JOBBELIJOBBELA

Var så trött när jag kom hem från jobbet förut att jag totaldeckade i ett par timmar. Kunde verkligen inte sova inatt då jag trodde att mina fönster skulle blåsa sönder. Helt galet vad det har blåst de senaste dagarna!

Funderar på om jag håller på att bli sjuk också, känner mig inte helt hundra alltså. Ont överallt och trött som fan, skulle ju vara jäkligt bra att bli sjuk lagom till nyår. Blä. Förresten ska jag och syrran ha middag och partajj här hemma då. Ska bli så kul! Eller ja, det kan ju bara bli bättre än förra årets nyår. Katastroffest på Lökka i Oslo så den här nyår ser jag faktiskt fram emot.

Klänningen och lösfransarna är fixade så nu är det bara skorna kvar, ska se vad vi lyckas skaka fram ur garderoben :)


weheartit

TACK IGEN

Fick även en superfin present av två söta syskon. Ni kan ju gissa hur glad jag blev när jag såg det här!? Helt klockrent, tack tack tack igen ♥


TACKTACKTACK

Firade världens mysigaste julafton igår! Supergod mat, en massa julmust och Kalle på TVn, precis som det ska vara med andra ord. Sen att jag fick världens bästa present också är ju inte helt fel. Kan inte tacka tillräckligt, så tacktacktacktacktack papi!

För mig som aldrig haft en mac tidigare så känns det en aningen förvirrande, men det blir nog bättre med tiden. Har gett mig fan på att bli värsta mac-proffset nu!


MYSIGT

Nu är det jul igen!

Sitter och myser mig här alldeles själv medan de andra är ute på en promenix med vovven. Har varit inne en sväng på NK i förmiddags och sen har vi bara varit här hemma och ätit god mat och haft det mysigt. Nu är det snart paketöppning som gäller här, så får vi se vad tomten har med sig :)

 


DAN FÖRE DAN FÖRE DAN

Hallå där! Herregud så fort tiden går alltså!? För ett år sedan befann jag mig i en iskall lägenhet i Oslo med en arbetsdag kvar innan jul. Minns verkligen hur mycket jag såg fram emot att åka hem, galet alltså. Sån lycka att möta mamma på Arlanda för att sen åka hem och bara "vara" i en vecka. Mysigt. Så mycket som ändras på ett år alltså. För att inte säga två år, det är nästan läskigt vad som hunnits med de senaste två åren.

Har lite panik över julklapparna i år dock, har ännu inte köpt en enda. Måste ta tag i det imorgon innan jobbet. Får bli racershopping! Börjar visserligen vid 5 så det är nog inte någon större stress, problemet är nog snarare VAD man ska köpa.



TILLBAKA IGEN

Har varit borta härifrån ett tag då vissa är lite väl nyfikna, hehe. Hur som helst så har jag hunnit med en massa trevligt. Har varit på dop, träffat en massa fina vänner, partat, bakat lussebullar, kommit in på det jag vill plugga och ätit årets första julbord på Grand.

Nu ligger jag här i min alldeles jättesköna säng med nyfärgat hår och nya extensions. Ska bli skönt att slippa dredsen i nacken varje morgon. Fyfan, kommer aldrig kunna leva utan mitt låtsashår igen. Verkligen inte bra det här.

Imorgon ska jag och en kompis fixa nya pass, mitt går ut om en månad så det är ju lika bra det. Problemet är bara att hon varken har ett ID-kort eller ett pass som är gilltigt, så vi får väl se hur det går. Antagligen inte så jättebra va. Och sen ska man ju försöka vara lite snygg också, lycka till med det liksom. På mitt körkort ser jag ut som en livrädd fånge och på passet ser det ut som jag sover. Att man aldrig lyckas med sånt där?

Ska väl dra på några avsnitt SATC nu, världens bästa att somna till. Natti natti