Varborg

Har precis målat naglarna och sitter och väntar på att de ska torka, sen ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för ikväll :) Kan absolut säga att Elin Kling står för inspirationen ikväll. Outfitbild kommer sen!

<3

rolig vecka


Här är mina wayfarers, de kommer nog användas flitigt i sommar. Skrev ju att jag skulle visa en bild på kjolen som jag köpte igår, men det får bli senare. Lillasyster har nu slagit in den så att det blir ännu ett paket, haha! Ni får se den om en vecka alltså :)

Det här kommer nog bli en mycket rolig vecka, imorgon ska jag på 18års middag till Ida. Sen är det min tur på fredag. Och på lördag blir det nog krogen, ska bli superkul allting :)

Nu ska jag klura lite på vad jag ska ha på mig imorgon! Några förslag?

<3

sushi

Är hemma hos älsklingen nu. Kommer hem om några timmar ;) Då ska bilden på de "nya" solisarna upp. Men innan det ska jag handla så jag kan göra sushi ikväll, smaskens!

Igår blev det lite shopping också, en supernajs kjol från Gina Tricot. Bild kommer sen!

<3

LALA

Har varit och fixat wayfarersarna nu ;D Blev asbra! Bild kommer sen!

NAtti

Så sjuuukt trött nu! Ska bli så skönt och sova :) Min säng måste vare den skönaste sängen som finns, mihi! Imorgon ska jag först fixa en liten egen present till Idus, sen ska jag fixa wayfarersarna, sen in till stan och möta älsklingen och till sist hem till Sara på Chillgrej. Blir nog en bra dag! :)

Skriver mer imorgon. Natti natti <3

Schnygging!

snyggt

Tjohej vad snyggt det hät var! En look som definitivt kommer att kopieras. Själv skulle jag i och för sig byta ut leopardpumpsen, skulle nog ta ett par röda. Skulle se lite lagom läckert ut! Och väskan, väskan alltså! GUD SÅ SNYGG! Ojoj...

Sen måste jag ju verkligen berätta att jag nog lyckades övertala pappa att jag skulle få låna hans wayfarers. Ska lämna in dom imorgon för att böja till dom efter mig. Han har gjort dom helt snea :/ Men det ska fixas :)

<3

Shorts



Var så desperat efter ett par jeansshorts att jag letade igenom lillasysters garderob efter ett par jeans. Snabbt klippte jag av dom och här är resultatet! Blev väldigt nöjd, de kommer nog användas flitigt i sommar. Vad tycker ni? :)

<3

Jeans

jeansJag är lite sugen på att köpa typ ett par sådana här jeans. Skulle testat dom sist jag var på Top Shop men jag orkade inte, för lång kö. Men jag ska nog dra mig in mot stan helgen, ska passa på att testa då. Men vad tycker ni, hiss eller diss?

Sen är jag otroligt sugen på någon cool tee med neon tryck. Har ni något tips på en najs? :)

<3






PAKEEET!

Förresten, tack för tipsen på present till Idus! Vi har kommit på en superpresent! Kan tyvärr inte skriva vad, hon kanske smygläser. Men jag kan lova att det är bra ;)


sommar?

zakky
Jag på Zakke 06

Tog nyss ett riktigt varmt bad, skrubbade bort all gammal brun utan sol så att min riktiga bränna från idag kommer fram. Solen tog riktigt mycket idag känner jag. Har verkligen linjer efter bikinin, vilket jag inte gillar, kan ju inte ha vissa linnen utan att det syns. Men vad gör man inte för sin bränna? ;) Haha, tänk om man ändå kunde vara sådär brun nu! I sommar blir det ännu bättre ;)

<3

båt

Kom precis hem efter att ha varit ute med pappa i båten några timmar, var jättenajs :) Blev lite kallt när man körde, men men. Innan det har jag legat och solat hela dagen, fått massa färg! Läste till och med hälften av teoriboken, inte helt tråkigt ändå. Sen har jag övningskört lite också, gick hyfsat.

Nu ska jag nog gå ner och fixa lite middag, svinhungrig verkligen :P

<3

sol

Alltid lika najs och vakna när det är fint väder ute! Låg och läste körkortsteori till sent igår,  men herregud vad mycket det är. Vad är det egentligen man behöver kunna?

