Ensam hemma

Idag har jag varit ensam hemma hos Rillen för första gången, var riktigt läskigt faktiskt. Haha. Han skulle gå några timmar i skolan så han tyckte att jag kunde stanna kvar hos honom. Jag roade mig själv genom att nörda msn och kolla massa OC, typ säsong 4 i slutet, fattade nada. Men det var bra ;)
Efter det blev det kebab, mums! Sen gick Rillen och jag och solade, såå skönt. 3 veckor idag till Gran Canaria, WEHEY!

Hade inget att läsa och ingen musik med mig på tunnebanan hem, så det var gaalet tråkigt. Men jag satt faktiskt och funderade ut designen på en kuvertväska ja ska sy. Kanske till och med lyckas övertala mamma att åka och köpa typ med mig imorrn. Ska bli en i guld eller silver (kanske båda?), som man lixom viker ihop. Ursnyggt tror jag! Lägger in bild när den är klar.

OC om en halvtimme, men eftersom jag redan sett massa av det idag så blir det nog till att kolla Sex and the City. Tankat alla säsonger nu, yes yes! Jag älskar Carrie kan jag säga, hennes kläder är helt underbara, tänk att få hennes garderob. Alla klänningar, alla skor, och för att inte tala om väskor, undeerbaart!

Imorrn blir det kanske till att träffa Sara i stan, fika, och sen söka jobb. Måste skriva ut fler CVn. Behöver ett jobb, NUUU!

Aja, nu är det SATC, ciiaaoo!

ffas

<3

Mina fötter...

Uhh, idag har jag varit i stan i 7 timmar (!?). Är helt slut överallt. Mina fötter gör sååå ont, känns som tårna lixom tryckts ihop till en, aj aj aj :P
Vill man vara fin så får man lida pin, haha. Lyckadas köpa en enda grej på 7 timmar, totalt kass. Blev ett drick-spel till Molls från Urban Outfitters. Lite dricka till det också så blir det perfa. Hittade även lite t-shirts där som jag är sugen på. Sen fanns det även ett jordgubbshalsband som jag inte skulla banga på, gärna i svart. Läckert.

Ikväll ska jag till Rillepille, fett najs. Lägger in en till dagens outfit sen ;)

<3


Dagens

ff

Dagens outfit:

Kjol: Hemmasydd
Kofta: Christian Dior
Linne: HM
Strumpisar: HM
Mössa: Pappas pälsmössa

Jacka: Svart kappa
Stövlar: Gråa
Väska: Mörkblå, lång axelrem

Nu är det stan som gäller, shoppa shoppa..

<3

Dagen

Idag har jag varit på banken för att fixa ett nytt kort, det andra hade blivit avmagnetiserat på något sätt.
Efter det hjälpte jag pappa med att skotta snö ur båten, galet jobbigt. Men jag tjänade lite pengar i alla fall ;)

Imorrn blir det shopping med Mickan och Sara. Måste hitta en present till Molly. Vad ska man ge i 18års present? Svååårt! Hjääälp mig :)

<3

GE MIG!!!!

nfj
Bild: HM.se

HM har fått in så mycket som är helt underbart. Den här jeansklänningen ska jag spana efter, skitnsygg verkligen. Jag vill shoppa, NUUU! Alldeles för mycket snyggt för att jag ska klara av det, uhu!


Helgen

Åhh, har varit en riktigt mysig helg. I fredags kom älsklingen hit, mys. Sen på kvällen drog han, jag och min lillasyster ut och åkte pulka. Var riktigt roligt! Helt sjukt länge sen jag gjorde någonting sånt. Blev väl en och en annan snöboll i ansiktet på mig också :/ Haha. Efter det gick vi hem och tog ett varmt bad, urmysigt.


Igår tog vi en lång sovmorgon och sen åkte vi hem till rillepille, påvägen stannade vi och solade. Jag som trodde jag var fett cool lyckades tjata till mig att få sola där det var nya rör, plus att jag solade 20 min. Efter det såg jag ut som ett fån (det gör jag fortfarande). Helt illröd och kritvit runt ögonen, riktigt hett :/ Aj aj...

Var en väldigt mysig helg i alla fall :)
Nästa lördags ska jag på 18års middag till Molly, ska verkligen bli jättekul! Men vad ska ja köpa för present? Något förslag? :)

<3

Dagens klädsel

klänning

Idag har jag varit och sökt jobb, lämnade mitt CV på bland annat HM, MQ och Gina Tricot. Får väl se hur det går :)

Här är dagens klädsel:

Känning:
Hemmasydd
Långärmad tee: Vila
Strumpisar: HM
Nagellack: Mavala, Macao

Stövlar: Gråa
Väska: Svart skinnväska

Jacka: Varm fjällis

Nu ska jag snart åka och möta rillepille, mest mysigt :)

<3




S.A.T.C.

Har haft ett Sex and the City-race hela dagen, nästan hunnit med hela första säsongen :) Det är verkligen så bra, och jag kan inte annat än älska Carries käder, eller vad säger ni?

Nu är det snart friskis och svettis som gäller, ska bli skönt. Nu ska jag springa och byta om ;)

<3

Olsen

olesen
Åhh, tvillingarna Olsen klär sig så snyggt! Speciellt Ashley måste jag säga, helt perfekt enligt mig. Precis så som man vill se ut när man reser, dubbla handbagage, stora mörka solisar, sköna kläder och en värmande halsduk. Underbart snyggt, eller vad säger ni?

Nu har jag lyckats ladda ner Sex and the City, säsong 1, JIPPIE! Nu ska det kollas. Fast först ska jag ringa pappsen och kolla om han vill övningsköra, kan behövas lite ;P

<3


Dagens köp

fhfh

Var tvungen att kolla lite i stan på väg hem från min älskling. Var först på Myrorna, men jag hittade absolut ingenting, tyvärr :/ Sen gick jag en snabbis till Din Sko och hittade de här underbara pumpsen i rött lack för endast 140 kronor, ett riktigt kap tycker jag. Blir perfekta i vår.

