sweet som helst att ha hela dagarna lediga sen till att göra annat. Nu har jag kanske fått ett jobb, på förmiddagarna såklart.. Och jobbet behöver jag verkligen, eller pengarna behöver jag snarare. Hade för mig att det fanns ett pass på kursen på eftermiddagarna, men det är visst mellan 17.30 och 21.00. Hur tusan ska jag göra!? Pallar man varje kväll i 10 veckor!? HJÄLP MIG!


BUS

Solade ju en gång förra veckan, och jäklar vilket bra val det var! Min hy har blivit helt kick ass grym, slät som en jäkla babyrumpa är jag. För en brun utan sol missbrukare som mig är detta hemskt att inse. 3 veckors vila från BUS och jag ser ut såhär. Så nu har jag ett hemskt val framför mig. Grym hy i samma färg som ett lik eller halvkass hy i en snygg brun färg? Lovely i-landsproblem.


SÖNDAG

Bakisdag på hög nivå. Har promenerat, sovit i solen, käkat god mat och massor med godis. Fruktansvärt slappt men vääldigt skönt. Gårkvällen var rolig med en trevlig middag med bra musik och vin. Sen fick vi skjuts av en av tjejernas pojkvän till tunnelbanan. In till stan och efter mycket om och men hamnade vi på Scandic Malmen, helt okej chill-bara hänga-ställe. Fick in världens godaste drink, tyvärr har jag ingen aning om vad den hette, men men. Har fotat lite så bilder kommer!

Hur har er helg varit?




gammal bild från stureplan.se


HELG

Middagen igår var otroligt trevlig, så det var mysigt :) Ikväll blir det middag hos mig med ett par damer, sen blir det antingen amba eller sture. Får se vad tjejerna känner för. Har förberett lite hemmagjord pizza, så nu är det bara degen som ska fixas. Vinet ligger på kylning och taggmusiken är på, bra lördag helt enkelt. Nu ska jag ut med hundis och sen hoppa in i duschen. Uppdaterar lite senare.


FREDAG

Äntligen fredag! Eller vad säger ni? Har varit ute på en låång promenad med Freja, är hundvakt hela helgen då mamma har valt att dra till Berlin några dagar. Skönt för henne, mindre skönt för mig.

Ikväll blir det middag med lite vänner och imorgon blir det middag och utgång. Har en känsla av att det kommer att bli en mycket bra helg, så det känns bra. Nu är ju problemet bara vad jag ska ha på mig, med noll inspo i huvet är det inte helt enkelt. Men det löser sig alltid.

Vad har ni för planer i helgen?



IKVÄLL

Ikväll är det premiär för Bellas och Tyras show och det är ju självklart att jag måste spana in det.

Ska ni titta?


THE GARDEN COLLEKTION



Nu har jag klickat hem dessa skönheter från H&Ms gaden collektion. Favoriten är självklart klänningen till höger, men för 99 kronor kändes den andra som en kap. Kommer bli en finfin vardagsklänning när solen värmer i sommar. 288 kronor fick jag betala allt som allt inklusive frakt. Så passa på att utnyttja H&Ms rabatt innan den 14e! Jag är mer än nöjd.

RINGAR

Jag har verkligen fått en "thing" för ringar. Så jäkla snyggt. Förut tyckte jag att det var helt fel att blanda smycken i guld och silver, men nu har jag börjat vänja mig. Kolla bara på den översta bilden, helt klockrent.

Vad tycker ni om att blanda guld och silver?



källa:
maffashion


TORSDAG

Internet krånglade ordentligt här hemma igår. Fuck comhem säger jag bara, det är ALLTID något fel hos dem.

Min solbränna har lagt sig i alla fall, så nu är jag bara brun. Härligt! Tror faktiskt inte att jag någonsin har längtat till sommaren så mycket som jag gjort den här vintern. Och det känns inte som att jag är ensam om det, eller!? Beror det på att vintern har varit typ den längsta någonsin? Eller vad tror ni?




Jag och söta Sara på Gotland


BRUNA BEN

Internet har varit nere hela dagen här hemma så det har varit väldigt segt. Eftersom jag då hade så tråkigt så drog jag iväg och solade. 20 minuter på min vinterbleka kropp blev det, och just nu känns det som att jag har framkallat feber. Haha fytusan, hoppas bara att allt inte flagnar av utan att jag förblir bruuun. Nu har ju solen börjat ta utomhus också, sköntskönt. 




Zakynthos -06


HATT

Jag ska ska ska ha en sån här hatt i sommar. Någon som vet var jag kan hitta det?



posh24


GLAMOUR

Riktigt snygga donnor i Balmain.


VÅRENS TRENDER: RANDIGT

Den här trenden är verkligen något för mig, älskar randigt! Tänk er till en brunbränd kropp och solblekta slingor, så fint :)



1. h&m 2. lindex 3. h&m 4. kappahl 5. lindex 6. lindex

DATING

Jag dör. Sitter och tittar på programmet dating in the dark, fy fan vilket sjukt program. Värsta jag sett på länge faktiskt, helt sjukt att man får sända sånt på TV. Men men, det roliga är att jag tyckte att jag kände igen en av killarna som var med, och visst hade jag träffat honom. Haha, stockholmsveckan i Visby förra året!

Vad tycker ni om programmet?


SPETS

Nu drar jag iväg och barnvaktar! Hörs senare ikväll!
 


VÅR

Nu är det ju faktiskt nästan vår, jag har till och med öppet fönster här på mitt rum då det blir så varmt när solen lyser in. Hur jäkla underbart är inte det? Fantastiskt!


SOL

Nu ska jag ta mig en lång promenad i det fina vädret, och sedan blir det massor av uppdateringar. Får för tusan ingen kläm på kameran, är det någon som kan ge mig en liten snabbguide i en D90? ;) Hehe..


