SENILSNÖRE

På bloggawards-eventet förra veckan stod det en grymt cool tjej i kassan som hade gjort senilsnören till sina glajjor av en kedja. Härmapig som jag är så fixade jag iordning ett par igår. Och snyggt blev det ju! Bättre än väntat faktiskt. Tog bara en gammal kedja från ett H&M-halsband och två små gummisnoddar och så knåpade jag ihop det.

Vad tycker ni? Hiss/diss?


ONSDAG

Godmorgon!

Nu är det sol här igen så då gäller det att passa på! Ska va riktigt brun till systers student om 2 veckor, hehe.. Förresten, vad har alla ni för planer på midsommar? Jag älskar en traditionell midsommar med sill, nubbe och midsommarstång och nu är det ju bara en månad kvar! Vad ska ni hitta på då?



midsommar 2007


NATT



Nu får det vara nog för ikväll, ögonen går i kors. Så nattinatti.

MOHEDA



Har precis klickat hem
dessa fina skor från Moheda. Ska kombineras med en blommig klänning, strumpor och jeansjacka. Oh yes! 500 :- hos have2have.

TISDAG

BAAD uppdatering, men jag har jobbat och hängt med gossen de sista dagarna. Tiden går liksom så himla fort då att ingenting annat hinns med. Lagom kul att jag valde att gå en två timmars promenad i regnet med barnvaktsbarnet idag va? Rätt dränkt när jag kom hem om jag säger så, och att jag sen upptäckte att jag glömt min matta på balkongen i regnet var också en av dagens höjdpunkter, hehe..

Så himla trött nu då jag vaknat en gång i timmen sen klockan 1(!???) inatt. Var helt övertygad om att jag hade försovit mig varenda gång jag vaknade, hatar verkligen när det blir sådär. Fick även ett mail idag som kan förändra väääldigt mkt för mig inom det närmaste året, men jag berättar mer om det ifall det nu skulle bli så som jag hoppas.

Ska knåpa ihop lite inlägg här nu, och sen blir det sängen. Puss!

rikard och jag stekte lite i trädgården igår i det fina vädret


GOODIEBAG

Här är lite av det som låg i goodiebagen. Det som jag blev allra mest glad över var de två produkterna från osis. En shine duster och en dust it fick man, riktigt bra grejer måste jag säga efter att ja testat dem i helgen. Massor med volym och glans, och sånt gillas ju, eller hur? Kanske vill ni ha en liten recension av dessa produkter, eller vad säger ni?


HELGEN

Har varit en rätt hektisk helg, men också riktigt rolig! I fredags drog vi ihop ett gäng sköna människor och begav oss till skinnarviksberget för lite rose och mys. Trevligt trevligt, men framåt 12 snåret så började det bli rätt kallt och jag tog med mig några damer för att dra på party. På vägen dit hände det som jag bara hade väntat på hela kvällen, fallet/stagedive. Trots att blodet rann så blev det partyparty. Var väl hemma vid 3-4 så man får nog säga att det var en lyckad kväll ändå.

Igår morse vaknade jag tidigt så jag drog med mig Rikard ut i en park för frukost i solen. Mysigt! Sen mötte jag upp mamma för en heldag på stan. Svettigt? Oh yes. Men vi hittade en jättefin studentpresent till lillasyster i alla fall. Sen åkte vi hem, jag powernapade och sen var det bara att hoppa in i duschen och börja fixa sig igen. Vin hemma hos Fiffen stod på schemat, och det blev en väldigt mysig kväll. Tack för det! 


BLOGAWARDS



Nu är jag nyss hemkommen från blogawards turne här i Stockholm. Det hölls på BikBok på Kungsgatan, som jag förövrigt inte har varit inne i förut. Är den ny eller? Kön ringlade sig lång på gatan utanför och väl inne bjöds det på shopping till 25%, goodiebags, muffins och värme. Oh herregud så varmt det var där, sjukligt. Men det var skoj, och goodiebagens innehåll kommer mer än väl till pass, ska visa upp den alldeles strax!


Sitter och väntar på bussen som aldrig kom...

img_6807 (MMS)

Sitter och väntar på bussen som aldrig kommer och lökar sönder totalt. Skönt? No no...