På tal om vår, ge mig vår NUU! Så trött på att frysa hela tiden, har frusit varje dag från November tror jag. Usch usch! Eller vad tycker ni? :)

<3

Dagens

fdafasd
Hade så brottom igår att jag inte ens hann skriva något ;) Haha, så jag fixar det nu!

Klänning: Gina Tricot
Tee: HM
Strumpisar: HM
Benvärmare: HM
Nagellack: Mavala, Macao

Stövlar: Gråa höga
Väska: Svart stor skinnväska
Jacka: Varm fjällräven






<3

Kjol

fffddddd
Gillar verkligen den här puffkjolen från Gina Tricot, ursöt! Eller vad tycker ni? :) Och priset, 299 kronor känns ju inte allt för farligt. Blir nog så att jag slår till. Perfekt att ha till ett enkelt linne, med kjolen högt upp i midjan, det ska jag satsa på.

Nu sitter jag och målar naglarna, rött. Mavalas nagellack är verkligen super, sitter länge, täcker bra och flagnar inte. Sen att det är ett otroligt bra pris på dom skadar ju inte. Fick dessutom högsta betyg i nya veckorevyn, perfekt ;) Eller vad säger ni? :)

<3

Kan inte få nog

elin
Jag kan verkligen inte få nog av Elin Kling härliga klädstil. Jag vet inte riktigt vad det är, men det går verkligen hem hos mig.

En helt underbar klänning har hon på sig från HM, kommer in i vår tror jag. Den är precis likadan som den gråa som såldes i höstas, men den här färgen är så mycket snyggare, eller vad tycker ni?

Den korta svarta skinnjackan hon har på sig skulle jag inte tacka nej till. Perfekt för att "tuffa till" en söt outfit, coolt. Helt enkelt så skulle jag vilja ha hennes garderob. Verkligen :)

Har skrivit klart mitt CV nu, blev helt okej efter lite hjälp från pappa. Måste bara skicka ut det oxå ;P

Senare idag ska jag nog åka och köpa friskis-kort, och sen kanske hem till min älskling. Får se hur det blir med det :)

Bloggar mer sen och lägger in en dagens outfit ;)

Bild: stureplan.se

<3




Fläskis och svettis

Uh, hemma efter friskis och svettis nu, är helt slut och sjöblöt. Var ett riktigt jobbigt pass.

Nu ska jag ner och fixa middag, och sen blir det nog en smoothie till efterrätt ;)

<3

Ge mig sommar, TACK!

salinasjuicy
Bild: Nelly

Åhh vad sugen på sommar jag blir när jag ser de här bikinisarna, underbara!

Den första är från
Salinas, och är verkligen ursnygg enligt mig. Den skulle jag verkligen inte banga på att ta med mig till Gran Canaria, perfekt att glida runt i när man börjar bli lite solbränd :)

Den andra är från Juicy, och är så snygg att jag tror att jag inte skulle våga bada i den ens. Eller vad säger ni? Haha det skulle bli en bikini att endast sola i, men oj så snygg man skulle vara! Snyggast på beachen ;) haha

Snart blir det friskis och svettis med lillasyster. Ska träna 3 gånger i veckan fram till sommaren nu. Passar väldigt bra när jag snart ska ta på mig bikini igen, hjälp!

<3

Ashley

sdfsfs

Dagens bild går till Ashley Simpson.
Brukar inte riktigt gilla hennes klädstil i vanliga fall, hon har ju gått från att vara en riktig rock-tjej, till att bli riktigt glamourös.

Men den här bilden faller mig verkligen i smaken, helt sjukt snygg topp/blus har hon på sig. Och för att inte tala om den stora quiltade chanelväskan, undeerbaar!! Skulle vara perfekt i min garderob, hehe.
Eller vad säger ni?

Sen det här med att många Hollywoodkändisar har börjat köra med massor av armband är en trend som jag gärna hänger på, ursnyggt!


<3


Konstig

Mår jättekonstigt idag, är helt rastlös men jag kommer ändå inte på någongting att göra.
Sen börjar jag få ångest för att jag måste välja skola tills hösten (har tagit ett sabbatsår). Vilka skolor är bra? Vilka skulle passa mig? Jag har ingen aning verkligen, bara kaos. Jag vet inte vad jag vill med någonting, kan aldrig bestämma mig.

Och imorrn börjar jobbsökandet, papps ska hjälpa mig iaf. Måste ju ha något att göra i vår, plus att lite extra pengar aldrig är fel :) Nån som har något tips på jobb?

Uh, nu ska jag fortsätta att må konstigt, kanske lägga mig och kolla på film. Men det slutar alltid med att alla filmer är så dåliga, jag skulle vilja vara mindre rastlös. Verkligen. Usch!

<3

Jessica

jessca
Tar och lägger upp en sista bild innan det är natti natti ;P

Åh, vad jag gillar den här bilden på Jessica Simpson, tröjan ser verkligen så mysig ut, stor och skön. Sen skulle väl jag inte banga på hennes väska från Fendi, underbar! Eller vad säger ni? I like ;D

Nä, nu är det sängen som gäller, helt slut just nu. Ska bli så skönt att sova :) Natti natti!

