NATTNATT

Snart är det sängen som gäller, men först blir det brun utan sol och lite fix.


LIFEBYLISAA

Sådär! Nu har även världens bästa Lisa startat en blogg. Här har ni den! 


TJABBA

Tjafan! Vi sitter här och tittar på lite söta youtube-klipp. Väldigt mysig kväll, med chips till middga, kanske är mindre bra. Men men. Imorgon beger jag mig hem till Sverige över helgen, vilket just nu känns både bra och dåligt på grund av en endaste vek liten person. Har man lovat något så har man, men ett löfte betyder tydligen inte lika mycket för alla. Jaja, whatever, det lär nog slå tillbaka på personen själv. Och det jäävligt hårt hoppas jag. Exakt om ett dygn så landar jag på Arlanda i alla fall, ser verkligen fram emot att få krama mami även om det bara har gått en månad sedan vi sågs sist.

Det blev lite shopping idag med för att döva mina känslor, haha. Var nere och spanade in gamla rea skor på lagret och hittade dessa snyggingar. 209 kronor fick jag ge för dem med personalrabatt, ganska bra va?


TISDAG

Lite halvsorglig dag idag då vår bästaste granne flyttade hem till Sverige. Detta är verkligen slutet på Langes gates glansdagar här i Oslo. Haha, nu måste vi ju lära känna nya människor. Hur ska detta gå? Inte så, men det känns lite konstigt när man har träffat någon nästan varje dag i mer än ett halvår och så helt plötsligt är personen inte där längre. Som tur är så ses vi ju alla till valborg igen. Då blir det partyparty i Lund.

Idag har det varit jobb som vanligt, dessa 12-19 pass är inte bra för mig. Vänder ju på dygnet totalt. Men vet ni vad? Imorgon, på torsdag alltså, så sitter jag på ett flyg hem till Stockholm! Ska bli såå skönt att vara ledig ett par dagar och bara få göra vad jag vill. Mamma fyller 50 år så det enda planerade är fest på lördag. Och ja juste! Fixa i ordning läpparna på fredag. Har gått runt med restylaneknölar den sista månaden, inte så kul va?




bilder från i lördags


GODMORGON

Godmorgon! SÅÅ jäkla skönt att vakna och inte ha en aning om vad man ska göra. Hela dagen är fri! Nu ska jag mysa lite i sängen med datorn på magen, sen blir det en promenad i solen upp till Bogstadveien, lite shopping på det kanske? Så härligt att det är så fint väder nu. Man blir ju så glad. Ikväll blir det vin här hemma med Elin och hennes vän Frida. Kanske till och med blir en utgång?



jag igår innan födelsedagsdrinken


TAGGAD

Sådära va! Då var den arbetsveckan avklarad. Bytte bort passet imorgon, kände att jag verkligen inte orkade. Får räcka med 5 dagars arbete. Därför blir det all in ikväll, såklart. Jag som skulle ha en vit helg, jaja.

Sitter i köket just nu helt sunkig och äter lite chips och väntar på lillasyster som är hemma om någon halvtimme. Då blir det först födelsedagsdrink hos grannen och sen utgång skulle jag gissa på. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig!


JEFFREY CAMBPELL

Oh juste! Har shoppat lite idag. Fick nämligen en hel leverans av Jeffrey Campbell skor idag, maaaassa fint med andra ord. Blev helt kär på direkten, så det fick bli ett köp för min del. Visserligen så blev det inte dessa 15centimeters klackar, utan jag fick nöja mig med 10. Blir lite transa-varning annars. Ska slänga upp en bild på mina nya snyggingar imorrn! 
 


TORSDAG

Tja tja! Läget? Med mig är det prima, eller ja, sjukt trött som vanligt. Fick en förfrågan av en kollega om att vara ledig på lördag, känns otroligt lockande så vi får väl se hur det blir med det. Ska sova på saken.