SOL

Har suttit ute hela dagen i solen igen, måste passa på när man är ledig. Nästa vecka börjar arbetet igen.. Har jobbat upp en riktigt redig bränna nu, problemet med mig är att jag nästan aldrig bränner mig, får typ soleksem istället. Förstår inte riktigt vad det beror på, känns lite halvt creepy.

Var förresten hos tandläkaren imorse, var egentligen sagt att jag skulle borra 3 hål. Men dessa var tydligen borta nu!? Sjukt bra, där tjänade man 2500 kr i alla fall.. Ikväll ska jag och Bella på ett event som VeckoRevyn håller i på BikBok i stan, det utlovas goodiebags så det ska bli spännande! Problemet är bara det där med kläder, men det löser sig ju alltid.

Vad har ni gjort idag? Njutit av det fina vädret någonting?


THE DRESS

Rätt halvkass uppdatering idag, men man vill ju inte sitta inne vid datorn i det här fina vädret, eller hur? Dagen har ägnats åt solning i trädgården med boken Slash i högsta hugg. Har verkligen svårt att lägga ifrån mig den, så fruktansvärt sjuk bok.. Kan som sagt verkligen rekommendera den om man nu gillar sånt!

Lovade ju er en liten titt på klänningen jag köpte igår, så fin, så skir, så rosa. Frågan är bara när jag ska använda den? Men den var alldeled för vacker för att hänga kvar där helt själv så jag var bara tvungen att köpa den.


LEO

Har shoppat lite nytt idag, bla en bikini, en klänning och nagellack. Klänningen är helt jäkla fantastisk, en rosa gudinnedröm. Jag är typ kär i den, bild kommer garanterat imorgon då det är bättre ljus för att fota. Här har ni i alla fall den fina bikinin. 50 kr delen, kap? Oh yes..


 


DAGENS TIPS

Dagens tips är denna fina klänning från H&M. 149 kronor får du langa ut, men det är ju faktiskt väldigt billigt för en sån här användbar klänning. Jag hade utan tvekan slagit till om den inte hade varit slut i min storlek på hemsidan. Så till alla er småttingar där ute, skynda fynda!


INPACKNING

Sitter här med olivolja i håret, samt plast lindat 15 varv runt huvet. Bild på det? Nja, skulle inte tro det. Istället får ni en bild från mitt födelsedagsfirande på mig och söta Elvira. Är redan 1,5 vecka sen, heerregud vad tiden går fort..


TISDAG

Godmorgon snyggingar! Eller morgon och morgon vet jag inte..

Ska strax dra iväg för att köpa en klänning åt mami som jag har lovat henne. Min inspo är lika med noll just nu, så jag bjuder på en finfin bild från den
här bruden istället.


LOVE



källa: litter


LÅNGKJOL



Så underbart härligt ute, termometern står just nu på 19 grader och klockan är snart 9. Hur härligt är inte det? Fantastiskt! Detta har jag traskat omkring i idag på stan. Första gången jag använder min nya fina kjol och jag måste säga att jag gillar den massor! Mer långkjolar alltså..

jacka - ellos, linne - h&m, kjol - bikbok, väska - marc by marc jacobs, glajjor - gina tricot

SLASH

Har suttit ute hela förmiddagen i solen, sommaren är äntligen här!! I alla fall så glömde Rikard sin bok i bilen här igår. Den handlar om Slash, gitarristen i Guns N' Roses och den är helt sjuk. Mest spårade boken jag någonsin läst. Den är så skum att jag verkligen inte kan lägga ifrån mig den, hehe.. Ska börja fixa mig lite nu då jag ska dra in till stan snart för att möta upp söta Sara som kommer direkt från jobbet. Puss!



ska jobba upp brännan till detta i sommar..


DAGENS INSPO: MÅNDAG


källa: thehautepursuit

PICS

Måste verkligen säga att det har varit en helt fantastiskt mysig vecka. Den har innehållt mys, promenader, cykelturer, filmkvällar, smögen, god mat och regn. Ganska bra ändå. Rikard och jag åker ner om en månad igen med pappsen för att spika ett trädäck, hur fan ska det gå alltså? Hehe.. Där nere finns det absolut ingenting som heter fashion, men jag trivdes rätt bra ändå..


