...



Nu ska jag in till stan för att täffa Molly, Fiffen o Saris, ska spana in nya Monki också :)

Jeans: Cheap Monday
Tee: Gina Tricot
Halsband: Hemmagjort
Jacka: Brun skinnjacka
Sjal: Gina Tricot

Skor: Svarta lackballerinas
Väska: Svart skinnväska

<3

Dagens



Ska in till stan och spana efter en present till mamsen nu, riktigt svårt!

Klänning:
Hemmasydd jeansklänning
Tee: HM
Tights: HM
Jacka: Brun skinnjacka
Väska: Mammas, Aigner
Skor: Silvriga ballerinas

Hejjsvejjs!


Läckert


snyyygggtIdag ska jag göra absolut ingenting tror jag, ganska så tråkigt. Övningsköra lite i eftermiddag kanske, fyller ju faktiskt år om 39 dagar, mohaha!

Imorgon ska jag iaf in till stan och spana födelsedagspresent till mamsen, ingen aning vad jag ska köpa. Något tips?

Tittade in hos the Sartorialist, ojoj vad han kan! Väldigt enkel bild, men suupersnyggt! Nu ska jag nog ut och sola lite, kunde till och med sitta i bara bikini igår, wihi! Jag älskar våren!

Hejsvejs!!

Naajs

bildwwwww

Riiktigt cool bild på Mary-Kate tycker jag allt. Solisarna ser ut att va helt super. För att inte tala om väskan. GE MIG! Lägg märke till det neonrosa nagellacket, naajs ;) Vad tycker ni?

Neon?

teeeeeeeJag vill ha en cool tee, med ett coolt tryck. Hittade den här med neontryck på nya Top Shop, men tyvärr var jag inte ensam om att ha hittat den, så det fanns bara en kvar. I fel storlek. Funderar på att trycka en själv. Men då måste jag hitta på något att skriva också.. hmm. Den här sidan finns ju alltid, men det känns lite överambitiöst, vad tycker ni? Jag trycker nog från datorn då. Kan man ju trycka flera ;)

När jag väl var inne på Top Shops sida så hitta jag det här.
Någon som har sett det i Sverige?


Tjiho!



Har precis kommit hem från en snabbis i stan. Aj mina fötter, har inga tår kvar snart! Plåster tack.
Hittade ett par skor som jag vill haaaa! Svarta, lite platå, snyyggt! Spara, spara...

Här är iaf en dagens outfit;

Tee: Gina Tricot
Kofta: Rosa, HM
Jacka: Brun skinnjacka
Jeans: Acne
Halsband: Hemmagjort
Nagellack: Mavala, La Paz

Skor: Silvriga ballerina
Väska: Mörkblå skinnväska

Ciiaaooo!

cooling

gh

Cover-girls, WOHO! Hotties ;)

körkort, tack!

loottaaa 

Nu ska jag snart övningsköra till lillasysters skola, måste fixa körkort :P
Sen ska hon och jag bege oss in till span, ska väl spana in Top Shop skulle jag tro. Efter det åker jag nog till Rillen.

Här är iaf en dagens klädsel;

Jeans:
Cheap Monday
Linne: HM divided? Kanske.. :P
Blus: Lillasysters från England
Skärp: Pappas gamla
Halsband: Hemmagjord jordgubbe

Skor: Silvriga ballerinas
Jacka: Skinnjacka eller parkas
Väska: Svart stor skinnväska
Kofta: Beige, Christian Dior

<3

Blondie?

jessica albaNu har mamsen precis bokat klipptid åt mig. Behövs verkligen, helt sjukt slitet nu. Hade tänkt att lägga i lite folieslingor nu till våren också. Har tidigare haft lite blondare slingor, vilket var riktigt snyggt! Men nu har jag bara en riktigt mörk toning i håret. Snyggt, men det blir lite tråkigt.

Letade fram en bild på snyggingen Jessica Alba, och precis sådär vill jag ha det! Kanske en aning mörkare, men precis sådana guldblonda slingor. Vad tycker ni? :)

<3






Jeans tack!

eliiiiiiiiiinnnnnn ndw
Ja, jag vet att jag skrev om
Elin Kling för bara några dagar sen. Men nu har hon gjort det igen! Hon har klätt sig sådär äckligt snyggt! Vad säger ni? Åh, måste hitta en jeansskjorta snarast. Leta lite second hand imorrn tror jag. Måste ha!

