GOD NATT MED BINGO

Ingen bra dag idag. Sov kasst inatt så hela dagen har liksom varit upp och ned, inte alls skönt. Och morgondagen lär ju inte bli mycket bättre då den innehåller begravning och tillbakaresa till Oslo, det var den julferien. Så nu avslutar jag den här halvkassa dagen med lite läsning..


ÄCKLIGA TELE2

Tydligen så har tele2 slut på ALLA Iphone4 i hela Sverige. Rätt sjukt va? Dessutom var försäljaren riktigt jävla dryg.. Så jag får glatt åka tillbaka till Oslo med min Nokia från -99.. Kul! Alltid lika spännande att se ifall den klarar ett samtal på 10 min eller om den väljer att stänga av sig, yey. Blev så besviken igår att jag gick och köpte mig en liten extra present till mig själv. Kände att jag behövde det, hehe. Kan ni gissa vad det är för något?


IPHONE 4

Då jag så begåvat har blivit av med två Iphones på 3 månader, så sitter jag här nu och väntar på posten som ska komma med ett brev från försäkringsbolaget. Sen är ju frågan om det ens finns några iphone 4 kvar att köpa!? Jääävlar vad irriterad jag blir isf, drar ju tillbaka till Oslo på torsdag kväll, och det vore väldigt trevligt att ha en fungerande mobil med sig tillbaka. Under tiden sitter jag här och stirrar ut genom fönstret, väntar på posten och bleker tänderna :)


OSLO

Nej nu får jag fan skärpa mig! Gjorde ett försök till att fortsätta blogga för några månader sen, men det ville sig inte alls. Kan ju i alla fall säga att det har hänt en hel del sedan dess. 4 månaders arbete i Oslo ligger bakom mig, och jag har minst lika många kvar. Anledningen till att jag nu hade tänkt ta upp bloggandet är framförallt att jag vill minnas allt roligt jag gör. Så det är alltså främst för min egen skull, men även för mina vänners skull som kanske vill veta vad jag har för mig om dagarna då vi inte längre kan höras varje dag.

Ja, som sagt så har jag alltså befunnit mig i Oslo ett par månader. Allt bestämdes väldigt snabbt, jag och Sara, lillasyster, drog över dit i två dagar för att gå på lägenhetsvisningar och mest kolla läget. Vi trivdes båda två otroligt bra och bestämde oss snabbt för en helt nyrenoverad 2a. "Den SKA vi ha!!". Så efter många terror-samtal till den norsktalande mäklaren fick vi den. En vecka senare parkerade vi på gatan utanför med världens tattarlass i bagaeluckan samt två sängar på taket. Oj vad vilsa vi var! En dag senare kom vår då okända roomie, Lisa, som senare visade sig vara världens bästa Lisa från Gällivare. Att det även bor ett helt gäng svenskar i vår ålder i samma hus har väl inte direkt gjort saken värre.

Allt som allt så har jag haft de bästa månaderna i hela mitt liv i Oslo. Bästa beslutet någonsin! Aldrig hade jag trott att jag skulle få så fina vänner där borta, vänner som förhoppningsvis kommer finnas kvar livet ut.

Så ja, numer kanske inte bloggen kommer att vara särskilt "fashionfashion", utan handla mer om mitt liv. Sounds good?