<3









Shoes



Jag har blivit kär i ett par skor, igen! De här från Urban Outfitters är helt underbara. Tror nog att de skulle kunna lyfta nästan vilken outfit som helst. Sjukt snygga är dom. Tyvärr går det inte att beställa från Urban Outfitters amerikanska sida, men drömma kan man ju alltid ;) Och hoppas på att de kommer till Sverige! :)

<3

smoothie

ffsdss
Nu ska jag gå ner och göra en smoothie, hallon blir det nog idag. Så gott :) Eller hur? :)







Klädhängare

Det blev en tur till Ikea i alla fall, och klädhängaren som jag bloggade om förut fick följa med hem. Köpte även 15 galgar som gick åt väldigt snabbt, trodde inte jag hade så mycket kläder, haha :P Blev väldigt nöjd, har så bra uppsikt över kläderna nu, slipper köpa saker man redan har :) Sen passade alla lådor med skor jag har perfekt att ställa längst ner, jättebra!

Efter Ikea blev det donken med Idus och Sara, jättetrevligt var det! Så underbara är dom, och idag är det precis en månad kvar tills vi åker ;) Börjar bli väldigt taggad nu. Ska verkligen bli jättekul!



<3

Christina

dagensssss
Såhär skulle jag också vilja vara klädd idag, skinnjacka, tee och mysig halsduk och mössa. Så snyggt! Kanske inte världens bästa väder för det i och för sig, blir mer vinterjacka och stövlar ;P Sen att Christina har börjat köra på lite ljusare läppar tycker jag är ursnyggt, även om hon passar bra i mörka så tycker jag att det här är en riktig hit! Vad tycker ni?


<3





SNÖ

Oj herrejesus vad mycket snö vi har fått idag, helt sjukt! Jag trodde faktiskt inte att vi skulle få någon vinter, men nu verkar det som om den är här. Inte mig emot egentligen, ganska mysigt med snö :)

Idag hoppas jag att turen till Ikea blir av, ska ner och prata med mamsen snart. Efter det blir det till att svulläta på donken med Pungis och Ida, kärleksbekymmer som behöver tröstas, haha :P

Men nu är det frukost. :)

<3

Natti

Nu är det natti natti :) <3

Inspiration

lindsaayy
Bild: Asos.com


Asos har börjat med en ny grej. En "celebrity look book", där man kan få inspiration om man har en speciell stilförebild. Bra tycker jag, även om jag själv skulle föredra att klä mig efter min egen stil är det aldrig fel med lite inspiration. Vad tycker ni?

De har valt ut Kate Moss, Paris Hilton (även om hon för mig inte är någon stilförebild. Någonsin sett henne snyggt klädd? Inte jag...), Lindsay Lohan och Victoria Beckham (samma sak som med Paris här, blir mest märkeskläds-trash för henne tycker jag). Ganska bra saker dom har valt ut tycker jag, eller snarare att de är väldigt typiska för stilförebilderna. Eller vad tycker ni? :)




Ikväll har jag gjort absolut ingenting, ganska skönt men lite tråkigt. Jag blir väldigt lätt rastlös, men jag lyckades städa mitt rum och mamma har lovat mig en tripp till IKEA, wey! Älskar att bara gå omkring och kolla där, blir så inspirerad av alla rummen som är inredda, håller ni med? :)


<3

Igår

Här är två bilder från igår ;)



fnbjwhbf

Myskväll

Blev inte alls nån utekväll idag, är alldeles för trött för det. Ska bara vara hemma, nörda datorn och kolla på tv, mys! Ska även fixa naglarna ordentligt tror jag. Någon som vet om det är något bra på tv ikväll? :)

Jag behöver verkligen en till garderob, har börjat hänga galgar me kläder på krogar utanför garderoben nu, inte najs. Fruktansvärt rörigt! Ska nog försöka tjata till mig en tripp till IKEA snart me mamsen. Behövs verkligen. Skulle även behöva någon sorts skohylla så jag får lite bättre ordning, måste ju kunna se allt man har. :) Sen har jag fortfarande tankar om att möblera om. Men jag kommer verkligen inte på något, en hel vägg med fönster förstör ganska mycket, usch! :P

Nu ska det i alla fall städas och fixas lite på rummet :)

Ciao <3

Dagens Bild

Dagens Bild
Dagens bild, Micha Barton vet verkligen hur man ska klä sig. Titta bara på väskan, ungerbar, eller vad säger ni? Sen, skorna, fullträff verkligen. Lack och kilklack, ååh så snyggt!

Nu sitter jag och läser Klick från igår, går ju ganska snabbt att bläddra igenom den tidningen kan jag säga ;D haha

Var en väldigt trevlig kväll igår, blev i och för sig ingen filmkväll, men det var hur mysigt som helst. Mickan och Ellen hade köpt med sig glass och grejer så vi fixade lite marängsviss, urgott!

Ikväll får jag se vad som händer, lite partey skulle inte vara fel. Ska kolla runt lite :)

<3

Dagens klädsel

gsgredg
Nu ska jag snart bege mig till Molly men först kommer en dagens outfit.

Linne: HM
Tunika: Nya från Gina Tricot
Jeans: Cheap Monday
Nagellack: Mavala, Macao

Stövlar: Svarta från Zara
Väska: Svart skinnväska
Jacka: Varm vinterjacka


<3






Ikväll

Sitter nu och sminkar mig och msn nördar mig med Saris. Blir filmkväll hemma hos Molls ikväll, ska bli myspys! Alltid trevligt att träffa dom tjejerna. Har lovat att ta med kameran, så det kommer bilder sen ;D

Har blivit helt fast på de här skorna, såå underbart snygga! Ska man våga även fast man är 180 cm? Vad säger ni?




<3

Dagens Bild

Dagens
Älskar den här bilden på Nicole Richie. Hur underbar är inte klänningen? För att inte tala om väskan, snygg! Perfekt matchning av allt tycker jag :) Vad tycker ni?

Nu har jag bestämt mig lite mer, 18års firandet ska jag inte på, och inte nån fest heller. Alltså blir det nog filmkväll ;D Känns mysigt!