SMÖGIS



på en tom smögenbrygga


DAGENS INSPO: SÖNDAG



källa: maffashion


ÄNTLIGEN HEMMA

Nu är jag äntligen hemma, 50 mil i bilen sätter fan sina spår, så jäkla stel nu. Och jag kan verkligen säga att borta bra men hemma bäst stämmer så väl. Sova egen säng, egen kuddde, egen dator. Kan nog inte bli bättre. Den här helgen har verkligen gått ut på kroppsligt arbete då vi har gjort om i hela trädgården på landet. Har fler valkar i händerna än jag någonsin haft och har inte haft någonting annat på fötterna än gummistövlar, härligt va? Haha. No fashion med andra ord, men sådant behövs ibland det också..

Håller på och tankar över bilder nu, drygt 500 med systemkameran.. Hehe.. Nu ska jag läsa ikapp på alla bloggar, ciao!


NATTI



Nu säger jag gonatt med den här snygga bilden på den
här bruden, så natti natti..

LANDET TISDAG-SÖNDAG

Imorgon eftermiddag drar jag ju till landet, och då kan det vara så att det inte blir särskillt mycket uppdateringar beroende på om internet funkar där ute på ön eller inte. Ska köra lite mobilbloggning, och så ska jag fota en massa när vi väl är där. Har spanat in en loppis i Lysekil som tydligen ska vara grym, så förhoppningsvis så åker vi dit och tittar. Ska bli kul!


SINCERELY JULES

Typ den finaste tjejen med den bästa bloggen just nu. Skulle vilja sno hennes garderob rakt av, men det får nog räcka med att jag försökte sno hennes frisyr..



BADKLÄDER

Min vanliga rutin på måndagar är att spana in vad alla webbshoppar har fått in för nytt. Och denna vecka har H&M fått in ett gäng nya badkläder som är himla fina, min favorit är helt klart den guldiga.

Vilken är er favorit?


10 MAJ

Godmorgon! Nu har pappa snott med sig systemkameran så det blir inga bilder idag heller, ska iof ringa honom snart och kolla om han hunnit lägga över dem på någon dator innan, men men.. Ska testa att fota sminkningen med min kamera, men det blir nog inte lika bra.  

Imorgon drar i alla fall jag till landet, ska bli så jäkla skönt. Ligger mellan Smögen och Lysekil ungefär, på en ö mitt ute i havet, så det är minst sagt stillsamt där, såhär års.. hehe. Har en hel del fina minnen från i somras då vi spårade totalt på seglarveckan. Måste nog säga att det fortfarande är den roligaste veckan i hela mitt liv. Så ni kan ju gissa om jag längtar till i sommar! Favorit i repris! Nej men det ska bli skönt att åka nu också, ska spana lite loppisar osv.. mysigtmysigt.


BARBOUR



källa: hillsfreak

Hur nöjd blev jag inte när jag såg att snygga fröken Palermo har en likadan jacka som
mig? Väldigt nöjd kan jag berätta för er.. Vad gillar ni hennes nya hårfärg btw? Själv gillar jag nog det blonda bättre.


WTF MTV!?



Vad är detta!? Varför har MTV valt att göra såhär helt plötsligt? Så jäkla idiotiskt... Hade tänkt att sätta mig med en stor kopp te framför The Hills, men wtf liksom.. Skam den som ger sig, för er som vill se avsnittet så finns det
här.


COCTAIL

Hola guapas! Igår styrde jag födelsedagscoctail här hemma med ett gäng tjejer, fotade en massa men orkar inte fixa med alla bilder just nu då jag är sjukligt trött. Så imorgon kommer det en massa bilder upp, och så skriver jag lite mer om kvällen då. Skoj var det i alla fall!

Hade tänkt att lägga upp en till liten grej imorgon. Fick en helt fantastiskt fin ögonskugga av mamma så därför tänkte jag lägga upp en liten sminkguide när jag använder den. Låter det bra? Det tycker jag i alla fall ;)


CLOGS HISS/DISS?




Har haft fullt upp hela förmiddagen med lite fix till ikväll, systemet osv. Men nu blir det lite uppdates, tänkte köra en sminkguide till sminkningen jag ska ha ikväll. Låter rätt bra va?

