ALONE

Har precis överlevt första natten helt ensam i lägenheten, haha efter 6 månader men ändå! Lisa sov på hotellet och Sara är hemma i Sverige. Har alltså inte pratat med någon på mer än 15 timmar, måste ju vara något slags rekord. Inga pengar på telefonen har jag heller, så det blir till att hålla tyst i några timmar till. Börjar jobba vid 3, och fram till dess har jag planerat att göra absolut ingenting. Sen är det invigningen av VM som hade varit trevligt att gå på, men vad gör man inte för sitt jobb? ;)


GREYS

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. Det är skid VM i Oslo den här veckan så det är massa folk på stan, alltså mer folk i butiken. Rätt kul ändå även om det blir mycket mer att göra på jobbet. På lördag har jag och Lisa planerat att åka upp till Holmenkollen för att titta lite, ska bli spännande att se alla hurtiga norrmän, hehe. 

Just nu ligger jag i sängen med ett avsnitt Greys Anatomi. Har dessutom fått sällskap av David som sitter här brevid mig och kollar på någon fotbollsmatch, rätt mysigt då jag annars hade fått vara ensam ett par timmar till. Har blivit helt fruktansvärt sällskapssjuk sen jag flyttade hit, klarar inte av att vara ensam mer än någon timme. Men det blir väl lätt så.källa: gynning

TISDAG

Nu drar jag på jobb! Börjar en timme senare idag, no idea why, men jag klagar inte. Har hunnit med att kolla hela första avsnittet av Big Brother, haha vilka freaks. Har i alla fall på mig mitt nya ap-snygga halsband, like?
 
 

BREDBAND

Nu äntligen efter ca ett halvår så har vi ett internet som faktiskt funkar. Haha, det är nog den största skillnaden mellan Norge och Sverige. Allt som har med internet, telefon, el eller banker tar 10 gånger så lång tid här, sjukt pissiga system har dem. Men men, nu är allt ordnat i alla fall.

Har varit sjuk sedan i onsdags eftermiddag, men nu är allt topp igen. Drog till jobbet igår, men var tydligen ledig så det blev till att gå hem och storstäda lägenheten istället. Skönt att ha det rent och snyggt, blir lätt väldigt äckligt med 3 tjejer på 28 kvadrat. Hello partysvenske.

Förresten så ser jag ju att det är ett par stycken som är inne här varje dag, vilka är ni egentligen?


JOBB

Sådära va? Min enda lediga dag denna vecka försvann snabbare än snabbast. Chefen är sjuk och då är det bara att ställa upp att jobba.. Känns fruktansvärt pissigt då jag verkligen skullt behöva en helt ledig dag, men men. Börjar om en kvart så det vore ju en fin tanke att gå nu, hörs senare :) 

INTERNET

Woho! Äntligen riktigt internet här hemma, sjukt vuxet med bredband alltså. Typ två veckor sen jag skrev sist va? Har hänt ganska mycket sen dess, har till och med hunnit med en tripp hem till Stockholm samt ett till besök hos Ellipse klinikken för att fixa läpparna igen. Sen har det varit en hel del jobb och festande som vanligt. Inte trodde man att man skulle bli en sån där partysvenske som alla pratade om med skräck. Partysvenske - go hard or go home.