Sitter och kollar på nyhetsmorgon på 4an just nu, handlar om flickor i Afrika som blir omskurna, helt sjukt verkligen. Hur kan man göra något sådant? Så fruktansvärt sjukt..

Nu ska jag iaf ut och sola och läsa lite mer teori så jag får mitt körkort någon gång :)

<3

Jeansshorts

lindsay

När jag ser den här bilden på Linday så blir jag väldigt sugen på ett par jeansshorts,
igen. Tror verkligen att jag ska ta en runda i mammas garderob imorgon och spana efter ett par gamla jeans som man kan kapa, tror det kan bli riktigt najs!

Snart är det nog sängen som gäller, börjar bli tröttis nu. Natti natti <3

Paket!

ida
 Födelsedagsbarnet med sin prins på Gran Canaria!

En kompis till mig fyller 18 år på måndag. Vi är typ sju tjejer som ska fixa en present tillsammans. Men vad fan ska man köpa!? Alla tips uppskattas :)

American Apparel

Måste säga att en svart sån här fodralklänning inte skulle sitta helt fel... Vad säger ni? ;)

Asos

lalalalq

Den här Kate Moss klännings kopian från
Asos är riktigt snygg. Ganska sugen på en gul klänning nu. Fast när skulle jag använda en sådan klänning? Skulle känna mig alldeles för överklädd, men fin är den :)

<3

Väskor

Eftersom jag har så fruktansvärt tråkigt så jag till och med sitter och kollar på Keno så tänkte jag anta Sarahs utmaning om att visa upp sina väskor. Det här är inte riktigt alla, men det är de som hänger framme :) 



1. Brun väska, Esprit, Guldig quiltat, Friis & Company. 2. Svart väska, Mexx. Ljusblå, Longchamp. 3. Brun axelremsväska, mammas gamla. Guldig kuvertväska, hemmasydd.

4. Mörkblå, mammas gamla. Flätad skinnväska, Aigner. 5. Mellanbrun axelremsväska, mammas gamla. Mörkblå axelremsväska, mammas gamla. 6. Mörkgrön, Burberry. Svart, Mullberry.

7. Blommig sommarväska, mammas gamla. 8. Svart stor skinnväska, Essentiel.

<3

Nicole

Bild

Måste lägga in denna supersnygga bild på Nicole Richie! Nu kör hon på långt hår igen, passar henne riktgit bra tycker jag. Och så har hon på sig en helt perfekt shortsdress, precis en sådan som jag vill ha. Ska verkligen leta efter en liknande. Sen måste jag ju säga att väskan ser väldigt lockande ut :)

<3

Tjejsajten?



Här är min nya kjol som jag skrev om igår. Tänk med ett vitt linne och silvriga klackar, supernajs ;)

Funderar förresten på att byta till tjejsajten, som så många andra, tycker att blogg.se krånglar så ofta. Men är det någon som vet hur man får över alla sina gamla inlägg? :)

<3


Sol!

Helt supernajs väder ute nu! :D Nästan så att jag ska ut och sola.

Hittade en supersnygg mockakjol som har varit mammas. Mellanbrun, hög midja och dålda fickor. Från början var den nästan ankellång, men nu har jag klippt så den är lite kortare än till knäna. Blev apsnyggt! Ska be pappa fixa till den lite och sen ikväll kommer det en bild här i bloggen ;)

<3

jeans

Jag måste fråga igen, ljusa eller mörka jeans? <3

favvo

favvo

Min pojkvän är bäst i vääärlden, lalaaaa <3 Se hur otroligt smart han ser ut när han sitter vid sin älskade dator! Haha :)

..

Nästa vecka kommer bli en bra vecka! Ida fyller 18 på valborg så då blir det middag och partajj. Sen fyller jag 18 den 6e, så då blir det middag den 4e och krogen den 5e, MOHAHA! Veckan efter det ska jag på skiva, o efter det en till, ska bli superkul :)

Mihi <3

Dagens shopping

Här är skorna som jag skrev om förut. De röda har jag inte gjort något på, men de vita har blivit lite silver/pärlemofärgade, väldigt lyckat :)


Före



Efter

Vad tycks? :) <3

Silver

Idag har det blivit lite shopping, två par pumps. Ett par röda och ett par vita, men de vita håller just nu på att förvandlas till silvriga. Hittade någon smart färg hos skomakaren, man lixom duttar på färg med en svamp. Blir superbra! Bild kommer snart ;)

Träffade ju Randie idag, mycket trevligt var det! Blir alltid så mycket prat och skvaller när jag är med henne :P Hehe! Nu ska jag ner och fixa lite middag och sen kleta på några lager silver till ;) Schnyyyggt!