I alla fall så var det många som tyckte att clogsen i det
här inlägget var förskräckligt fula. Så vad tycker ni egentligen om de hypade träskorna? Är det en sån sak man bara "ska" ha för sakens skull år 2010, eller är det faktiskt så att dem är fina? Jag kan inte bestämma mig ännu riktigt.

Vad tycker ni?


MYSIG FREDAG

Nu är jag hemma och ligger i sängen och läser lite bloggar. Blev en oväntat bra kväll, först mat på ett italienskt ställe vid Mariatorget. Restaurangen syntes knappt utifrån, men väl inne var det hur mysigt som helst. Tog en pasta med scampi, och jäklar vad gott det var! Lite vitt till det, smarr. Sen gick vi vidare till Rival där det blev ett glas till och vi satt och snicksnackade ett par timmar, mysigt som tusan. Riktigt häftig design var det också, så bra som det kan bli alltså. Eller hur?

Imorgon ska jag styra födelsedagscoctail här hemma, taggad till tusen verkligen, så nu blir det snart till att sova. Förresten, sjukt kul med alla nya besökare här på bloggen! Tack blogg.se för min plats på framsidan! :)

Vad har ni gjort denna fredagskväll?


Sjukt god middag på sjukt mysig restauran...

img_6807 (MMS)

Sjukt god middag på sjukt mysig restaurang, kan det bli bättre?


HEMLIGHETS-MIDDAG



Morsning! Ska snart kila iväg på hemlighets-middag med herr Andersson, men tänkte att ni skulle få spana in mina fina presenter först. Lillasyster lyckades haffa långklänningen från Divided, sista exet. Gissa om jag blev glad? För er som också är sugna på den så såg jag att det fanns massor kvar på H&M i kista, så skynda er dit!

Men nu är det brådis, herrn har styrt upp fördrink hos honom innan. Och så var det det gamla vanliga, what to wear!?

Precis hemkommen från Kista, hittade en m...

img_6807 (MMS)

Precis hemkommen från Kista, hittade en massa fint som jag lägger upp strax ;)


FÖDELSEDAG

Sorry för dålig uppdatering igår, men det var ju min födelsedag, så det kanske var okej ändå? ;) Hade världens bästa dag i alla fall. Satt ute och solade lite på dagen i strålande sol, sen på kvällen blev det god mat, paket och tårta. Hur mysigt som helst verkligen!

Fick en massa fina paket, men det är lite smått som måste bytas så det ska jag fixa nu i eftermiddag. Ska se vad jag hittar för roligt. Sen ikväll har Rikard bokat bord på en restaurang, han håller det fortfarande hemligt vilken vi ska till, sjukt spännande tycker jag. Men nu är det dags för lite fix. Puss!


TRÄNING

Nu ska jag snart dra iväg och träna, känns mest jobbigt nu såhär innan men det är ju så jäkla najs efteråt. Har varit och handlat lite nu på eftermiddagen, både till födelsedagsmiddagen imorgon och sen coctailpartyt på lördag. Är verkligen taggad till tusen, så jag hoppas att alla söta tjejkompisar som kommer känner detsamma. Då ska jag i alla fall ha kameran i högsta hugg och dokumentera ALLT som sker ;)



källa: maffashion


BLOGG-POPPIS FRÅN H&M



källa: fashionbitsandbobs

Den här skönheten tror jag kommer bli höstens blogg-poppis-plagg hos H&M. Ni vet det där plagget som alla bara "ska" ha? Som nästan är slut innan butikerna ens fått in den, typ.

Så vad tycker ni? Jag kan säga att jag gillar den riktigt riktigt mycket..


ÖNSKELISTA

Lite av det som finns på min önskelista till imorgon. Men som mor säger, önskelista, inte beställningslista, hehe..



skjorta - gina tricot  bikini, hatt och armband - h&m  converse - brandos  clogs och långklänning - asos  långkjol - nelly


5 MAJ

Tjenis! Halvkasst väder ute idag, segt då jag hade tänkt få lite sol på mig inför lördagen. Men vi får väl tacka gud för brun utan solen ist, right? Har hört att vissa säger att brun utan solen skulle förstöra ens pigment, men trots att jag missbrukat det de senaste 5 åren så har jag inte märkt någon skillnad. Blir fortfarande brownie på sommaren, så jag fortsätter!