<3












ikväll

Nu har mamma och jag varit i Solna och hämtat mitt pass, katastrof-fult blev det. Usch!!
Aja, vi hann även med en tur i solna centrum, blev en vit tunika från Gina Tricot, ganska så söt faktiskt. Blev även lite grejer till min lillasyster, en grå tunika och ett enkelt linne.

För ikväll har jag 4 alternativ. 1 fest, filmkväll, vara med Rillepille eller fira en kompis som fyllde 18 igår, men sen ska dom på krogen, och jag är ju inte 18. Kan då verkligen inte bestämm mig, vad tycker ni? haha :)

Nu sitter jag och målar naglarna, blir rött, som vanligt :)

Skriver mer sen om vad som händer ikväll, postar även en dagens outfit då!

<3

Natti

Nu är det natti natti, är helt dödstrött! Så gonatt :) <3

SOMMAR

Eftersom jag nu fått en ny dator så sitter jag och kollar igenom alla bilder som jag fört över. GE MIG SOMMAR, NUU! Usch vad sugen på sommar jag blev nu, vill ha värme, BUMS ;D Här är lite av bilderna iaf :)


1. Jag och Saris på våran båttur, vi råkade lägga oss mitt i drottningholmsbåtarnas väg, haha ;D 2. På stranden på Zakynthos, förkrök på g ;)

3. Jag och Saris, förkrök på hotellet. 4. Tjejer i Jakan!

5. Jag shottar, ouzo is the shit tjejer ;) 6. HAHAHA!! 7. Jag och lillasyster, bad nedanför oss ;)

<3

Friskis

Åhh, har precis varit och tränat friskis och svettis nu, helt slut.. usch usch. Men oj så duktig jag känner mig, har till och med gjort i ordning en fruktsallad till ikväll, mums! Kommer ha galet med träningsverk imorgon känner jag, haha ;P

Nu börjar shoppingsuget bli riktigt riktigt starkt, är sugen på ett par pumps, kanske röda. Eller vad tycker ni? Jag ska nog ta mig en tripp till stan imorgon och leta lite, kanske till och med finns några fina kvar på rean. Vore perfa ;)

Kollade runt lite på
HMs sida idag och såg att Divided hade fått in lite nytt, t.ex. den här blommiga klänningen, helt underbar att ha en sommarkväll. Eller som den här blårandiga klänningen, ursöt! Eller varför inte den här kjolen, perfekt till ett enkelt linne. Mkt fint enligt mig, vad tycker ni? :)



<3

Tee

tee

Det här t-shirten från Asos gillar jag starkt (har blivit ett riktigt Asos-fan..). Visserligen är det en kopia av Lindsays tee, men jag gillar den. Lagom sliten look och så snygg!
Perfekt till ett par riktigt tighta stuprör, höga pumps och en skinnjacka, galet snyggt! Vad tycker ni?

<3 

Mary-kate

MK
Hittade den här bilden på Mary-Kate på
People.com. Ser ut som om hon virat en duk omkring sig, inte alls snyggt enligt mig. Vad tycker ni, hit eller miss?

<3
















See by Chloé

See by Chloé
I vår vill jag verkligen ha en parkas. Den här från See by Chloé skulle då inte vara fel, eller vad säger ni?

Helt perfekt snygg tycker jag, men har man då inte lust att lägga ut 3000 så kanske man kan hitta nån billigare variant, någon som har något förslag?
Hörde i och för sig att den var på rea, men direkt billig blir den väl knappast ;P Alla tips på parkasar är välkomna :) Har för mig att Benetton hade någon liknande, nån som vet?

<3




..

Går dåligt med tankarna om möblering, och så är jag trött men kan inte sova, uhu ;P
Ska ta och lägga mig och läsa lite, brukar bli trött av det. Är kass på att läsa, haha. Nu är det natti natti på riktigt.

G' night <3

Sova

Nu är det sängen som gäller. Känns lite ensamt att sova själv när jag inte gjort det på några dagar, och ingen godnatt puss får man heller ;P Ska bli galet skönt att sova i min egna säng bara, så skööön och mjuk :)  Ska lägga mig och fundera ut en ny möblering till mitt rum också, just nu har jag garderoberna nästan framför fönstrena, ingen hit. Har en hel vägg med fönster, omöjligt att möblera. Men ja ska tänka ut något bra ;D haha.

Natti natti <3


Klänning

lotta
Här är min nysydda klänning, blev väldans nöjd. Förutom att jag klippte längden innan jag orkade prova, blev kortkort, men man kan ha den som linne kanske :) Vad tycker ni?

Nu är resan betald och klar, och det är bara kroppen som saknas, haha! Det blir friskis och svettis imorgon med lillasyster, ska bli kul. Var otroligt länge sedan nu. Förra våren nästan. Sen ska jag fortsätta med yogan som jag testade, galet jobbigt var det, men tänk vilken fitnesskropp man får ;D haha!

<3









Muffins

muffin
Nu ska jag nog ta att gå och baka muffins, så gott. Blir nog chokladmuffins, mums! Sen blir det till att kolla på OC :)

Fast innan det ska jag få mamma att komma och betala min resa till Gran Canaria, måste betalas senast på söndag, så det är lika bra att göra det nu. Är så sjukt taggad för att åka bort, ska verkligen bli jäättekul, och varmt (förhoppningsvis..). Blir nog till att kleta på me rikligt mkt brun utan sol eller solarium innan, MOHAH ;D

<3

skor

skor
Åhh, såå snygga är de här skorna från
Asos! Perfekta till ett par stuprör eller en söt klänning i sommar. Lite 70-talskänsla tycker jag, vad tycker ni? Jag skulle då inte banga på de här skorna om jag inte vore så lång, man behöver ju inte överdriva liksom ;P Galet snygga tycker jag annars, GE MIG :)

Förresten så sydde jag ju klart en klänning förra veckan, blev ganska så nöjd :) Bild kommer ikväll!