LYCKAT

Drog iväg och reklamerade mina skidpjäxor som jag fick så fruktansvärt ont i ena foten av. Sjukt lyckat blev det och jag kom hem med värsta high tech pjäxorna så jag är mer än nöjd just nu. Taggtagg för påsken nu alltså, men kaanske att det blir skidor innan dess också, skulle vara ruskigt najs :)

Nu kollar jag lite på svenska hollywoodfruar. Hur kul är inte det? Min favorit är fortfarande Maria Montazami.

Har ni någon favvo?


SMYGTITT

Nu är jag äntligen färdigstädad och uppstyrd. Har rensat garderober, skor och smycken så nu är våren mer än välkommen!

Testade att fota lite med pappas D90, vilket inte är helt lätt om man absolut inte har någon som helst koll på slutartider och bländare. Men nu ska jag lusläsa alla instruktioner så att jag i alla fall kan grunderna, har ju till och med ett stativ så förhoppningsvis kan jag bjuda på lite roliga bilder i bloggen framöver :)


STÄDA

Sitter här med ansiktsmask samtidigt som jag försöker städa. Hade TVÅ stora väskor med smutskläder, fy tusan vad tråkigt det är att tvätta. Men det måste göras. Och lite lättare blir det allt med Rihanna på högsta volym.


KVÄLLSINSPO


VÅRENS TRENDER: JEANS

Jag tänkte köra en liten grej här i bloggen, nämligen lite olika kollage med vårens trender. Vad säger ni om det? Jag tycker i alla fall att det är en bra idé. Så nu kör vi, och först ut är givetvis jeanstrenden!



1. top shop 2. lindex 3. kapp ahl 4. gina tricot 5. gina tricot 6. gina tricot 7. lindex 8. lindex


OLDIE

Satt och spanade igenom lite gamla webcam bilder på mig, fytusan så man såg ut. Egentligen ser jag inte särskilt mycket äldre ut trots att alla bilderna är ca 4 år gamla, men förhoppningsvis så har stilen ändrat sig. Då skulle jag aldrig ha gått utanför dörren utan mina "chanel"- örhängen och min idomintub. Annat är det idag, aldrig att jag skulle sminka upp mig för att gå till ICA, på gott och ont.. Men visst är det kul att kolla gamla bilder?




CAROLINE BLOMST

Någon som inspirerar mig något enormt klädmässigt är Caroline Blomst som bloggar på Feber. Hon är så stilren och fantastiskt snygg. Den absolut bästa modebloggen i Sverige enligt mig.

You like?


SNO STILEN: MARY KATE OLSEN

Nästa gång det vankas utgång/middag ska jag lätt se ut såhär. Så simpla plagg egentligen, men så snyggt tillsammans. Svart är fint det..



leggins och skor - nelly, tunika - gina tricot, ringar - h&m, väska - asos

LOW LUV

Modellen Erin Wasson kom för ett tag sen ut med sin smyckeskollektion i samarbete med Low Luv, och jag kan inte säga något annat än att jag älskar det. Ringarna är ju helt fantastiska! Skulle helst vilja ha allihop, men favoriterna är nummer två och fem.

Vilken är er favorit?  


källa: shopbop


LÖRDAGSNÖJE

Jaha, så vad ska man hitta på ikväll då? Pojkvännen ska ut och alla vänner är upptagna med annat/utomlands/sjuka.

Vad gör man då? Alla tips uppskattas!


TURKOS

Skrev ju för ett tag sen att jag reklamerade en ring på Glitter. Tyvärr hade ringen försvunnit ur sortimentet, men med mig hem fick jag en ännu snyggare! Vilken tur va? Nu saknas det bara lite solbränna på händerna då brun utan sol+händer inte är någon bra kombo...


FREDAG

Igår kväll blev det en ganska spontan utgång med Rikard och hans två kompisar. Efter lite förning med rätt äckliga drinkar begav vi oss ut i natten. Kan lova att det är väldigt jobbigt att vara ensam tjej i klackar tillsammans med tre killar i platta skor. Utan någon förståelse alls för mina svårigheter att ta mig gå klampade de fram med sina jättekliv. Inte hade de heller någon förståelse för att jag hade strumpbyxor när vi skulle välja vart vi skulle gå, men efter mycket om och men hamnade vi på en random bar.

Efter den här kvällen har jag verkligen lärt mig att det är enorma skillnader på hur tjejer och killar festar. Tjejer, i alla fall jag och mina tjejkompisar planerar allt i minsta detalj, fixar med listor, kollar taxi/tunnelbana osv. Medan killar bara tar det som det kommer... Håller ni inte med?




SPEGEL SPEGEL

Så jäkla coola pjucks! Ser ni speglarna på sidorna? Hur grymt är inte det?


källa:
wheredidyougetthat


SHOES

Årets sista med att blogga om dessa snyggingar till skor från Nelly, men vad gör väl det? GE MIG VÅR NU!!!!!!!! Leopardisarna skriker efter mig, komtillmama...

HÄNDER

Nu är jag så trött att mina ögon går i kors. Ska bli skönt att få sova i egen säng, med fluffigt täcke. Lovely.. Avslutar med några bilder på mitt fina nagellack iaf, natti babes.


LOFSDALEN

Sådär! Nu är jag hemma efter en låång bilresa, har kört själv hela vägen så jag kan lova att jag är rätt trött. Har haft det jättebra med massor av skidåkning, afterski och party a la byborna. Skoj? JA! Ville verkligen inte åka hem egentligen, men men. Nu ser jag fram emot nästa skidresa som förhoppningsvis blir till påsk.