<3

















Forever pink?

forever

Hittade den här klänningen på
den här bloggen. Står att den ska vara från Forever 21, men jag hittar den inte. I alla fall så är den helt underbar enligt mig. Om jag hittar den så är det nästan så att jag måste beställa hem den, sjukt snygg! Eller vad säger ni? :)

<3

Snygg, Snyggare, Beyonce!

beyonce

Brukar i vanliga fall tycka att Beyonces kläder är lite för "glittriga" för mig. Men den här gången faller den mig verkligen i smaken. Helt superperfekta jeans. Eller vad säger ni? För att inte tala om skorna. Ojojoj vilka fina :)

<3

Ohlala

fergie

Galet cool bild det här tycker jag. I vanliga fall har jag riktigt svårt för Fergies stil, men här har hon lyckats otroligt bra. Eller vad säger ni? ;) Jag fullkomligt älskar den höga midjan, VILL HA! :P

Nu ska jag iaf sy det sista på
kjolen. Ska bli fickor fram. Hoppas det blir snyggt, bild kommer sen ;)
Glömde även att skriva om min och lillasysters tripp till Skopunkten igår. Vi fick med oss 3 par hem. Det blev iaf de svarta lackballerinorna (Rillen tyckte att de var urfula) och lackpumpsen. För Sara blev det ett par bruna, jättesöta, ballerinor.



Nu ska jag ner och sy!

<3

Dagens



Har precis sytt klart min paperbagwaist-kjol, blev ganska så nöjd. Vad tycker ni? :)

Här är iaf en dagens outfit;

Linne: HM
Kjol: Hemmasydd
Kofta: MQ
Strumpisar: HM
Halsband: Hemmagjort

Väska: Svart skinnväska
Skor: Svarta lackflats
Jacka: Parkas


Nu ska jag hem till Rillen. Ciaooo!

<3

Acne

acne
Bild: acnejeans.com

Åhh, vad jag är sugen på en sådan här kjol från
Acne. Bloggade ju förut om att sy en, och det är nog det jag ska! Men vilken färg ska man ha? Den mörkblå är sjukt snygg, men känns det härmigt? Annars skulle beiget vara väldans snyggt... :P Vad tycker ni? Vilken färg?

<3

Skor

Satt och spanade runt på lite skosidor då jag kom in på Skopunktens sida. Hittade 2 skor som jag gillar väldigt mycket. Även lillasyster hittade ett par silvriga ballerinas. Eftersom de alltid har en kampanj om att "tag 3 betala för 2" så verkar det helt perfekt. 3 par skor för under 500 kronor. Men hur är kvaliteten? Någon som vet? Och ska jag våga mig på ett par skor med 9 cm klack när jag är 180 cm? Vad säger ni? :)



<3


Elin kling

elin klingr
Bild: Stureplan.se

Hur kan hon vara så snygg!? Elin Kling lyckas då alltid få till det sådär snyggt. Sådär som alla vill få till det, men som så få lyckas med. Och oj, vad sugen jag blev på en kjol med paperbagwaist (som så många andra). Riktigt snyggt var det. Funderar på att sy en, vad säger ni om det? :)

<3

Alltid helg tack

Kvällen igår var riktigt lyckad. Frida blev verkligen galet öveerraskad. Och sen när Anna kom var kvällen fulländad ;) Haha! Åkte iaf till älsklingen och sov sen. Myyysigt!