I alla fall så blev jag bjuden på bursdags party imorgon kväll, och även en invite till en utgång. Kanske vore något? Tror nog att det blir till att vara ledig på lördag och utgång imorgon, så skönt det hade varit. Livet i Oslo sliter på en mer än vad jag någonsin hade trott var möjligt. Men det är det värt med tanke på att det har varit det bästa året i mitt liv!


23 MARS

Har tagit på mig en massa extrapass på jobbet så just nu är jag helt slut trots att bara halva veckan har gått. Bara vetskapen om att jag ska jobba så pass mycket får mig att bli helt utmattad, haha vilken mes man är. Blir mycket pengar i alla fall så det är ju positivt.

Lisa drar hem till Gävle imorgon, så jag och Sara blir ensamma i helgen, därav extrapassen på jobbet, hehe. Har fått in en massa nytt fint nu i butiken förresten. Vill bara shoppa loss! Men som tur är så har jag ett par till spons-skor att hämta ut, inte helt fel. Frågan är bara om man ska ta ett par snygga klackar eller inte? Den som lever får se.

Nästa helg är det min tur att åka hem, ska bli så jäkla skönt med lite ledigt. Ska fixa läpparna igen, då det inte alls blev så bra som jag hade tänkt mig sist. Knölar och jävligt, och med tanke på hur mycket pengar som har spenderats på detta så är jag riktigt missnöjd.




ICKE-BAKIS-SÖNDAG

Tror att det här är den första söndagen sedan vi kom till Oslo som vi inte är bakis. Alltså mer än ett halvår, lät inte alls särskilt bra nu när jag tänker på det. Men man är ju bara partysvenske en gång i livet.

Så har vi hunnit med massor, städat lite, promenerat, ätit glass i solen och bara myst. Bästa dagen och bästaste vårvädret gör ju en så glad. Nu blir det en sväng till solariumet och sen solsidan. Bra söndag!




HVELVET

Morsning! Ligger i sängen och koser mig på min lediga dag. Ostepops, cola light och Greys Anatomy - livet är bra ibland alltså. Som de partysvensker vi är så var vi såklart ute en sväng igår. Vi började hos familjen Holbergs med vin och lakritsshots och fortsatte senare till Hvelvet, en studentpub som tydligen ska vara bra på torsdagar. Var väl kanske inte riktigt vad vi hade hoppats på, men det var kul ändå. Taxi hem och sen somnade jag sött i sängen, till skillnad från lillasyster som sov på badrumsgolvet haha.



NATTI

Nu är det natti natti som gäller, men först ett avsnitt Greys såklart.



källa: tumblr


ONSDAG

Sådär! Ytterligare en arbetsdag närmare helgen. Eller ja, helg och helg vet jag inte. Ledig fredag och söndag, vilket i och för sig går helt fint för mig. Så ja, ledig fredag är ju lika med partytorsdag! Man får ju passa på när det är Saint Patrick's day och allt, eller hur? Blir nog Horgans imorgon, brukar alltid vara bra på torsdagar. Söta män, shots och bra musik tackar man ju aldrig nej till, hehe.. 

jag och lillasyster åt lunch nere vid nathional idag i solen, så koseligt! tänk inte på mina knöliga läppar, ska fixas vid nästa sverigeresa.. 


TISDAG

Tjenare! Nu ligger jag mätt och belåten i Lisas säng efter en lång dag på jobbet. Kan helt ärligt säga att de två senaste dagarna har varit de segaste någonsin här i Oslo. Motivationen är skit. Igår sålde jag ingenting på 8 timmar, INGENTING. Fyförfan alltså. Har i alla fall plockat ett par sponsskor idag. Bruna/cognacsfärgade boots från Rokin, ska se om jag lyckas komma ihåg att ta med mig dem hem imorgon för en bild. Asnöjd är jag hur som helst.

Så ja, vad har hänt sen sist jag bloggade? En jävla massa tror jag faktiskt. Många dygn på jobbet, ett par dagar hemma i Stockholm, och för många timmars party. Lägger upp lite bilder istället då mitt minne inte är det bästa längre.