TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Tillbaka i Oslo efter en hel veckas ledighet hemma i Stockholm. Kan helt ärligt säga att det var den bästa veckan hittils i år. Bara få vara ledig, inga bekymmer, äta god mat och umgås med världens bästa vänner. Så ja, det känns faktiskt förjävligt att vara tillbaka för tillfället. Som tur är så har vi planerat hela lördagen/valborg och det ser jag verkligen fram emot. Först sola hela dagen (håller tummarna för vädret), sen blir det grillmys och sen utgång, längtar verkligen till lördag!

Sen kom världens bästa mamma på att jag ju kunde åka hem över min födelsedag nästa vecka då jag är ledig i alla fall minst 3 dagar. Så då blir det födelsedagsmiddag hemma! Underbart.

Blev inte så mycket fotande hemma, men några bilder lyckades jag få till.





MIDSOMMARDRÖM

Här har ni min nya fina klänning som jag är helt löjligt nöjd över!



BOHUS-MALMÖN

Hallå där! Har inte bloggat på ett par dagar nu på grund av att jag inte haft tid helt enkelt. Var ute en sväng i fredags kväll, jobbade helt förmiddagen på lördagen och sen tog jag bussen ner till Uddevalla för att möta upp mamma och pappa som var på vårt landställe längst ut på en ö i närheten.

Det var verkligen jättemysigt att komma dit igen då jag faktiskt inte har varit där sedan i augusti. Men nu äntligen (snart) är ju sommaren här igen! Tror inte jag kan förklara hur mycket jag älskar sommaren, det är helt sjukt hur bra jag mår då.

Tog sista bussen tillbaka till Oslo igårkväll, och idag har det bara varit jobb heela dagen. Hann visserligen med en liten shopping-runda efter jobbet. Köpte världens finaste sommarklänning som ni ska få se alldeles snart!






FEST

Nu drar vi ut och har kul! Hörs imorgon, då drar jag till Smögen efter jobbet :)


FREDAG

Hallå där! Har försökt att krya på mig hela dagen och jag är nog lite, lite bättre trots allt. Så nu laddar vi upp med goda fruktdrinkar för en utekväll. Nu väntar vi bara på Lisa som jobbar någon timme till. Sen blir det all in!




HJÄLP!

Nu måste ni hjälpa mig! Jag fyller år om några veckor, och efter lite funderande så har jag kommit på att jag önskar mig en ny kamera. Min förra är helt förstörd efter att jag hittade den flytandes i en pöl med vin för något år sen, sen dess har jag bara kört med Iphone-kameran. Alltså har det inte blivit allt för bra bilder..

Så nu undrar jag om det finns någon som är proffsig på detta och kan hjälpa mig med att välja en bra kamera. Har spanat lite på Canon g12, men jag har ingen aning... Alla tips uppskattas!
 


SJUKLING

Vaknade imorse på min LEDIGA dag av att jag är dödsförkyld. Fan fan fan! Har legat i sängen och degat helt dagen, har plöjt en hel säsong av The Hills, tryckt i mig alvedon och smörjt mig med brun utan sol i hopp om att må lite bättre till ikväll. Kanske att vi ska ta oss en sväng ute med våra nya grannar, som jag visserligen aldrig pratat med, men ändå.

Syster smsade precis om jag inte ville gå upp och möta henne på jobbet. Men det känns verkligen oändligt långt upp till Bogstadveien just nu..


I PUT MY NEW SHOES ON

Åh juste! Har ju helt glömt att visa mina nya skor som jag köpte i måndags. Snygga OCH sköna att gå i, nöjdare kan man inte bli.




från rizzo


LEDIG

FYFAN VAD SKÖNT! Nu är jag ledig imorgon, och sen jobbar jag ett kort pass på lördag och sen ledig söndag igen. Behövs verkligen efter den här veckan, helt slut i varenda muskel i kroppen nu.

Haha, måste bara lägga upp en bild från idag. Den här söta mannen hittade vi mitt på karl-johan! Ska ju föreställa nalle puh, men jag skulle mer kalla honom hash-puh.. 



söta
lisa och "nalle puh"


CONSCIOUS COLLECTION

Smet in på H&M en snabbis idag när jag var på väg hem från skomakaren. Jäklar vad mycket fint det var från Conscious Collection, har inte orkat se så mycket på det då jag tycker att varenda inlägg på ALLA bloggar har handlat om just detta, men ja, nu förstod jag varför. Min favorit är helt klart denna klänning, herregud vad jag vill ha den. Hoppar verkligen att den finns kvar hemma nästa vecka, för då blir den min!


LILLLÖRDAG

Nu har jag lämnat in min uppsägning på jobbet. Känns både bra och dåligt, tråkigt att lämna Oslo men samtidigt kul att göra något annat. Har ju planer på USA till hösten, men mer om det senare!

Nu myser vi oss lite här hemma, blir väl ett och annat avsnitt how i met your mother senare med lite hemmagjord isglass.



