INSPO

Går allt för segt med uppladdning av bilder här, så jag bjuder på lite gamla bilder som kvällsinspo. Imorgon blir det skidåkning till tusen!



LOFSDALEN/SKIDOR

Sitter just nu i lobbyn på Lofsdalens fjällhotell. Jag och Rikard budade hem en resa hit på tradera för 600 spänn, så vi bestämde oss för att ta en spontan vecka i fjällen. Lillasyster följde med också då hon har sportlov nu, skoj skoj.

Det roliga är att det faktiskt är min morfar som byggde och startade upp hela fjällanläggningen här, han har även ägt hotellet vi är på just nu. Sjukt va? Så min mamma har jobbat och så här. Tyvärr har vi inte kvar några hus, men hotellet duger gott. Imorgon blir det först hotellfrukost och massor med skidåkning, så taggad!

FREDAG

Idag mår jag som jag förtjänar, rätt kasst med andra ord. Kvällen började med middag och vin hemma hos Rikard och avslutades på Cafét. Måste säga att Bellas och min lilla förfest faktiskt var trevligare än själva utgången, varför är det alltid så?

Förstår inte riktigt varför jag lägger upp bilden då jag ser groteskt svullen ut, osmickrande som tusan. Men det är helt enkelt den enda bilden som togs igår.. Förutom en bild på mitt nagellack och ringar som jag ska lägga upp alldeles strax. Ikväll blir det chillivill då jag drar till fjällen tidigt imorgon, men mer om det senare!


BARA BEN



Idag har äntligen sett asfalten igen!!! Haha, har varit så mycket snö här i Bromma sen i december att man inte ens sett asfalten någonstans, men idag så! Tänk när man får gå barbent som fröken Palermo, då trivs jag som allra bäst.

Nu har jag lite brådis, måste packa ihop alla kläder, skor och smink till ikväll för att bege mig till Rikard snart. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska ha på mig, som vanligt...


JEANSJACKA

Äntligen fredag, skönt som tusan! Ikväll ska jag käka middag med en kompis och senare blir det utgång. Vart det bär av vet vi inte riktigt än, men det får kvällen avgöra. Har precis varit och reklamerat en ring, lägger upp bild på den nya snart. Jag är helt förälskad i den!

Vad är era planer för helgen?


NATTINSPO



källa: SRC783


SNO STILEN: GWYNETH PALTHROW




Hörde något om att snön kommer att ligga kvar på gatorna till april här i Stockholm. Fy tusan tänkte jag bara och började sätta ihop ett fint somrigt kollage. Hehe, man kan ju alltid låtsas, right?

jeans - gina tricot, skor - din sko, tee och ring - h&m, kavaj - topshop


FRANSKA KVINNOR


Någon som verkligen inspirerar mig klädmässigt är Emanuelle Alt. Titta och njut.

TURKOS

Nyss hemkommen från en intervju, kändes som att det gick bra. Men vi får se hur det blir med det. Hittade i alla fall det turkosa nagellack som ni söta läsare tipsade om från H&M. Helt perfekt färg verkligen, det åker nog på redan imorgon. Kommer passa så jäkla bra ihop med alla mina silverringar.



TIPS PÅ BLOGGAR?

Vaknade upp hemma hos Rikard imorse, väldigt mysigt. Sen dess har jag åkt hem, bussarna går ju fortfarande inte som de ska i stan, så jag fick vänta 20 min på 4an, lite jobbigt sådär. Käkat frukost och hängt framför datorn och läst bloggar. Ska snart fixa i ordning mig för att dra iväg på en intervju.

Men på tal om bloggar, har ni några favoriter? Kan ni inte tipsa lite?

 


källa:
wheredidyougetthat


MYS

Sitter just nu hemma hos Rikard och degar med lite OS på tvn. Har tagit en lång dusch, lagt ansiktsmask och allt som hör till. Får till och med fotmassage nu, kan det bli bättre? Jag tror inte det.

Har köpt två finfina ringar idag, är verkligen helt insnöad på ringar just nu. Många i olika färger och former ska det vara. Letade som en tok efter ett turkost nagellack också, hittade ett från Make up Store, men det ligger inte riktigt i min prisklass just nu.


Har ni något tips på var jag kan hitta det?





SOL

God eftermiddag snyggingar! Har legat deckad hela förmiddagen med sjukt ont i magen. Men efter x antal ipren så är jag på benen igen. Ska strax bege min in mot stan för att spana lite i affärer och möta upp Rikard för en promenad i det fina vädret, kanske att solglajjorna får åka på. Mysigt :) 

Btw, satt och spanade runt lite i datorn på alla underbara sommarbilder, fy tusan så jag längtar...