1. Blackebergare och en engelsman. 2. Partyy! 3. Födelsedagsbarnet.

4. Kalajs! 5. Jag och nån :) 6. Frida, Camey och Annis!

<3

PARTY!

lotta

Nu är det överraskningsparty som gäller :)

Tee: HM
Kjol: HM
Strumpisar: ICA
Halsband: Jordgubbe, hemmagjord
Örhängen: Lillasysters från glitter
Nagellack: Mavala, La Paz

Jacka: Parkas
Skor: Ballerinas
Väska: Ljusblå Longchamp

<3


Molly goes kändis

molly

Tittade in på
Rars blogg och såg den här bilden från Stockholmstreetstyle. "Shit vad jag känner igen henne", tänkte jag. Haha kommer då på att det är en av mina bästa kompisar nere till höger. Molly, lika snygg som alltid. Eller vad säger ni? :)

<3

Jordgubbe



Här är jordgubbarna! Dom är inte riktigt klara ännu, ska lackas och sättas på en kedja. Riktigt snygga blev dom ;)
Vad tycker ni?

<3

Chloé Sevigny

Chloe
Bild: Veckorevyn

Åhh, såå sjukt snyggt!!! Eller vad säger ni? Såhär vill jag vara klädd idag, preecis så. Den gröna jackan/koftan är helcool tycker jag. Skulle mer än gärna införskaffa mig en liknande. Snyggt snyggt snyggt :) Chloé kan då verkligen klä sig.

Nu har jag gjort två till jordgubbar, ett vitt och ett silver. Bild kommer även på dem :)

<3

Halsband

Nu har jag börjat för fullt med jordgubbshalsbandet jag ska göra. Har börjat riktigt bra, får väl se hur bra resultatet blir :) Ska nog göra lite olika storlekar och olika saker, ett hjärta skulle nog bli sött. Visar bild sen när det blir klart!

Snart är det helt också, najs! Ska träffa Randie imorrn eftermiddag, sen ska jag kanske till Rillen och kolla på innebandy (?), tråååkigt! :P Sen på lördag blev jag bjuden på en överraskningsfest, kul! Vad ska man ha på sig då? Några tips? :)

<3

Sooool!

Idag har varit en helt underbar dag, ett sånt väder! Sol, sol, sol! :) Fick sällskap av grannen in till stan där jag mötte Rillen. Vi gick och tittade på lite kläder till honom. Hittade ett par ursnygga skor som han skulle önska sig till födelsedagen :) Vad kan ja ge honom? Uh, svååårt! Alla tips uppskattas!

Sedan var jag tvungen att titta in på Din Sko. Dumt gjort. Hittade direkt ett par skor, silvriga ballerinas. För 180 kronor kändes dem som ett kap, men ändå. Ursnygga ;)



Sen gick vi iväg till Panduro, blev så inspirerad av Kelly och hennes halsband att jag bestämde mig för att försöka göra ett eget. Får väl se hur det blir :) Bild kommer om det blir bra.

Efter det åkte jag hem och mötte mamma och lillasyster och vi åkte till Solna för att hitta en jacka. Sara (lillasyster) provade och provade, men hittade ingen. Till sist går vi in på Charmante, vääärldens fjortisaffär och hittar en jättefin trench. Men på väg ut ser vi en ännu finare och billigare, så istället för en så får jag en också. Perfekt! Blev en röd. Lite inspirerad av Petra sådär ;)



Nu ska ja kolla på den sista halvtimmen av Top Model och senare läsa min nya Cosmo, perfa ;)

<3

Dagens

lalaSka snart åka o möta Rillepille i stan. Är sugen på en kjol :)

Här är en dagens iaf ;)

Tee: HM
Kjol: Nudie
Tights: HM
Jacka: Brun skinnjacka
Väska: Mörkblå skinnväska

Solisar: Dior
Skor: Rosa flats, Din Sko


<3











Helgens bravader



Glömde bort att skriva om minishoppingen som det blev i helgen. Rillen och jag gick runt i ungefär alla HM-affärer i hela city. Skulle shoppa upp min värdecheck, men jag hittade nada. Var jättesvårt :/ Blev till slut en tunika från Gina Tricot, precis en sådan som "alla" andra kommer att ha. Men jag tycker den är snygg så vafan :P Och för priset 149 kronor känns det helt okej.



Igår när Rillepille var i skolan bestämde jag mig i sann hemmafrus anda att åka till stan och köpa en överraskning till min älskling. Blev en riktigt snygg kofta från HM som passade honom perfekt, han blev jätteglad :) Jag köpte även lite smågrejer som toffsar (silvriga) och armband, guldiga stela med ormskinnsmönster på. Även en Elle fick följa med hem. Ikväll är det Desperate ;) WOHO!

