Shoppashoppa



Här är den senaste shoppingen, en supermysig kofta från Lindex, och två armband jag hittade när jag var och köpte nitar från Punkt Shop.

Har nyss städat mitt rum och fixat med lite kläder och sådant. Har rullat ihop en tidning och lagt i varje stövel för att få dem att hålla formen, smart va? Blev himla bra! Nu letar jag bara något bra sätt att få väskorna att hålla formen, har ni något tips? Nu är det nog dags för sista halvan av Ugly Betty, och sen DH. Kan det bli bättre?

LOOOV

Nu är det lov, helt underbart skönt är det. Hade vart skoj med utgång imorgon, men eftersom jag egentligen inte alls är sugen så bangar jag på det. Istället ska jag plugga körkortsteori, åhh du ska bli min din rosa lilla lapp! Det börjar närma sig nu... Annars är det väl så att studiebidraget kommer in imorgon? Jag tror det. Kan nog inte hålla mig från lite shopping då. Får se vad som ska införskaffas. Förresten så köpte jag en kofta förra veckan, ska kirra bild så ni får se ;)

Shoooes

lalaBlev så inspirerad av Shecitys skor, så jag letade fram ett par pumps i syrrans garderob och började fixa. Det tog sin tid men det var det absolut värt! Synd bara att det är en öppen tå och därför kommer bli galet kallt i vinter, men vill man vara fin så får man lida pin. Eller vad säger ni? ;)











Partyhelg


Är helt sjukt slut idag. Var sjuk hela förra veckan men ändå så vankades det party heela helgen. Det började i fredags då Fiffen och hennes syster ordnade födelsedagsdrink. Blev en massa vindrickande innan vi drog upp till nivå för att ta några shotar.

Alla var glada på vägen, och det som i vanliga fall tar 10 min att gå tog nu en halvtimme, vad hände!? Haha! I alla fall var det trevligt, men när vi sen drog vidare så splittrades alla. Några åkte hem, synd. Vi fortsatte i alla fall mot Vibe där det var en himla kö. Väl inne så hade vi skitkul, massa dans och prat. Kvällen avslutades på donken, cheesburgare och glass någon? Haha.


Igår var det Lisa som hade party hemma hos sig. Synd att jag inte kunde komma på middagen, men hela kvällen var hur lyckad som helst. Och vilket underbart hus! Superfint! Så grattis Lisa som fyller 18 idag! :)


Matteprov på 3 timmar imorgon, så nu ska jag plugga... Ciaoo!


Klänning



Blev klar med klänningen igår som jag började sy i typ somras(?). Blev heelt klart nöjd! Kanske åker på imorgon till och med. Vad tycker ni? :)

Underbara

lalaHelt sjukt jävla snygga skor har Petra lyckats få till. Så avis! Ska leta galet efter ett par svarta pumps och senare bär det av till Punkt Shop för att för nitar. Känns lite för kallt för sandaler nu så det får bli ett par pumps ist. Är även sugen på ett nitarmband, får se vad jag hittar ;)

Studiedag idag, skönt! Legat i sängen och degat heeela dagen, underbart har det varit. Måste vila upp mig inför helgen då det vankas festligheter. På fredag, alltså imorgon, blir det drink hemma hos Fiffen och sen utgång. Och på lördag är det Lisas tur att bli 18 så då blir det middag och party! Det är just nu som skorna skulle vara perfekta ;)



Party




Syrran hade ju fest i fredags, så det blev att även jag bjöd in lite vänner. Var en trevlig kväll tills ett visst cphuve förstörde, men jag tycker om dig i alla fall. Blev en slapp mysdag igår och så har även söndagen varit. Kollar på bingolotto nu i väntan på middagen, huungrig!

Hottie

image534


Blir galet sugen på mittbena när jag ser den här bilden. Tyvärr så ser jag ut som jesus när jag väl försöker, haha :/ Men men. Snyggt är det på Ashley iaf!

Ledig imorgon, är meningen att man ska in till stan och fota, men jag tror att jag tar det en annan dag. Lillasyster ska ha party på kvällen så jag ska vara med för att barnvakta, får väl se hur det går ;) Bjudit över lite vänner jag med, så det blir nog kul! Är så fruktansvärt trött nu, men musik måste fixas då jag är kvällens sjävlutnämda DJ. Tips på partymusik är mer än välkommet :)

Måndag



Jeans: Svarta, Cheap Monday
Linne: Gina Tricot
Kofta: Mammas
Jacka: Svart skinnjacka, Ellos
Väska: Mammas, Aigner
Skor: Ankelboots, Din Sko
Ringar: H&M+gammelmormors
Örhängen: H&M

Har varit en kort och lugn dag, började kvart i 11, väldigt skönt! Längtar verkligen till 3a då vårat schema kommer att vara såå mycket slappare. Fick i alla fall reda på att jag är ledig på fredag, då ska det bli presentshopping till Fiffs, MOHAHA! Du ska bara veta ;) Haha!

Ringar

image529

Spanade in både mammas och syrrans smyckesskrin när jag var på ringjakt. Hittade 3 stycken som var riktigt fina! Först är det lillasysters från Vecko Revyn(?) eller någon annan tidning. Sen mammas som hon har fått från hennes mormor, alltså en ring som man INTE ska tappa bort, så jag får se om jag vågar använda den. Och till sist lillasysters från H&M, den kommer garanterat bli flitigt använd utav mig. Så jag säger bara tack tack.


Inspiration

image527

Fixat ihop ett litet kollage med bilder som inspirerar mig inför hösten, väldigt mycket snyggt. I likee ;)





Lugg

Nu har jag bestämt mig, det blir till att kapa luggen igen. Men bara lite, lite, så jag kan ha den både som snelugg och hellugg. Smart va!?

Seg söndag



Jeans: Cheap Monday
Tee: Gina Tricot
Kofta: MQ
Jacka: Svart skinnjacka, Ellos

Hittade den här bilden när jag sorterade bland alla bilder nyss. En oupplagd dagens, så jag lägger väl upp den nu ist ;) Kan tänka mig att den är några veckor gammal.

Lugg?

image524


Funderar verkligen på om jag ska ha kvar min lugg. Den är nu jättelång så jag har den som snelugg, men frågan är alltså om jag ska klippa av den igen, vad tycker ni?

ohlala

image523

Sååå snyggt!

Tisdag



Jeans: Cheap Monay
Linne: Indiska
Kofta: Dior, Vintage
Jacka: Parkas, Vero Moda

Skor: Ankelboots, Din Sko
Väska: Svart skinnväska, Essentiel

Helt okej dag i skolan, 3 lektioner och sen ledigt. Sköönt! Ikväll blir det till att färga håret, känns som all färg bara har runnit ur, ser inte alls snyggt ut just nu. Mörkt ska det bli. Just nu ska jag läsa nya Vecko Revyn, ciaoo!