ÅNGEST

Godmorgon lovers! Vaknade upp  vid 8 imorse med den där välbekanta huvudvärken och illamåendet, drog en ipren plus en liter vatten. Vaknade nu för en timme sen fräschare än någonsin, haha där fick du äckliga baksmälla!

Vi var i alla fall på "utflyttningsfest" igår. Fest och fest vet jag inte, men vi hade kul ändå. Tog en taxi in till stan och sen en sväng till yatzy. Skakade lite rumpa, svepte några lakritsshots och hade allmänt kul i några timmar. Efter lite zumbadans så begav vi oss hemåt och åt tacosrester, så gott. Lite skype på det, haha börjar bli en lördagstradition nu.. Riktigt rolig kväll i alla fall :)


KUL FREDAG

Ligger i sängen och ska strax sova, har kollat lite kungarna av tylösand med tjejerna. Vilka freaks det är med alltså.. Är helt slut efter den här veckan. Jobbar imorgon också, något jag absolut inte ser fram emot då vi bara är 3 stycken så det lär vara en jäkla stress hela dagen. Pallar inte just nu.. Men imorgon kväll blir det party, all in så att säga. Vi ska på utflyttningsfest till några av Lisas killkompisar, ska bli kul att träffa lite nytt folk också :)

På tal om folk så är det rätt sjukt hur människor kan förändras. Hur den person man en gång älskat och aldrig någonsin kunnat se några brister hos helt plötsligt besitter alla de egenskaper man kan hata hos någon, eller ja, rentav avsky. Man undrar ju om egenskaperna alltid har funnits där eller om de har kommit med tiden.. Jag hoppas på det sista, annars förstår jag inte hur jag kunde vara så blind. Helt vidrigt känns det. Om jag kunde så skulle jag mer än gärna radera vissa minnen. 

Hur som helst så är det natti natti nu, eller ja, först blir det några avsnitt one tree hill :)

Puss! 

ONSDAG

Nu är jag återigen hemkommen efter en lång dag på jobbet. Har varit så fruktanvärt trött på sista tiden, typ svimningsvarning, orkar inte göra någonting annat än att jobba. Blir ju inte bättre av att det är ca 40 grader nere på lagret och att det bara är freaks som handlar på REAn. Och då menar jag verkligen freaks, folk är fan sjuka i huvudet.

Nu sitter jag i alla fall och degar i Lisafisas säng. Vi planerar helgen lite och har nu kommit fram till att fredagen ska innehålla spakväll och lördagen vin, shots och utflyttningsfest. Känns som att det kommer bli en riktigt bra helg. Taggar satan! Inte lika taggad för morgondagen, börjar 10 vilket är alldeles för tidigt för mig nu mer..


TISDAG

Nyss hemkommen från gymet och är nu helt slut både i kroppen och i huvudet. Kan ha varit den längsta dagen någonsin på jobbet idag, en halvtimme kändes som 2 timmar. Fyförfan, tur att jag bara jobbar 3 timmar imorgon, 16-19. Men innan dess blir dess först träning och sen ett underbart besök på skatteetaten, fantastiskt. Med tanke på hur många nya svenskar det har kommit till Oslo nu så lär det ta ca 3 timmar, ska köra kärringstyle och ta med mig en bok, hehe. 

Har ju helt glömt bort att skriva på sista tiden så jag kanske ska ta och berätta lite om helgen. I fredags hade vi mys/tjejkväll här hemma, självklart fick David vara med ändå i sin andra skepnad Davina. Vi kollade lite youtubeklipp och degade. I lördags var det jobb hela dagen och sen utgång. En rätt spårad utgång om man säger så, Lisa och jag hade taggat med ett besök på Vinmonopolet där vi införskaffade oss en redig flaska vodka som vi förvandlade till lakritsshots. TAGGA tänkte vi, och jäklar vad taggade vi var när hela flaskan var slut. Lite för taggade kanske, men är man partysvenske så kan man fan inte mesa. Här är i alla fall en bild på mig och Lisa :)  

 

TAGG

Sitter här efter en riktigt lång dag på jobbet, fyfan vad trött jag var de sista timmarna. Strålade smärta upp i knäna från fötterna, skönt? Njaaa. Lisa och jag är i alla fall taggade och färdigfixade för en liten utgång i Oslo, tyckte att vi var värda det. Hehe :)


NYÅR

Tjenare! Blev lite sämre bloggning såhär i Norge, men nu så är jag på g igen. Sara och jag landade sent i torsdags kväll och begav oss snabbt hem till lägenheten för att fixa iordning till inför nyår och sen sova. Drog och mötte Saras vänner Emelie och Nicolina i fredags morse, käkade lite lunch, powernapade lite och började göra oss iordning för kvällen.

Vid 8 började gästerna ramla in och då var vi tjejer lagom taggade efter 2 timmars vindrickande. Blev en väldigt trevlig middag i alla fall, med god mat och god dricka. Vid 11 började vi röra oss till Sophie och hennes pojkväns fest. Lagom till 12-slaget så befann vi oss därför på en takterass på lökka, med utsikt över nästan hela Oslo. Fantastiskt fint med alla fyrverkerier var det!

Igår körde vi total bakisdag, lämnade inte huset på hela dagen. Men det behövdes verkligen, var helt slut. Tror jag kollade 12 avsnitt av How I met your mother... Sen avslutade vi med filmkväll här i vår lägenhet, otroligt mysigt. 

Imorgon börjar jobbet igen, uh vad jag inte ser fram emot det just nu. Hade gärna varit ledig en vecka till, men men.. Jobbet i sig är väl inte så farligt, utan det är väl mer att REAn börjar. DET är jobbigt kan jag lova..