<3

Hottie

chanelHur snyggt är inte det här? Jag fullkomligt älskar de uppkavlade byxorna. Ska nog leta efter ett par chinos till sommaren. Allt på bilden går i en perfekt kombination av färger, till och med bakgrunden, haha. Väskan, en Chloé skulle jag då inte banga på. Sjukt snygg. Verkligen min favvobild just nu :) Eller vad säger ni?

<3














Dagens

Lägger in en dagens outfit utan bild ;)

Tee: Vit, HM
Kofta: Svart från MQ
Jeans: True Religion
Skärp: Pappas gamla
Jacka: Brun skinnjacka
Väska: Svart stor skinnväska
Skor: Rosa ballerinas, Din Sko

Fick ju en värdecheck på 150 kronor av mamma på HM. Funderar på att köpa en överraskningspresent till Rillen. Vad kan man köpa? :)

<3

Turbaan

turban
Bild: Celebworld.org

Ska man våga sig på turbanen i vår? Ashley gör det otroligt snyggt (som alltid). Men hur ser det ut på mig? Vad säger ni? Hiss eller diss? :)

<3


Läänge sen

Har inte bloggat på väldigt länge känns det som. Har varit med Rillen hela helgen och hela förra veckan, hans pappa är i Egypten så någon måste ju laga maten ;) Haha. Väldans mysigt har det varit. Har sett två bra filmer också, Blood Diamonds och Säg att du älskar mig. Den första var superbra, och den andra var riktigt otäck, usch!

Sen har jag räknat att det är 55 dagar kvar tills jag fyller 18, då blir det party, WOHO! ;D Och det betyder att det inte är långt kvar till sommaren. Vad ska ni göra i sommar? Något tips på nåt kul? :)

<3

Dagens outfit

nbkjwffhfh

Snart springa till bussen för att åka hem till Rillen, men jag lägger upp en dagens outfit först ;)

Klänning: HM, lillasysters
Strumpisar: Ica
Armband: HM
Nagellack: Mavala, black
Skor: Röda lackflats, Din Sko

Jacka: Svart parkas
Väska: Stor skinnväska


<3

Love Micha

micha

Precis, precis såhär skulle jag vilja se ut idag. Så snyggt! Ska nog ta och införskaffa mig ett par gråa stupisar jag med. Sen skulle det ju inte vara fel med en Chloé uppkastad på armen, men det får bli någon annan gång ;) Capen/jackan är även den ursnygg, 3/4 ärm, I like ;) Eller vad säger ni?

<3

Shoooes


Bild: Asos.com

Hur snygga är inte de här skorna från Asos? Ursnygga enligt mig. Färgen känns helt rätt, och spännena är en cool detalj. Skulle vara helt perfekta i vår. Eller vad säger ni? :)

<3


Budget

Spanade in bland HM accessoarer för att se om jag hittade något i 150 kronorsklassen. Fanns en hel del snyggt, här är lite blandat :)


1. Svart väska, 179 kr. 2. Pilotglasögon 59,50 kr. 3. Silverskärp, 49,50 kr.


4. Sjal, 59,50 kr. 5. Silvriga ballerinor, 98 kr. 6. Mörkbrun väska, 198 kr.

<3

Striptease, YEAHH!

Idag vaknade jag ganska sent och kände mig helt slapp så jag bestämde mig för att träna lite. Kom på att jag hade laddat ner Carmen Electras Striptease Aerobics video och tänkte att jag skulle testa. Sjuukt ospänstig jag kände mig, haha. När man ser henne, perfekt sminkad och silikonbrösten som hoppar upp och ner, känner man sig allt annat än snygg. Men roligt var det ;)

 

Förresten så fick jag en värdecheck på HM av mamma. Någon som har något tips vad kan köpa för 150 kronor? :)

