STOCKHOLM

Hallå där! Bara en vecka sedan jag bloggade sist, men det har hänt helt fruktansvärt mycket saker. Hade en toppenhelg med Elin, jobbade lite, solade och festade. Kändes lite tomt i lägenheten dock då Lisa var hemma i Sverige över helgen, så jag var helt ensam kvar, men det gick bra.

Skulle egentligen flugit hem på fredag, men igår fick jag ett samtal från en av mina bästa vänner som gjorde att jag var tvungen att dra hem samma dag. Jag hatar verkligen när mina vänner mår dåligt, det är helt fruktansvärt och just i det här fallet så finns det inget att säga som kan trösta på något vis. Det är konstigt hur orättvist livet är..

Så nu ligger jag i alla fall hemma hos mamma och pappa i mitt gamla rum. Har packat upp och rensat i garderoben. Känns väldigt skönt att vara hemma just nu!


FERIEPENGAR/LV

Nästa vecka får alla här i Norge sina feriepengar, eller ja, semesterpengar som man kanske säger. Och nu har jag funderat lite fram och tillbaka om jag kanske ska slå till på en Louis Vuitton i modellen Noe. Har spanat på den ett bra tag.. Gillar den riktigt mycket, men snyggast är den när den har mörknat lite vilket den gör efter ett tag. Så, ska man köpa en ny eller en second hand? Och hur fasen tar man reda på om en second hand är äkta?8 JUNI

Hallå där! Ligger hemma i sängen just nu. Mår så förbannat illa så jag tar en lite kortare jobbdag idag, blir bara 16-19. Pratade dessutom med chefen igår och ordnade så att jag slutar nästa fredag, alltså den 17e. Ska bli så fantastiskt skönt att flytta hem. Saknar alla vänner och jag saknar faktiskt Sverige. Så därför tar jag det sista flyget till Stockholm på kvällen. Och på lördagen, ja då blir det hemflyttningsfest! Kul kul.

Var nere på landet i helgen och det har nog aldrig varit så tungt att åka tillbaka hit som då. Fantastiskt väder och bara få vara ledig, kunde inte ha haft det bättre. Haha, vad gillar ni min glasögonbränna?