<3

Dagens



Klänning: Hemmasydd
Tee: HM
Tights: Gina Tricot
Skor: Silvriga ballerinas
Jacka: Skinnjacka

Väska: Svart stor skinnväska
Kofta: Rosa

<3

lala

image301Ska dra och möta Randie om en timme, blir nog en second hand runda skulle jag tro. Hon lovade det ^^ Vill hitta ett par beiga chinos. Det skulle vara riktigt najs! Sen blir det nog en promenad med hennes hund :)

Var ju och provjobbade i fredags, men jag hoppas nästan på att jag inte får jobbet. Känns allt annat än rätt. Nu ska jag gå och fixa mig. Lägger in en dagens outfit sen.

<3

Ljusa eller mörka?

Lindsay

Hade
tidigare tänkt önska mig ett par mörka Cheap Mondays, men efter att jag sett den här bilden så är jag mer inne på ett par ljusa. Lindsay gör det väldigt snyggt! Ser väldigt vårigt och najs ut. Så vad säger ni? Ljusa eller mörka?

Söndag

Precis kommit hem från Rillen som fyllde 19 igår. Han fick en tröja och ett par badbrallor, som tyvärr var för små, men det ska fixas ;)

Fick skjuts från stan och hem. Eftersom jag var tvungen att vänta i stan ett tag så var jag ju tvungen att kolla lite i affärer, och det slutar aldrig bra! Blev ett par turkosa tygskor från HM, men eftersom jag är så smart så blir det en födelsedagspresent till mig själv :)



<3

<3

Ska snart åka hem till Rillen, är jättetrött verkligen. Nästan så jag kommer somna på tunnelbanan :P Sen är det äckligt kallt ute, usch! Men nu ska ipoden fyllas på med musik ;)

Kirsten Dunst

kirsten
Bild: Veckorevyn.se

Måste verkligen hålla med fröken von Sydow om den här bilden. Supersnyggt! Enfärgat, enkelt, men ändå helt perfekt. Sen att jag har alla plaggen gör det ännu bättre (förutom Chanelväskan förstås). Den här looken ska kopieras! Vad tycker ni?

Dagens

Kom precis hem från att ha varit och provjobbat på ett cafe, får väl se hur det går. Så himla mycket man måste tänka på verkligen. Innan det var jag och klippte mig, blev väldigt nöjd, håller ju på att spara ut ;) Blev ungefär lite längre än till axlarna, lite uppklippt. Himla snyggt!


Ungefär såhär såg dagens outfit ut. Minus halsbandet. Och plus lite andra grejer ;)

Tee: Gina Tricot
Jeans: Svarta, Cheap Monday

Kofta: Grå, Zara
Jacka: Svart skepparkavaj
Väska: Mörkblå, med lång axelrem
Skor: Rosa ballerinas
Nagellack: Mavala, La Paz

<3

Prada

Jag har funderat lite på att sy en till prada-look a like. Har bestämt mig nu att det ska bli en kleinblå. Tror det kan bli riktigt läckert. Vad tror ni? Dock ska den bli en aning längre än den andra. Den känns lite väl kort, finns inte en chans att jag skulle ha den utan strumpisar. Men först ska jag nog sy klart min klänning :)

<3

Rachel Bilson

rachel

Så enkelt, men så snyggt! Rachel Bilson gör det perfekt, snygg svart tunika med vita shorts. Men jag måste nog säga att det är skorna som gör det. De snyggaste silverskorna jag sett tror jag!

Jag hade nog i och för sig bytt ut det svarta lacket mot ett rosa, gärna neon. Det hade vart coolt ;) Sen måste jag säga att jag är väldigt avis på hennes solbränna, måste nog gå och kleta på lite BUS snart. Känns som allt försvann i badet :P Schnyggt!