<3

Dagens bild

nicole
Hur man kan få jeans, tee och kavaj att se så grymt snyggt ut, är något som Nicole Richie lyckas riktigt bra med. Älskar väskan och halsbandet. Något mindre snyggt är mössan/kepsen, skogshuggare någon? Haha, men man kan ju inte lyckas med allt.. Vad tycker ni?

Nu har jag precis kommit hem för någon halvtimme sedan, är så glad för min nya dator, haha ;P Har till och med lyckas få över all musik och alla bilder från den gamla, känner mig så duktig!



Och nu kom jag på att det är OC ikväll, WEEY! Ny tid, klockan 20.00, missa INTE ;D

<3

Dagens klädsel

lotta
Nu ska jag strax åka till min älskling. Allt är fixat på datorn, helt perfekt ;D

Tänkte bara lägga in en "dagens outfit" först, och här är den:

Klänning: Nya från HM-katalogen
Skärp: Second hand
Strumpisar: HM
Nagellack Mavala, Macao

<3













Dagens bild

scarlet

Snyggt, snyggt säger jag bara! Scarlett Johansson i New York på väg till möte. Sjukt coolt vardagsklädd tycker jag. Helt underbar väska, vad tycker ni?

Ny dator!

YEYYY!  Nu har papps och jag varit och köpt en ny dator till mig, underbart!!!!!!!

Ännu bättre var att när jag kom hem så hade mina grejer från HM kommit, och allt passade perfekt.
Kavajen kommer att bli en favorit kan jag lova, verkligen jättesnygg. Bilder kommer sen ;) Nu ska jag trixa och fixa med min dator! YEYYY ;D

<3

Fergie vs. Hilary

hdjjdj

Både Fergie och Hilary Duff tog på sig likadana klänningar, samma kväll, självaste nyårskvällen. Men vem gjorde det bäst?

Fergie kombinerar med en lätt solbränna, underbart snyggt smink och hollywood glammigt hår, riktigt snyggt tycker jag!

Medan Hilary kör på mörkt rakt hår tillsammans med ankelboots, inga nyårsskor enligt mig. Snyggt men inget speciellt, som man vill vara på nyår, tycker jag.

Min vinnare är då Fergie. Även om jag inte brukar gilla hennes kläder i vanliga fall så tycker jag att hon lyckades riktigt bra på nyår, vad tycker ni?

Celebs

dhfjfj

Lindsay Lohan för Miu Miu! Nu är kampanjen ute. Mycket bra drag av Miu Miu, vad tycker ni?
Hon ser ju faktiskt helt fantastisk ut, även om man knappt kan se att det är just Lindsay, sjuukt snyggt. Jag gillar väl inte kläderna direkt, men åh en sån underbar bild! :)

Svart

Nu är det dags att använda mitt nya svarta nagellack som mamma hittade i Örebro, det var nämligen slut i hela Stockholm (kändes det som...). Känns lite punkigt, men ja ska ge det ett försök, vad tycker ni? ;)

nicole

nicole
Åhh! Jag blir så sugen på vår och sommar när jag ser den här bilden på Nicole Richie. Läntar så tills man slipper alla tjocka jackor och skor. Tänk att bara ha ett linne på sig utomhus, underbart!

Nicole klär sig helt perfekt på den här bilden, stuprörsjeans, och ett helt sjukt snyggt linne/blus. Sen gör ju inte solglasögonen saken värre direkt, väskan skulle inte vara fel på min axel heller. Ge mig hennes garderob! Love it! Hon är verkligen en stilikon för mig.

Snart är det nog sängen som gäller, ganska trött nu. Men innan det ska ja måla nytt nagellack, kan inte bestämma mig för om ja ska ha rött eller kanske svart. Vad tycker ni? :)

<3

Halsband

dxggdhd

Det här halsbandet från Asos (visserligen en kopia...) tycker jag är riktigt snyggt! Perfekt att ha till bara ett linne eller en enkel outfit som behöver "piggas upp". Precis ett likadant som Micha Barton har (det äkta har hon såklart). Jag måste nog shoppa lite från Asos snart, har hittat ganska mycket som jag gillar, verkligen en bra sida enligt mig. Vad tycker ni? :)

Lindsay

lohan
Smakfullt? Nej inte direkt skulle jag säga. Såhär var Lindsay Lohan klädd på en middag för Chanel i helgen.

Hade hon glömt BH:n? Verkligen så smaklöst, helt genomskinlig klänning utan BH. Vad tycker ni? Hit eller miss?

<3

















Datorn är sönder

Min dator är sööönder!!!! Hur ska jag klara mig!? Haha :P

Sitter just nu framför min lillasysters dator, är ju tvungen att få liiite kontakt med världen. Usch på datorer idag, till en början var bara skärmen svart. Sen efter att Rillepille hade skruvat isär och så funka den inte alls, heelt kass :/

Men iaf, idag har jag gjort absolut ingenting, myst me min älskling och ätit godis ;D haha
Har även sytt klart klänningen jag skrev om, blev jättefin! Bild kommer senare :)


Hemma

Har precis kommit hem från Rillepille nu efter 1 timmes resa med buss och tunnelbana, jobbigt! Själv skulle han spela innebandymatch, får väl hoppas att det går bra! :P Var en väldigt mysig kväll igår, låg bara och kollade på film, myspys.

Nu ska jag nog gå ner och börja sy på
klänningen som jag skrev om förut, det blir ett lite mellanrosa tyg, tror det kommer bli ganska fint faktiskt, bild kommer när den är klart såklart!

<3

Kjol

bhjfsfgg
Åh vad jag gillar den här kjolen från
Urban Outfitters. Helt sjukt snygg tycker jag! Synd bara att den inte finns i Sverige, och inte heller på den europeiska hemsidan. Varför är det så? Borde det inte vara samma sortiment i alla affärer? 

