17 MAI

Hallå där! Nyss hemkommen från jobbet och ligger nu här i sängen helt utslagen. Igår vad det 17e maj, världens bästa dag här i Norge. Det är inte ens värt att försöka förklara hur bra vi hade det, kan ärligt säga att det var den bästa dagen hittils i år. Från morgon till kväll var allt på topp. Lägger upp lite bilder istället så får ni se själva.







SIERSKA!?

Hahah! Vi satt precis här och bläddrade i en Vecko Revyn som mamma hade med sig, och titta vem vi hittade! Är det inte helt skrämmande likt hon den där Kissies-vän-Rosanna-från-lyxfällan, kan det vara ett extraknäck mån tro?


ONE PIECE

Såhär sitter vi just nu och söndagschillar framför varsin dator. Har precis varit och solat så att vi är bruna och fina inför imorgon för då smäller det! Ska som sagt gå på Avicii som spelar på Emil & Samuel uppe på Steen och Ströms takterass, jäääklar vad taggad jag är. Ska köra en liten fix med nagellack och hårinpackning och sånt så att man är fit for fight till imorgon. Men först väntar 8 timmars jobb...


SÖNDAG IGEN

Så var det söndag igen då. Det är helt sjukt vad helgerna går fort! Speciellt denna helg då vi fick besök av världens bästa mamma Karin. Tyvärr så var jag tvungen att jobba både fredag och lördag, men det blev en väldigt mysig helg ändå.

I fredags var vi ute och åt på Fridays på Aker brygge, asgott verkligen! Haha, varför är det alltid så att man tar hamburgare när man äter där? Sen gick vi hem och myste på hotellrummet. Har saknat att slötitta på TV, bästa som finns när man är halvseg efter en lång vecka.

På lördagen var det jobb hela dagen lång. Vi har startat en outlet nu på Eger där vi säljer ut alla gamla rea-skor, så alla ni som bor i Oslo - kom och fynda!! Finns massa fint. Mamsen köpte ett par rosa ballerina i mocka för 140 kronor, hur bra!?




mamma och syster


HÅRFIX

Som de flesta av mina vänner vet så har jag en förjävlig hårkvalitet (som i förjävligt dålig alltså...). Spelar ingen roll hur ofta jag klipper eller hur många inpackningar jag gör. Men det finns faktiskt en sak som hjälper för tillfället, och det är detta superbra hårserum. Det får bli dagens tips!


FJÄDRAR

Smet in en snabbis på H&M under lunchen. Var på jakt efter ett halband med fjädrar och blev riktigt nöjd när jag hittade det här. 69:- Kap!  


TORSDAGSDRINK?

Här i Oslo så har det nog varit uppåt 25 grader idag, tyvärr har det inte varit någon sol men riktigt varmt och klibbigt har det varit. Och med värmen kommer suget efter alkohol, så imorgon ska vi nog ta oss en sväng ut i natten. Ska först på möte på jobbet angående utensilier och skovårdsprodukter, känns ju hur kul som helst att komma dit partyfixad och klar, men det får gå.



fina sarah och jag i somras


SWAROVSKI

Fick en inbjudan till Swarovskis lansering av deras nya parfym idag. Ska verkligen bli spännande att gå på ett norskt event! 


BACK

Hallå där! Nu är jag tillbaka i Oslo efter världens bästa helg hemma i världens bästa stad med världens bästa vänner. Resan gick bra, även om det bara var jag och en massa norska affärssnubbar på flyget. Ganska skönt det dock så att man slipper skrikande barn, klarar verkligen inte av det när jag flyger.

Nu är jag i alla fall tillbaka och det är jobb, jobb och åter jobb som står på schemat den kommande månaden. Men det lär nog gå jäkligt fort då det också är en massa kul som händer. Först så kommer mamma på besök på fredag, vilket verkligen ska bli hur mysigt som helst. Ska bara chilla och ha det bra, en sån helg behövs verkligen. Sen nästa vecka är det ju 17e maj, Norges nationaldag! Ska bli så jävla kul!

Och vet ni vad jag gjorde precis? Jag var världens bästa syster/roomie och beställde 3 biljetter till Avicii som spelar på Emil & Samuel nästa måndag, alltså kvällen innan den 17e. Alla biljetter sålde slut på 3 timmar så jag hoppas på att det kommer vara bra drag. Är ju sjukt taggad i alla fall!



FYLLA ÅR


Hallå där! Igår fyllde jag 22 år, och det känns väl sådär om jag ska vara ärlig, känns liksom som att det var ganska nyligen som jag fyllde 18. Men men, hade världens bästa födelsedag i alla fall! Fick så fantastiskt fina presenter, b.la. en ny kamera från pappi. En nikon coolpix p7000, känns riktigt bra så nu ska jag bara lära mig alla funktioner, hehe. Fick även den fina Odd Molly klänningen som jag har på mig kvällen till ära, bättre bilder på den kommer sen.
Ikväll blir det drinks här hemma med världens finaste damer. Eller ja, två av favoriterna saknas ju, men jag hoppas att det blir en bra kväll ändå! Haha, fick precis ett mail från syster om att hon köpt en Onepiece till mig, fabolous!

SUPERMÅNDAG

Hallå där mina kära! Så jävla apkass uppdatering på sista tiden, men det har verkligen varit så mycket att stå i. Jobbet dödar mig just nu, det är liksom någonting som ska göras hela tiden. Orkar inte riktigt med det för tillfället, men på torsdag kväll sitter jag på ett plan hem till mitt älskade Stockholm för fyra lediga dagar. Det ska verkligen bli helt fantastiskt skönt, hoppas på fint väder då jag styr födelsedagsparty på lördag. Åh, längtar tillls jag får träffa alla mina fina vänner!

Så, nu är det alltså maj. Helvete vad fort det senaste året har gått. Tittade igenom maj 2010 i arkivet här på bloggen och det kanske inte märks på inläggen, men herregud så olycklig jag var. Tänk att en endaste liten person kan påverka en så pass mycket så att man blir helt känslomässigt störd. Aldrig mer har jag lovat mig själv, det är aldrig värt det. Hur kär man en, spelar ingen roll.

Hur som helst så blir det nog en liten utgång kvällen till ära. Det är ju trots allt måndag(?) hehe. Nej men det är supermåndag på Yatzi här i Oslo ikväll.. Kan bli en bra kväll!