<3

ohlala

Måste bara lägga till innan jag går och badar att jag såg en heel del snygga grejer idag. Tur att lillasyster var med och förhoppningsvis kommer ihåg alla grejerna till när jag fyller år (a).

Nuu ska jag bada ;) <3

..

Kom nyss hem från stan där jag fixade presenter till älsklingen. Hoppas han blir glad! Har slagit in dom riiiktigt snyggt! Haha. Kan inte riktigt skriva vad jag köpt eftersom han kan få för sig att smygläsa bloggen. :P



Var riktigt äckligt väder idag, totalt ösregn i stan. Usch! Har därför bestämt mig för att ta ett varmt bad. Håller på o fyller på vatten nu, men det tar sån tid! Ska testa en body scrub som mamsen fick i födelsedagspresent, och någon ny ansiktsscrub som lillasyster köpte igår :)

<3

Regn..



Skjorta: Storebrors
Jeans: True Religion
Kofta: MQ
Jacka: Brun skinnjacka
Keps: NY

Skor: Guldiga loafers
Väska: Blå Longchamp


Ska snart gå till bussen. Total brist på inspiration idag.. Ser ju allt annat än trevligt ut ute. Uschh för regn!! :P

<3

yoga

yoga
Har precis gjort lite yoga med min yoga-dvd. Fyy vad jobbigt, mina ben är mördade! Kommer bli en fin träningsverk imorgon.

Senare ska jag möta lillasyster för att åka in till stan, lite grejer som ska fixas. Present till älsklingen bland annat. Har klipptid imorgon, men det blir nog ingen stor förändring. Bara lite toppklippning, försöker ju spara till långt hår men det kommer nog ta sin tid. Någon som har något bra tips för att få håret att växa? :)

Nu ska jag ta en snabbdusch ;)

<3

Forever21



Varför, varför, varför skickar inte Forever21 till Sverige!? Helt perfekta priser och superfina grejer, kan man begära mer?

<3

17 dagar kvar...

Trodde att jag skulle kunna sova nu efter jag pratat med min älskling, men icke.

Så jag sitter och funderar på en önskelista till min födelsedag istället. Bara 17 dagar kvar tills jag är 18 nu!! :)

- Silverleggings, Monki. Hur glansiga är de egentligen? Någon som vet?
- Olika tee´s med tryck. Top Shop har några fina...
- Mörka stuprör, Cheap Monday. Vilken modell är snyggast?
- Olika blusar.
- Mascara, Diorshow.
- Foundation, Make up Store.
- Neonrosa
nagellack. Köpte det till mig själv idag, men det ska slås in i paket!
- Farfarströjor, baslinnen och underkläder. Aldrig fel ;)
- Stora svarta solisar. Mina är sööönder!
- Kjolar och klänningar. Alla är välkomna.

Nu ska jag lägga mig och läsa ut Vecko Revyn, och sen sova. Natti natti!

<3


Lottas paperwaist skola

På uppmaning av Christina så lägger jag upp en enkel beskrivning på hur man syr en paperbagwaistkjol.

Material:
Valfritt tyg
Tråd
Gummiband



1. Börja med att mäta dig själv på ditt tjockaste ställe, förslagsvis rumpan. Klipp därefter ut två likadana tygbitar som är lungefär 5 cm bredare än där du är som bredast (man måste kunna röra sig i kjolen). Sicksacka runt båda tygbitarna. 2. Sy ihop båda delarna med två raksömmar. 3. Vik ner en kant i midjan och sy två raksömmar med ca 1 cm mellanrum. Lämna ett litet hål. Trä sen i ett gummiband och dra åt så att kjolen sitter fast i midjan (även om skärpet går upp så åker inte kjolen ner).


4. Klipp ut och sy fast 4 st hällor som skärpet ska sitta i, 2 bak och 2 fram. Sy sen ett skärp, det ska vara ganska långt eftersom man ska kunna knyta ihop det. 5. Lägg upp kjolen precis så lång som du själv vill ha den (kort är coolt!). Till sist, stryk kjolen. Kanterna blir mycket snyggare och de är raka ;)

<3

Mischa

mischa

Tjiho vad jag gillar den här bilden! Jag skulle mer än gärna sno allt hon har på sig och hänga det i min garderob. Väskan ser riktigt läcker ut, eller vad säger ni? Det gör även klänningen. Är det en spetsklänning och kofta, eller sitter det ihop? I alla fall ser det riktigt bra ut! Jag skulle i och för sig bytt ut bootsen mot ett par ballerinas, schnyggt!