Annars hade den verkligen varit perfekt, vad tycker ni?









HM

Är det någon som vet hur lång tid leveransen brukar ta om man beställer från HM? Stod att varorna fanns i lager, men hur lång tid brukar det ta? Någon som vet? :)

<3

Dagens

bjabjaa
Har precis varit och klippt mig nu, blev jättenöjd, lång page till axlarna ungefär. Perfekt tyckert jag!

Innan det så var jag och mamma och fixade ett nytt pass till mig, usch vilken ful bild det blev :/ Och så råkade hon skriva in mammas personnummer istället för mitt, hade varit spännande, haha!









Här är i alla fall en bild på dagens outfit.

Klänning: Gina Tricot
Linne: HM
Strumbyxor: HM
Skärp: Aigner

Väska: Mörlblå skinnväska med långt axelband
Jacka: Brun skinnjacka
Skor: Gråa stövlar
Halsduk: Grön stickad

Sy

BLABLA
Ungefär en sådan här klänning hade jag tänkt att sy, fast i rosa, vad tror ni om det? Jag tror att det kan bli en favorit (om det blir snyggt...)

Snart ska jag sova, ska bara få ordning på min iPod först, verkar inte vilja funka :/ UH :/

NATTI <3








Träna

Har sån fruktansvärd träningsverk efter yogan igår, hela mina lår är stela, aj aj! Haha :P Men nu är det dags igen, såg att min brorsa hade en träningscykel på sitt rum så nu ska den testas (mina stackars lår...). Ska vara i total fitness-form till sommaren, får väl se hur länge det här håller! :)

<3


Klänning

bfkhbf 

Min shopping för dagen, vad tycks? :)

Haha, kanske ska pusta bort tandkrämsfläckarna på spegeln innan nästa bild, inte allt för snyggt ;P

Resa?

Precis kommit hem från en mini-shoppingtur med Saris, blev en jättesöt klänning/tunika från Indiska och ett grått baslinne från HM, bilder kommer sen!

Innan det så var jag i min gamla skola och åt lunch med tjejerna, trevligt att träffa dom :) Efter det åkte vi hem till Ellen för att kolla på resor till sommaren, vi funderar på antingen Rhodos eller Kos, någon som har varit där? Vad tycker ni? Jag är i och för sig inte säker på om jag ska med eller inte, skulle absolut vara roligt, men jag får se vad mamma säger om pengarna eftersom hon betalar hela resan till Gran Canaria. Kan ju faktiskt säga att jag hellre lägger mina egna pengar på kläder...!

Nu ska det tas bilder på det nyinköpa :)

<3


Klänning

nicole
Måste bara posta den här bilden innan jag går och lägger mig. Är inte Nicoles klänning helt underbar? Det tycker i alla fall jag, så sjukt snygg!

Nu är det sängen, natti <3























Resultat..

Hmm.. yogan gick väl sådär, förstår inte hur man kan vara så vig! "Raka ben, pannan mot golvet, titta på händerna och aaandaaas...", haha inte riktigt min grej. Kände mig som en elefant. Men jag ska nog testa några gånger till iaf :)

Sitter och kollar lite på Jay Leno och målar naglarna just nu, rött ska det bli (som vanligt)! Till och med fått nagellack på läppen nu, ganska oskönt. Har haft på lite brun utan sol också, klarar inte av att vara blek. Vissa passar i det, jag är inte en sån, tyvärr. Snart är det sängen som gäller, funderar på att kolla på en film man fick med i Glamour (tror jag!?) för nån månad sen. Men jag får se, aja, natti natti <3

Yoga

yoga
Min lillasyster har gått och köpt någon sorts yoga-dvd som nu ska testas, känns som att det kommer bli ett fiasko för min del, men det är värt ett försök! Enda gången jag har testat yoga var på gympan i 8an har jag för mig, allt jag minns är att det var sjuukt jobbigt och att jag kände mig så fruktansvärt ovig... Får väl se hur det här kommer gå, full raport kommer sen!


HM

HM
Åh så snygg! Den här sjukt snygga shortsdressen från HM skulle vara perfekt i min garderob. Så enkelt, bara ta på sig skorna, hänga väskan på axeln, får ju självklart inte glömma de stoora solglasögonen som gäller i vår, och man är klar. Perfekt. Tyvärr är den här från HM slut, men jag ska leta vidare :)

Vad tycker ni om skort/byxdressen? Hit eller miss?

<3






Glass..

159706-46
Kanske inte världens mest smickrande bild, men oj så sugen på glass jag blev, haha ;P Men det är slut med sådant nu för min del nu, ingen glass och inget godis på 6 veckor (till Gran Canaria), ska verkligen försöka att lyckas. Kan ju inte se ut som en blek barbapappa på standen, passar väl säkerligen in bland alla tyskar då, men det är väl inget man strävar efter? Haha.

Förresten, Lindsay kör ju med endast tights och tröja på den här bilden, är det verkligen snyggt? Det tycker då inte jag, känns som att rumpan lixom kommer att dallra lie väl mycket, vad tycker ni?

<3

Hemma...

Har precis kommit hem, trött trött trött, sover aldrig bra när jag sover med någon annan, vaknar hela tiden. Ganska jobbigt. Men mysigt är det iaf :)

Nu har jag i alla fall bokat klipptid till på fredag, funderar på att klippa av lite så det blir ungefär till axlarna, vad tycker ni om det? Galet slitet mitt hår är efter ca 5 olika blonderingar (att jag aldrig ger upp, kan inte vara blond...). Så det skulle nog behövas ;P Visar upp resultatet på fredag!

