NU JÄKLAR

Sådära då, så har det gått ytterligare två veckor i livet.

De kommande veckorna kommer bli kaos. Skola, jobb och ytterligare en en annan kurs, herregud alltså. Dessutom ska man hinna med att träffa vänner, ha det lite skoj OCH sova. Haha, lär bli en utmaning. Började hur som helst läsa medie- och kommunikationsvetenskap på JMK förra veckan, har inte riktigt fått grepp om allting än, men det känns jäkligt kul och spännande.

Har en massa att läsa till imorrn, men tyvärr har jag inte fått mina böcker än. Aldrig mer adlibris kan jag säga er! Haha nu är det bye bye partysvenskelivet...


UUUTROLIG DÆLIG!

Har tillbringat den senaste helgen i mitt älskade Oslo. Helt galen helg! Vet knappt vart jag ska börja berätta, hehe. Men hur som helst så har jag haft otroligt roligt och det var verkligen så kul att få hänga lite med Lisa och gamla Oslo-kompisar. Jäklar vad jag saknar det, men samtidigt så är det skönt att kunna åka hem till en egen lägenhet och faktiskt kunna stänga om sig själv. Ska berätta mer om hela helgen senare, ska lägga upp en massa bilder då också! Haha, ska berätta om en liten utmaning vi körde i lördags natt, gaaalet!

Nu sitter jag i alla fall här hemma och har skrivit ut lite papper som ska skickas till CSN, skolan börjar nästa vecka. Börjar faktiskt bli riktigt pepp!