<3

Tidningsfrossa

Upptäckte precis att lillasysters Vecko Revyn kommit. Så nu har jag två tidningar jag inte läst. Köpte en Cosmopolitan igår när jag var med mamsen och handlade. Måste säga att jag tycker att Vecko Revyn blivit helt sjukt mycket bättre sedan Ebba tog över, hoppas det fortsätter så även efter att hon har slutat :)

image279

Nu ska det läsas ;)

<3

paperwaistkjol?

Kom nyss hem från älsklingen. Vi tog en sväng i stan och åt lite, provade solisar på Åhlens. Hittade ett par jag nog ska önska mig, fyller ju år om 18 dagar! Wihi!! Sen köpte jag även två neonrosa nagellack från Depend, köpte 2 ifall de skulle ta slut (a)



Efter det åkte vi hem till honom och myste o så. Min favvooo <3
När jag kom hem så kommenterade pappa min kjol, han hade sett ett par såna shorts med paperbagwaist. Han måste mena Modette´s omslag tror jag. Han tyckte i alla fall att de var riktigt fräsiga och tyckte att jag skulle sy mig ett par såna med. Haha, kanske jag ska göra ;)

Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum. Blir alltid så stökigt när jag ska klä på mig. Provar ett plagg och sen ligger det på golvet. Någon som känner igen sig? :)

<3

..



Nu ska jag möta rillen i stan :)

Kjol: Hemmasydd
LInne: Gina Tricot
Kofta: MQ
Tights: HM
Halsband: Hemmagjort

Jacka: Brun skinnjacka
Väska: Ljusblå Longchamp
Skor: Silvriga ballerinas

Kylie

321
Bilder: HM.se

Kylie Minogue är HM´s nya badklädes modell, och hon gör det riktigt bra! Väldigt coola bilder.
Är verkligen sugen på den silvriga bikinin, hur snygg som helst :) Ska hålla ut koll på HM, för jag har en känsla av att den kommer gå åt snabbare än snabbast.

<3

Frankie says relax

insp1Skrev om den här bilden för typ 4 månader sen, men jag gillar den fortfarande lika mycket! Den blåa Chanelväskan skulle jag kunna ge mycket för. Så supersnygg!

"Frankie says relax" står det ju på tee´n, och eftersom jag hittade 2 t-shirts som jag köpte för några månader sen men inte har använts så funderar jag på att trycka något liknande på dem. Har en svart och en rosa, ska nog bli neonrosa tryck på den svarta, blir nog coolt :)

<3









Acne

54363424
Bild: Acnejeans.se

Ge mig, ge mig, ge mig...!

Nu ska det tittas på Ugly Betty och senare Desperate. Perfekt!

<3

Mary-Kate

image267Även om den här bilden på Mary-Kate Olsen säkert är ett år gammal så känns allt väldigt aktuellt.
Storskjortor är väl mer poppis än någonsin skulle jag tro, och jag vill ha precis en sådan. Blå/blå-vit randig herrskjorta ska jag leta efter.

Storebror har en liknande, men jag ska nog skona honom från sminkfläckar och tjejparfym. Blir nog bäst så :P

Sen gillar jag verkligen hennes solisar. Mina stora svarta gick sönder i helgen så jag måste hitta ett par nya. Lär väl finnas på HM :)

Ciaaoo!




Paperbagwaist

lalaGanska kass bild. Men här är i alla fall bilden på kjolen. Lite insydd, tyckte att den var för "puffig", plus att det är fickor på den nu. Känns mycket bekvämare :) Man ser kanske inte så bra, men den kommer nog i någon outfit snart :)

<3






















ugly betty?

Tänkte ta en sväng till stan idag och kolla jobb på cafeer och sånt, men det får bli på torsdag istället :)
Vill verkligen inte att det ska vara dåligt väder idag, vill att det ska vara 25 grader och sol heela sommaren nu, tänk på min solbränna! På torsdag ska det bli 3 grader, fyy! Vinterjacka på.

