NÅGON GÅNGFick barnvakta den här lite idag då ägaren hade fullt upp med att borra sönder stenar och sig själv, men någon gång i livet ska jag köpa mig en likadan...

BOHUS-MALMÖNIgår eftermiddag bestämde sig jag och lillasyster oss för att dra ner till vårt landställe där mamma och pappa var. Så 6 timmar senare så var vi framme på ön som ligger mellan Smögen och Lysekil. Vi kände att efter de senaste dagarnas rosé-drickande så skulle det vara skönt med lite rehab. Men det första vi fick höra från mamma när vi kom ner var att hon hade sett några norska "gutter" i 25 årsåldern som såg väldigt partysugna ut, så vi får väl se hur mycket rehab det blir, hehe.

Till helgen blir det i alla fall en sväng ner till Köpenhamn med några vänner för att shoppa och festa, är verkligen jättetaggad! Sen på söndag spelar Veronica Maggio på Harrys här i Kungshamn, ska bli fantastiskt kul :)


EGEN LÄGENHET

Godkväll snyggingar! Vet inte om jag har skrivit om det förut, men till hösten så får jag förhoppningsvis en egen lägenhet. Det är min morbrors lägenhet på söder som mitt ex bor i just nu. Men med tanke på hur han har och fortfarande beter sig så tycker jag faktiskt inte att han ska bo där längre. Det finns inget gott i honom längre och det är så synd... Han kan gott flytta hem igen och fortsätta tjaffsa med sin pappa, inte mig emot.

Nu ska jag sluta vara bitter, så hur som helst så tänkte jag i alla fall flytta in om 2 månader. Ska bli så himla mysigt och spännande, men ändå rätt läskigt. Okej att jag har bott hemifrån det senaste året, till och med i ett annat land. Men jag har ju aldrig bott helt ensamt, hur ska det då?


MÅNDAG

Trodde till en början att detta skulle bli en total ångestdag, kände det i kroppen på något vis redan när jag vaknade. Det är inte lätt att vara född med en rastlös själ.. Men efter städning och en dusch så kändes det faktiskt lite bättre. Drog in en sväng till stan med Marie och vi bestämde oss för att det måste ske en föränding. Här och nu! Så imorgon klockan 15.30 blir det extensions för oss båda. Ska bli riktigt spännande att se hur det blir, har ju bara hafr clips förut.

Är det någon som haft keratinslingor? Nöjda?


SVERIGE

Hallå där mina damer och herrar! Satan i gatan vad dålig jag har blivit på att blogga, men det har inte varit en lugn stund de senaste 2-3 veckorna. Har hunnit med en hemflyttningsfest, systers 20 års dag, midsommar på smögen, tok-städning i oslo, säga hejdå till gamla jobbet, plus en jäkla massa spontana utgångar. Senast igår så körde vi grillfest här hemma och en utgång på det. Så ni kanske förstår så är jag helt slut just nu. Skulle kunna sova i ett dygn, utan problem.