Dagens..

kläderrrr

Ska snart springa till 12an men ska bara lägga in dagens klädsel först, och här är den ;)

Kofta: Christian Dior (hittad i mammas garderob)
Linne: HM
Skärp: MQ
Jeans: Cheap Monday
Nagellack: Mavala, Macao
Väska: Stor guldig
Skor: Svarta skinnstövlar

Är även bild på den nysydda kjolen, vad tycker ni? :)


Skynda...

Har precis sytt klart en kjol, lite fluffig svart, ganska nöjd faktiskt. Bild kommer sen!
Nu är det duschen snabbt och sen iväg till min älskling, bråååttom! Känns inte kul att sitta på tunnelbanan en halvtimme och sen buss till tyserö idag, men det får jag ta. Lägger in bild på dagens outfit och kjolen snart :)

<3

Inspirationsbilder

ashleeyyyashleyyylindsayyyliinndasayy

De här bilderna gillar jag riktigt mkt, så snygga men olika sätt, titta och njut :) Älskar Asleys väska som hon har på båda bilderna, och för att inte tala om Lindsays Hermés skärp, underbart snyggt! Sen gillar jag Lindsays slappa, men ändå så coola stil på den tredje bilden, lovely! Vad tycker ni?

Drömoutfit

bildddd

Såhär skulle jag vilja klä mig idag (om det var lite varmare). Snygga mörka, tighta jeans från
Acne, i modellen Hex DC. Jättesöt svart kavaj/jacka från HM, man kan ha den till nästan allt. Mjukt baslinne från American Eagle, väldigt användbart. Sjuuukt snygga skor från Asos, som just nu är på rean för cirka 140 kronor, ha-begär! Lite accessoarer från HM, coolt halsband format som en hajtand, och sen riktigt stora solisar. Åh, ge mig vår nu! Eller vad säger ni? ;)

Vecko Revyn

Fått nya Vecko Revyn idag, älskar den tidningen. Har blivit så mycket bättre sedan Ebba von Sydow tog över. Massor med mode! Idag är det även med spännande makeovers, ska bli roligt att läsa. Vad tycker ni om "nya" Veckorevyn?

Nu ska jag lägga mig i sängen och bara njuta :) Ciao <3


Kjol

Åh! Är fortfarande trött, låg vaken till 3 inatt för att läsa ut den sista "Gossip girl" boken, minns knappt hur den slutade nu.. Helt okej bok för de som vill ha något lättläst, jag klarade ju ändå att läsa 3 böcker på 2 veckor, rekord för mig som aldrig läser böcker annars.

gossipgirl

Nu är det lunch som gäller och sen ska jag försöka sy klart min kjol som jag började på igår, orkade inte åka till tygaffären så det blev ett någon mindre snyggt tyg vi hade hemma, får väl se hur bra det blir :)

<3

Kläder

kläd
Sitter och spanar runt lite på
IKEA efter en ny garderob, eller snarare en extra, det behövs verkligen. Börjar bli så att man får knöla in allt, och sen hittar man nada, väldigt opraktiskt.

Hittade då den här klädhängaren för 129 kronor, vilket kändes väldigt bra. Helt perfekt att för allt som behöver hänga, t.ex. klänningar, kjolar, skjortor o så vidare. Jag hänger även mina jeans, hur gör ni?

Får väl bli en trip till IKEA snart ;)

Nu är det sängen som gäller, natti natti <3

Ett Herrans Liv

viiictoraaa
Bild: kanal5.se

YEYY, nu är det Ett Herrans Liv som gäller och självaste Victoria Silvstedt är där! Love her! Såååå cool, kanske lite överdriven, men vad gör det? Jag gillar det. Nej nu är det TVn som gäller, ciao <3

Top Shop

klänning


Åhhh så fin den här klänningen/tunikan från Top Shop är! Verkligen ha-begär, GE MIG! haha! Ganska så mycket fint på top shops sida just nu, blir perfekt till våren.

Asos

tunika1tunika2kate tunika

Satt och kollade runt lite på
Asos bland det nyinkomna och hittade två riktigt snygga tunikor. Perfekta att ha till både jeans och tights, men det även snyggt till bara, brunbrända ben när det blir lite varmare. Helt perfekta en varm sommarkväll. Funderar på om Kate Moss "look aliken" är lite kort, men ett par tights löser saken. Vad tycker ni om tunikorna?


Reseklädd a la Sienna

Sienna
Såhär vill jag också se ut när jag reser. Stor skön kappa, mjuka byxor, stora solisar och dubbla väskor, speciellt chanelväskan i lack skulle vara finfin på min axel, GE MIG! Till och med UGGsen ser bra ut på henne, imponerande. Eller vad tycker ni?

Nu är det faktiskt inte speciellt långt kvar tills jag ska resa, Gran Canaria är det som gäller, ska bli jätteskönt. Måste bara fixa ett nytt pass först, och då är det hyyper-styling som gäller, verkligen! Får väl se hur det går... Passfoton brukar väl inte vara någons spcialité, eller?

Nu ska jag snart åka och köpa lite tyg för att sy mig en kjol, en lite puffig en ska det bli :)








Wayfarers

WayfarersJippiee! Vet ni vad jag har hittat här hemma? Jo, ett par precis likadana solglasögon som Asley har på sig. Vilken lycka!

Även om jag inte riktigt kan bestämma mig om jag tycker att Wayfarers är snygga eller fula, så blir jag ändå glad! Dom är ju faktiskt ganska coola. Ashley verkar ju gilla dom, men man har även sett dom på t.ex. Micha Barton och Nicole Richie, och då kan dom väl inte vara fula? Eller vad tycker ni? Kan dom så kan jag, haha!

För övrigt så gillar jag bilden ganska så mycket. En snygg blandning med oversized skjorta tillsammans med en tight kjol, snyggt! Kanske något man ska testa? En annan trend som jag har lagt märke till är att många har börjat bära en massa
armband tillsammans, vilket verkligen gillas av mig.