Ikväll är det Ugly Betty, vilket man inte får missa. Väldans bra! Och på lördag fyller älsklingen år, måste fixa present. Men jag har en idé ;) Nu ska jag nog läsa ut en av Gossip Girl böckerna, vad jag förstår så är det den sista. Synd tycker jag.


Hittade förresten en bild på en outfit som jag inte lagt upp, fixar det snart :)

<3

Prada



Här är Prada-kopian :) Tycker den är lite väl kort, men det var allt tyg som blev kvar från klänningen, så det får gå :)
Vad tycker ni?

<3

grillning



Helgen var väldigt mysig. I lördags blev det grillning på Ängbybadet. Väldigt mysigt och trevligt, men oj så trött jag blev. Jag och Rillen tog lillasysters moppe hem så det gick supersnabbt! Haha.

Igår så var Pungis och jag och kollade på innebandy, minst sagt spännande :P Blev en tripp till Hässelby strand också, uhu!

Idag så har jag solat och läst en Gossip girl bok, ser verkligen fram emot serien. Fick ganska mycket färg idag, ser ränderna efter bikinin. Men det blir nog lite BUS iaf ;)



Har sytt en kopia av Prada kjolen idag, eller i alla fall försökt :) Ska gå och fixa en bild nu som kommer snart!

<3

April - Sommar?

Tack så mkt för alla kommentarer om tightsen, jag ska nog vänta lite, och se hur det ser ut på riktigt liksom :)

Nu är jag hos Rillen, han ligger och sover så jag snodde åt mig datorn. Ikväll blir det grillning på Djurgårn, ska ju bli fett najs väder :D Lägger upp en dagens sen när jag är hemma :)

<3

Tights

tights

Ska man eller ska man inte...?

Glitter och glamour

kl?nning

Spanade lite på
Asos när jag hittade den här läckerbiten. Åh så snygg! HM har något liknande, men jag har inte sett den i affären. Har den kommit ut ännu? Iaf så är den supersnygg ;) Vad tycker ni?

Kom på att jag hade glömt bort att lägga upp mitt senaste skoköp. Ett par lackpumps med peeptoe från HM, Divided. Snygga och lagom hög klack för mig. Nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt S.A.T.C. Naajs! Natti natti!



<3

Gucci

image254
Bild: Guccis visning


Här är en bild på vad mitt
projekt för tillfället är... Ska bli en liknande röd klänning, måste få till volangerna på något sätt :) Sen gillar jag hur axelbanden liksom går ihop där fram. Ska kopieras!

<3

...



Gårdagens outfit;

Jeans: Acne
Tee: A-linje, Gina Tricot
Kofta: Mammas
Halsband: Hemmagjord jordgubbe
Armband: Blandade, HM och present
Nagellack: Mavala, La Paz

Väska: Svart skinnväska
Skor: Silvriga ballerinas
Jacka: Svart parkas
Sjal: Rosa, HM


Kom hem från Rillen för ett tag sen. Alltid så mysigt att vara med min favvo! :)

Igår var jag i alla fall och köpte lite tyg till ett nytt projekt, hoppas det kommer bli fint. Bild kommer sen. Efter det så åkte jag hem och fixade mig för att åka till stan och fika på Café 60 med Ellen och Sara. Väl där så kom Ida också. Trevligt. Så sjukt kallt var det igår bara, frös ihjäl i min tunna parkas! Sen åkte jag iaf till älsklingen och kollade på Playa del Sol och One Tree Hill, myspys. Nu ska jag nog gå ner för att sy lite till, mihi!

<3

Sofi

sofiFastnade verkligen för den här bilden från Klick. Linnet är helt supersnyggt, tyvär är det från LA, men jag ska leta efter något liknande. Någon som sett något? :)

Sen är ju inte shortsen fyskam. Ska leta efter ett par jag kan klippa av, borde finnas i mamsens garderob, mihi! Ett par röda pumps och svart kavaj har jag ju redan, så då är det bara att kopiera ;) SNYGGT! Eller vad säger ni?

<3


















Ge mig!

tunika
Bild: Topshop.com

Åhh jag vill
ha! Jag vill ha så mycket just nu. För mycket. Väldig tur att jag fyller år om en månad då :) Måste skriva en ritkigt bra önskelista, mihi. Den här tunikan är verkligen supersnygg, åhh!