Och hörrni! Jag fyller ju år imorgon, så jag tänkte slänga upp en liten önskelista här alldeles strax.



marie och jag i somras


TISDAG



Precis hemkommen från stan. Shoppade lite, fikade och promenerade runt och spanade, väldigt mysig dag. Nu ska jag slappa lite framför TVn, för sen kommer Rikard hit ett tag. Hittade det fina linnet som Elin Kling hade på sig i förkväll igår förresten, och vet ni vad det kostade!? 50 kr! Sjukt, så det kommer det en bild på snart.


TAN

Nu drar jag ut och sätter mig i solen ett tag innan jag åker till stan. Kanske ska testa att blogga från mobilen sen? Får se om det funkar idag..



ph: stephan wurth


4 MAJ

Morsning! Allt detta pollen i luften dödar mig.. Helt igentäppt, fyyfan. Så, planer för dagen då? Ska in till stan på eftermiddagen och träffa Sophia, mysigt ska det bli. Sen ska jag nog ta och boka en fotokurs som jag har spanat på.

Jag är ju barnflicka i vanliga fall, 3-4 dagar i veckan, men nu har hela familjen dragit till Dubai i 10 dagar så jag är ledig. Fick reda på det här ett par dagar innan de drog, så jag har liksom inte hunnit fixa något annat att göra de här 2 veckorna. Kommer nog bli jäkligt segt känns det som, så jag ska passa på att hoppa på en fotokurs. Låter bra va?


BEIGE



Här är lite av det jag har ägnat sista delen av kvällen åt. Började med en varm dusch, skrubbade av all brun utan sol och nu är jag len som en bebis. Sen blev det lite mani/pedikyr. Nytt beiget lack på fingrarna och turkost ska det bli på tårna. Finfint. Längtar till man kan ha öppna skor ute, men vet ni vad? På lördag ska jag nog köra bara ben, sweet va?


CONVERSE


Nu drar jag och mami till vby för att kolla presenter. Hoppas på att hitta ett par höga, vita converse, något som har saknats i min garderob ett bra tag.. Ciao. Btw, hur sugen blir man inte på ett stort lockigt hår av dessa bilder? Det får bli till helgen det.

WHITE INSPO

Ska strax kila iväg och spana presenter till mig själv(!?) med min mor. Men först ska jag få min dagliga dos av bloggar. Ska lägga upp några av mina favoriter här ikväll, men ni får gärna komma med tips också!

Så berätta, vilka är era favoritbloggar?


MAJ MAJ MÅNE

Så vad händer denna veckan då? Jo, jag fyller 21!! Herregud så fort tiden går, känns som att det inte var alls länge sen jag fyllde 18!? Man får väl inse att man börjar bli gammal, njaa. Detta ska i alla fall firas med födelsedagsdrink och utgång på fredag. Har varit och köpt ascoola drinkprylar, så det här ska bli smashing. Passionsfruktssyrup, vad det ska användas till är ännu oklart, men det ordnar sig. Taggad till tusen är jag i alla fall!




lite pics från mitt 18 års firande, småbarn..


AGAIN

Blir återigen rätt nöjd med min lugg när jag ser den här bilden, sweet. Boom på den liksom!



källa: maffashion


WEDGES

Har spanat in dessa godingar från have2have. Fine att det är kopior på TopShops ombloggade leopardwedges, men jag gillar dem ändå. Och priset? Ja, 598 kronor, vilket är rätt mycket humanare än de äkta. De beiga och leopardisarna skulle mer än gärna få hamna på min skohylla. 

Vad tycker ni? Like? 


BANGS

Den här bruden får mig att aldrig vilja spara ut min lugg. Ska nog ta och spara ett gäng bilder från hennes blogg för att ha när tvivlet sätter igång. För hur snyggt är det inte egentligen? Jävligt snyggt..



FÖRSTA MAJ

Första maj idag. Visserligen kasst väder, men ändå! Första fucking maj! Nu börjar den tiden på året då jag faktiskt mår riktigt bra. Jag verkligen hatar vinter, kyla och snö. Men nu äntligen, och nu gäller det att passa på att njuta, right? Vill bara ligga på en klippa och sola, bada och käka jordgubbar. Låter rätt bra va?