Snart är det sängen, ska fortsätta läsa den sista boken gossip girl, helt okej faktiskt :) 

HM shopping

kläder
Bilder: hm.se

Har precis klickat hem lite grejer från HM. Blev mest baskläder i svart och vitt, blev speciellt nöjd med kavajen som kommer att bli perfekt i vår! Känns väldigt Micha Barton, vad tycker ni?

Kavaj: 298:-
Skjortklänning: 298:-
Tunika: 249:-
Topp: 49,50:-

Dagens

klänning

Dagens klädsel:

Klänning:
Hemmasydd
T-shirt: Lillasysters (HM skulle jag tro)
Strumpbyxor: HM
Skor: Gråa stövlar
Väska: Svart stor skinnväska
Nagellack: Mavala, Macao


















Igår

Har precis kommit hem från min älskling R och är helt dödstrött, har ont i huvudet och är helt slut i kroppen efter igår..

Kvällen började med att jag mötte Ellen vid bussen och sen åkte vi tillsammans bort till Spånga, helt otaggade kom vi fram och märkte att alla som va där var 20+. Det var Sara (pungis) storasysters avskedsfest, så det förklarade saken. 

Efter ett tag kom Mickan och Anna och det blev genast lite roligare :) Kvällen slutande ändå ganska bra och jag hade det trevligt. Efter att ha smsat fram och tillbaka med Rillepille så bestämde jag mig för att åka hem till honom och sova, resan Spånga - Tyresö är ju inte överdrivet rolig måste jag säga, nästan 2 timmar från dörr till dörr. Ganska jobbigt... Men så mysigt att vara med min älskling, blev en ganska så bra kväll iaf :)

<3

Dagens bild

nicole
Nicole Richie har gått från att vara riktigt trashig, med långa extensions och korta kjolar, till att bli en riktig stilförebild. Numera ser man henne ofta i skinny jeans, snygga t-shirts/linnen, höga klackar och med den nyaste "it-väskan" uppkastad på axeln. Det lyser glamour över hennes klädsel, vart hon än är, och jag älskar det! Synd är väl det med hennes ätstörningar, men det är väl å andra sidan inte så konstigt om man syns så pass mycket i media. Vad tror ni? Vad tycker ni om Nicoles klädstil?

Snart är det dags att göra iordning sig för kvällen, inte bestämt vad jag ska ha på mig än. Bild kommer senare!

Internetshopping?

Asos klännign blå
Den här blå klänningen från Asos är verkligen så snygg! Funderar faktiskt på att köpa den, lite läskigt att shoppa på internet bara. Har bara köpt ett par jeans via internet förut, och det gick ju iof bra! Kanske att man ska våga... Någon som har nån erfarenhet av Asos? Hur är storlekarna? Vad kostar frakten? All info om Asos är välkommen ;D haha

Nu ska jag gå o kleta på lite brun utan sol, parteey ikväll, precis den där klänningen skulle vara perfekt att ha... :) Ciaaooo <3



Elin Kling

elin4elin 3
elin2elin1
Bilder: stureplan.se
Ny svensk stilförebild? Varenda bild man ser henne på är hon verkligen så snygg, perfekta matchningar och perfekta kläder. Jag avgudar hennes stil. På stureplan.se kan man varje måndag läsa hennes stiltips :) För övrigt så skulle hennes gråa stickade poncho/cape från Zara inte sitta fel i min garderob ..



Inspirationsbilder

linndsaymishainsp1

Åhh vad jag gillar de här bilderna, så snygga! Verkligen favvobilder. Speciellt Olsen-bilden, (jag kan inte skilja på dom...) klockren bild enligt mig :) Lagom trashigt, men ändå så snyggt. Vad tycker ni om bilderna? Och har ni några egna favvobilder?

Dagens

bdvjfshdf

Dagens klädsel:

Vitt ribbat linne: 
MQ
Vit blus: HM
Jeans: True Religion
Skärp: Pappas gamla
Skor: Guldiga loafers
Väska: Svart skinnväska

Idag ..

garderob

Nu har jag precis varti och lämnat av min älskling vid tunnelbanan. Var en väldigt mysig kväll igår, vi lagade middag o bara hade det trevligt. Va tvungen att visa lite bilder från när ja var liten, vissa bilder var väl lite tveksamma, haha ;P

Idag blir det rensning av garderoben och städning av rummet, sjukt smutsigt nu. Behöver veerkligen en till garderob, börjar bli svårt att få plats med allting nu, men det ska fixas!
Drömmen vore att ha en walk in closet, det får bli någon annan gång..

Nu ska det städas och fixas! Ciao <3

Lindaaay

lohan
Jag kan inte riktigt säga att jag gillar hennes nyårsdress. Ett linne med skärp? Njaa, känns väl inte helt hundra. Vad tycker ni?

2006..


År 2006 var ändå ett riktigt bra år
, Zakynthos resan var oslagbar, och så träffade jag min älskling, så underbart! Har hänt så sjukt mycket i år, men ändå har det gått så snabbt, men oj vad kul jag har haft. Hur har erat 2006 varit?

159706-14puss pungis
lotta

Nu tillbaka till nyår! Kvällen började med middag hos Molls, riktigt trevligt och gott. Vi tjejer sminkade och gjorde i ordning oss innan resten av folket skulle komma. Till en början hade jag en guldklänning och svarta strumpbyxor, men när ja såg mig i spegeln tänkte ja bara nej nej nej! Genomskinlig och jääättekort ;P så ja bytte om till en svart klänning med skärp i midjan, mkt bättre ..

Vid 11 tiden kom resten och det blev en riktigt lyckad kväll till slut, trots en promenad på 2 timmar hem till mig ;D haha