JOBBJOBBJOBB..

4,5 timmar kvar på jobbet. Vissa dagar ær minst sagt jobbigare æn andra. Att stå upp 8 timmar om dagen i ganska oskøna skor ær ingenting jag rekomenderar før att hålla humøret uppe, jæklar vad grinig man blir. I Norge har man bara 30 minuters rast oavsett hur længe man jobbar, førstår ni hur føtterna ser ut nær man kommer hem då? Typ svullna gånger 100. Det ær knappt att jag kan klæmma på mig mina UGGs då alltså.

Haha, jaja, nog med klagande nu. Lyckades faktiskt byta till mig ett annat pass på lørdag så jag slutar halv 4 då! WOHO! Hoppas på soool! Kanske att det blir grillning senare på kvællen då? Vet vet, hade varit kempekos i sånt fall.




SOVASOVA

Nu är det godnatt på Langes gate. Vi hörs imorgon dårå!






TRÖTT

Trodde inte att man kunde vara såhär trött som jag är just nu. Eller ja, trött är väl inte det rätta ordet, mer utmattad. Helt jävla slut i alla huvet och alla muskler i hela kroppen. Chefen har tagit semester i två veckor så det är fullt upp på jobbet. Håller på att stänga en butik samtidigt som vi kanske ska öppna en outlet för att få ut alla gamla rea-skor för att få mer plats på lagret. Nästa vecka ska vi börja bygga om i butiken också, herregud alltså. Min kropp skriker efter vila. Men vet ni vad? Om exakt en vecka så ligger jag hemma i Stockholm i min alldeles egna säng!



underbara sommar


PYSSEL

Har fixat och donat lite här hemma efter jobbet, satt upp en bokhylla, möblerat om och städat lite. Blev riktigt nöjd med förändringen, även om det är svårt att få plats med allt när man bor tre tjejer på 28 kvadrat. Framförallt när vi alla älskar skor, och då menar jag verkligen ÄLSKAR. Detta är ungefär en tredjedel av det vi har med oss till Oslo. 



GODMORGON

Nu sticker jag strax iväg till jobbet! Hemma vid halv 8 ikväll :)



IKEA

Nyss hemkommen från IKEA. Är nu helt slut i kroppen då det är 13 timmar sen jag gick hemifrån, TRETTON timmar. Fyfan. Ska vara på jobbet igen om 11 timmar, men nog om det nu.

Har ju glömt att berätta om tysk-festen vi var på i lördags. Vi klädde ut oss till tyrolerdamer och slog klackarna i taket, minst sagt. Det blev en kväll som innehöll en sjuklig mängd vin och öl, dans, lap-dance, yatzi och en mystisk hemfärd i en okänd mans bil. Jäkligt bra kväll ändå. Och ett tips till er damer, i dessa klänningar får man garanterat ragg!


NATT


källa: stockholm streetstyle

Med dessa snyggingar så säger jag godnatt! Natti natti så ses vi imorgon :)

ONSDAG KVÄLL

Nu är jag färdigtränad och klar! Otroligt skönt att ha det gjort, men jäklar vad lite energi jag hade idag. Man märker verkligen vad ett halvår som partysvenske gör med en, men nu är det all in med träningen som gäller.

Oh juste! Fick mig en ny väska idag, kom in en reklamation på en cognacsfärgad skinnväska som jag självklart plockade på mig. Har nu lagat och fixat den, så den ska jag använda redan imorgon. Bild kommer då!





lite bilder från den totalt utspårade fredagen med bella


JOBB

Sitter på jobbet just nu. Andra arbetsdagen efter ledigheten, fyfan vad skønt det var att komma hem till Stockholm. Sova i egen sæng, æta god mat och træffa lite vænner. Mycket bra helg var det! 3, 5 timme kvar tills jag slutar nu, sen blir det træning och sen mys hemma. Imorgon ska jag møta upp några kompisar efter jobbet før en after work, men mer om det sen.



snart, snart ær det sommar igen..


LÄPPAR

Sådära va. Nu är jag hemma igen efter att först ha varit och fixat till läpparna och efter det köpt lite presenter till mami med storebror.

Mina läppar hade ju blivit helt fucket efter att jag fixade dem sist, knöliga och fula. Så det som gjordes nu var att sticka hål på knölarna, sen pressa ut restylanet och sen fylla på med nytt. FY I HELVETE vad ont det gjorde, tårarna bara rann, haha. Men vad gör man inte gör att bli fin?





ligger och taggar i sängen inför ikväll


HEMMA

Nu ligger jag i världens skönaste säng med världens skönaste duntäcke över mig. Känns så fruktansvärt lyxigt efter 7 månader i en stenhård 90-säng. Bara tanken på att jag får sova helt själv i ett stort, luftigt rum är underbar! Haha, märks det att jag bor rätt trångt i vanliga fall eller?