Snart kommer det lite gäster på påskmiddag till oss. Måste gömma älsklingens påskägg också, han ska få leta ;)
Nu ska jag gå och byta om, kanske ramlar in en dagens sen :)

<3

Snö



Jeans: HM, gift of the day
Linne: Vitt ribbat, MQ
Blus: HM
Väska: Mammas, Mulberry
Skärp: Pappas gamla
Armband: HM + present

Skor: Silvriga ballerinas
Jacka: Brun skinnjacka
Kofta: Svart stickad

Idag har Rillen och jag vart i stan och fikat med min kompis Pungis. Hon var brun fortfarande, sicken fusksolare! När vi gick där på Drottninggatan så började det SNÖA!! Katastrof, jag som trodde att det var sommar nu. Usch! Iaf så var det trevlans, hann köpa en grej till älsklingen i påskpresent som jag ska fixa sen.

Har försökt välja mina individuella val till nästa år, men jag får inte ihop det, uhu. Måste få hjälp med det där. Nu ska jag gå o mysa med min älsklingpälskling som kollar på fotboll. Jag får offra mig och kolla för hans skull. Ih!

<3

påsk



Klänning: Grå hemmasydd
Tee: HM
Tights: Gina Tricot
Halsband: Hemmagjord jordgubbe
Nagellack: Mavala, La Paz


Idag har vi haft födelsedags/påskdrink här hemma. Några grannar kom hit och drack påskdrinkar och så. Även min en aning mystiska granne var här...
Nu ska älsklingen och jag kolla på Lost, han börjar bli lite otålig nu. Mihi!

Ciaoo <3


Jeansskjorta




Är hemma hos Rillen nu, väldans myysigt!

Jeansskjorta:
Storebrors, Wrangler
Jeans: Svarta, Cheap Monday
Skärp: Mammas
Nagellack: Mavala, La Paz

Jacka:
Brun skinnjacka
Skor: Silvriga ballerinas
Väska: Svart skinnväska
Sjal: Stor rosa

<3

Limberly

lala

Undra om Lindsay och Kimberly hade ringt varandra kvällen innan... Är inte deras outfits väldigt lika varandra? ;) Eller vad säger ni?

dagen

Dagen började med att jag hade tänkt att se RarThe Voice klockan sju i morse. Men glöööm! Är man morgontrött så är man. Blev inget med det. Efter en lång sovmorgon åt Rillen och jag frukost och sen gick vi och handlade lite tårt-grejer eftersom mamsen fyller år. Blev riktigt najs ;)

Sen har vi suttigt och kollat lite jobb hela dagen, skulle vara bra med extra pengar. Får väl se hur det går. Kollade även på det sista avsnittet av Prison Break. Väääldigt spännande!

Ikväll har vi bara ätit födelsedagsmiddag och sett på när mamma öppnade presenter, hoppas hon blev blad :) Missade desperate, men det får jag ta igen, mohaha! Nu får jag väl se vad vi ska göra.

Ciaaooo!

<3


Buzzador

Bli medlem här om du vill testa nya saker före alla andra! Man får saker hemskickade och allt man behöver göra är att tipsa andra och göra lite reklam för produkterna, superbra ;)

"Som Buzzador får du prova nya produkter och tjänster. Det vi förväntar oss av
dig är att du provar produkterna, visar dem för dina vänner, berättar och
diskuterar samt återrapporterar till oss."


<3

Snygging

wihi

Wihi, vad snygg Ashley är här. Klänningen/tröjan är superduper tycker jag. Vilken tur att lillasyster har en nästan likadan, som jag ska sno! Och väskan. Ge mig!!! Finns väl ingen som bangar på en Birkin. Eller? Jag skulle iof bytt ut stövlarna mot ett par ballerinas/pumps, stövlar är inte min grej på sommaren. Men suuupersnyggt annars :)

Nu ska jag gå o pussas med min älskling som är hos mig, hejsvejs!

<3

Mihi!

lalala

Jeans: Seven Jeans
Tee: Gina Tricot
Halsband: Hemmagjort
Armband: HM
Nagellack: Mavala, La Paz

Skor:
Silvriga ballerinas
Jacka: Brun skinnjacka
Väska: Svart skinnväska

Nu ska jag gå och mysa med min älskling som har påsklov! Moaha ;)

Puuusss!