<3

Dagens bild

Det är något med Lindsay Lohan jag gillar. Kanske inte själva henne, men hennes stil älskar jag. Kolla bara på de här bilderna. Jackan är ju hur snygg som helst, eller vad säger ni? :) Och för att inte tala om väskan, något av det snyggaste jag har sett. Perfekt röd färg. Nu vill jag bara ha sommar så man slipper vinterjackan och stövlarna, NU tack ;)

lindsay 


<3

Helgen och shopping

Har varit en väldigt bra och mysig helg, skönt att vila upp sig efter resan. Igår träffa jag Rillen i stan och vi gick runt och kollade lite, bland annat på skor till honom. Alltid spännande att kolla på killkläder, omväxling :) Jag köpte 2 tunikor på Gina Tricot, men bestämde mig igårkväll för att lämna tillbaka dom. De var verkligen ursnygga, en turkos och en rosa, men de gick knappt över rumpan, så det höll inte :P
Kollade lite på melodifestivalen, har sjukt svårt för sådan musik. Låter så nördigt/töntigt tycker jag :S Men det var mys iaf.


Imorse fixade jag frukost på sängen, riktigt duktigt! Sen kollade vi lite på Vasaloppet, eller jag låg i sängen och segade och han tittade. Sen klädde vi på oss snabbt som satan och åkte in till stan. Eller Rillen åkte vidare hem till sig och jag gick och bytte grejerna. Blev ett par skor på rean på Din Sko, för 100 kronor. Kunde inte motstå dom. Har gjort om dem lite nu, mkt snyggare ;) Blev även en ursöt spetsklänning från HM och ett par solisar, lite a la Nicole Richie. Snyggt!




<3

Dagens

kl?nningUsch vad blogg.se har krånglat idag. Här kommer iaf en dagens outfit. Orkade inte ta någon ny bild, men klänningen stämmer ;) Sen är jag kanske en aning brunare nu :) MOHAHA!

Klänning: Hemmasydd
Tee: Vit från HM
Strumpisar: Svarta från Ica

Kofta: Vit HM gift of the day
Jacka:
Nya parkasen
Strumpor: Gråa raggsockor
Skor: Gråa ankelboots
Väska: Stor svart skinnväska

Nu har jag städat mitt rum precis, var så sjukt äckligt. Halva packningen låg i sängen, plus massa godispapper, smink överallt och allmänt dammigt. Äckligt! Men nu är det rent :)

Ikväll har jag verkligen inte gjort någongting, tittade lite på Let's Dance samtidigt som jag nördade datorn. Var en väldigt mysig dag iaf, stannade hos Rillen till klockan 5, hann kolla på den nya Beck filmen, väldans bra.

Snart är det nog sängen som gäller så jag kan drömma mig bort till mitt älskade Playa del Ingles, usch vad jag saknar det. Sola och party varje dag, helt underbart! Men jag har räknat ut att jag fyller år om 2 månader och 3 dagar, dåå blir det ordentligt med party, mohah ;) Måste börja planera sommaren snart också, ska hitta på något ritkigt kul! :)

Nu är det iaf sängen som gäller, natti natti!

<3

Världens bästa vecka

Nu är jag hemma. Fyfan vad kasst det var att landa och se all snö, ville bara vända! Usch!
Men herrejesus vilken bra resa det var, bästa någonsin. Solat hela dagarna och festat hela nätterna, underbart! Kan egentligen inte beskriva hur bra vi hade det. Men jag kan ju iaf säga att det INTE är najs att vara hemma igen. Snö säger jag bara...

Vilka minnen. Gonorille, Kondylotta, Herpsara och Onanida! Haha! Och för att inte glömma Ponnyn som gjorde av med 70 euro på strippor ;) Haha!

Här är lite bilder som säger en hel del :)



1, Älskling är taggad för Spy Bar. 2, Vår underbara pool. 3, Pungis kör Tequila race. 4, Onanida vill att jag ska lukta.


5, Hunkarna på stranden ;) 6, Shake it! 7, Puss på Idus. 8, Dansa. 9, Världens bästa! <3


10, Älskling och Ponny, har du kvar några pengar eller? ;) 11, Pungis vid poolen. 12, Jag sooolar :)


Just nu längtar jag något så sjukt mkt till sommaren, ååh ge mig :)

<3