KÖPKÖPKÖP

Nu känner jag att jag tyvärr måste göra mig av med ett par av mina älsklingar. Man kan faktiskt inte ha hur många skor som helst på hyllorna, men jag måste erkänna att det gör lite ont i hjärtat. Så om ni tror att dessa finingar skulle ha det bättre hemma hos någon av er så får ni gärna spana in det HÄR!


LISAFISA

Satt på spårvagnen förut och hade det lite trist, så jag spanade igenom alla de bilder jag har på telefonen och hittade den här från 17e maj. Älskar den just för att den inte är en partybild (den finns många såna på oss tillsammans kan jag lova).

Vi hade hela dagen framför oss! Norges nationaldag är fan inte att leka med alltså, alla är glada och det är flaggor och folk överallt. Även om vi tokdeckade vid 7 på kvällen så var det bland de bästa dagarna någonsin.


GRYM PRODUKT

Har ju testat dessa produkter nu i ungefär 2 veckor, och jag kan verkligen säga att dom är GRYMMA! Serumet är helt fantastiskt och gör huden bebismjuk. Dock så är den ju något så förbannat asdyr, så vi får väl se vad jag tar mig till när den är slut. Men för er med feta plånböcker så kan jag bara säga, KÖP KÖP KÖP!


SNART ÄR DET HELG

På fredag vankas det först middag och sen en utgång på det. Är så jäkla taggad då förra helgen var toklugn, och helgen innan så hade jag norskt besök. Hoppas på att det blir en kalasbra afton!


FAST

De senaste två dagarna har varit rätt chill. Långa hundpromenader i skogen med Viran som är hundvakt och sen har jag fastnat för en serie. The Walking Dead, är det någon som har sett den? Jag har någon slags hatkärlek till den och snabbspolar mer än gärna förbi de äckligaste scenerna. Men för er som inte är sådär jättelättskrämda så är det här en sjukt bra serie!


LÅNGIS

Även om jag är en långis och därför aldrig någinsin skulle ta på mig ett par såhär höga klackar så kan jag inte låta bli att tycka att dom är fantastiskt fina! Okej att det många gånger är fint att vara lång, men någon måtta får det ju vara. I dessa skulle jag nog bli en bra bit över 190 cm, och med min kärlek till smink, lösfransar och glitter så blir det lite "transa-varning".

Men för alla er shorties där ute så är ju detta ett par kalasfina skor. Och billiga! 499 på DinSko.
HÅRFIX

Sitter här med asgod lasagne i magen och olja i håret. Jag har ju extensions och nu när det börjar bli lite kallare ute så är jag rädd att håret ska bli torrt och risigt så tänkte att vanlig olivolja kanske skulle funka. Har använt mig utav det förut, och det har funkat superbra. Men frågan är väl nu hur det funkar med keratinfästena? Haha om inte annat så märker jag väl det imorgon bitti när jag tvättar ur det :)

Förresten så kan jag verkligen säga att extensions är grymt! Jag vet att det är många som snackar om att det sliter på håret och trasslar sig, men det är ingenting som jag har märkt. Mitt egna hår är längre än någonsin, och förlängningen hjälper bara till med att göra mitt tunna hår tjockare. Fantastiskt!


TILLBAKA

Nu är jag tilbaka här istället, har varit mycket hoppande fram och tillbaka. Men nu är jag tillbaka på blogg.se för att stanna! Har ju faktiskt bloggat här sedan december 2006 och det är ju ett par år ändå. KÖR BA KÖR!