KVÄLLSINSPO


källa:
wheredidyougetthat


CLUBMASTER

Tömde min gamla mobil på bilder för ett tag sen och hittade den här bilden från i somras. Har lånat en kompis RayBan Clubmasters, så jäkla snygga. Tror bestämt att det får bli ett eget par i år.

Har ni någon favoritmodell på glajjor till våren?


JEANS

I vår är det jeans som gäller, jeans i alla dess former och färger. Och gärna matchat med ännu mer jeans. Jeansskjorta med jeansshorts, jeans med jeansväst. Ja, ni förstår poängen. Jag är inte helt övertygad ännu, men det lär nog ändra sig. Känner att det är på g.

Vad tycker ni om trenden? Något ni kommer att haka på?


style.com


JACKETS

Jag har en liten thing för jackor i alla dess former, och igår fann jag dessa godbitar på Top Shops hemsida. Perfekta att ha över en enkel outfit för att piffa till det lite.

Vilken är er favorit?


GODMORGON INSPO


I WANT YOUR LOVE



Dregglade loss över Top Shops fantastiskt fina skor, vilja ha-faktorn är hög. Gimmiegimmie.

skor och jeans - top shop, linne - alexander wang, blazer - superfine, smycken - forever21

MINT

Imorgon åker jag och köper ett mintgrönt nagellack, sådeså.



källa: litter


SHOPPINGNERVEN SKRIKER

Oh, det rycker i min shoppingnerv. Vill handla massor med pastelliga tunikor, höga klackar i trä, nudefärgad väskor, snortight skinnjacka... ja ni fattar. Som tur är(?) så är våren fortfarande väldigt långt borta, termometern stod på -24 imorse. Tråkigt tråkigt, men bra för plånboken än så länge.


MYSHELG

Det har varit en väldigt bra helg. Middag med Sara x1, då den andra Saran var sjuk. Tråkigt tråkigt. Men vi hade det så mysigt och trevligt så. En hel del vin och en jäkla massa prat. Vi ses inte så ofta eftersom hon bor och pluggar i Lund, så när vi väl ses så har vi en massa att uppdatera varandra om. Var dålig med kameran, så tyvärr blir det inga bilder.

Efter att vi fixat i ordning oss så begav vi oss ut mot bussen. Höga klackar, strumpbyxor och minus 20 grader går inte ihop. Det har jag lärt mig nu. Men trots kylan så blev det en otroligt trevlig och lyckad kväll. Mötte upp Rikard och hans kompis Anton senare, kanske ska få åka med grabbarna upp till Sälen om några veckor. Hur ska det gå? 


BLUE


Ikväll vankas det middag med Sara x2. Tror att Sara måste vara ett väldigt populärt namn bland oss 89or. Ett tag hade vi 4 eller 5 stycken i klassen, sjukt. Men i alla fall, middag, vilket ska bli väldigt trevligt. Kanske att det blir en liten utgång efteråt, men det tar vi då. Hade tänkt att köra en sminkning i stil med den ovan, har hakat upp mig på riktigt sotiga ögon och tycker verkligen att det är så jäkla snyggt. Så ikväll blir det sotat till tusen.

FREDAG

Så jäkla trött idag, känns som jag har blivit överkörd av en ångvält om ni förstår vad jag menar. Som tur är ska jag och R ha myskväll, med god mat och en massa ostar, och självklart Let´s Dance. Ser fram emot det massor.

Vad har ni för planer för kvällen?


maffasion


HÅR

Var hos en kompis igår och lekte frisör. Toppade lite och klippte upp det, blev mycket bättre än väntat. Kanske en blivande karriär? Hehe.. Nästa gång blir det slingor, ska bli spännade att se resultatet. Blev själv väldigt sugen på att ljusa upp håret lite a la Victorias Secret, men det får bli senare i vår. Skulle kunna ge bra mycket för att få frillan på damerna nedan, perfektion.


JEANS

Köpte mitt första par jeans från Gina Tricot för några veckor sen, och jag måste säga att jag är glatt överraskad. Bra modell, bra stretch, och väldigt snygga färger. Så dessa kan jag absolut rekomendera. Modellen heter Silvia och kostar 199:-.


STUCK

Har tagit en runda i Vällingby, ett centrum en bit utanför Stockholm, idag. Det är så skönt att åka dit på vardagar eftersom man nästan är ensam. Hittade en grymt cool ring på H&M, för 40 kronor, kap eller vad!? Och nu måste jag berätta, skulle prova ringen i butiken och den satt fast!! Både jag och syrran slet och drog tills vi gav upp och fick be om hjälp i kassan. Var tvungen att klippa bort lappen och allt. Pinsamt? Ja! Kände mig så skyldig att jag köpte den, tur att den var snygg.


IGEN

Hon gör det igen, och igen, och igen.



fashiontoast


SNO STILEN: WHITNEY PORT



Den underbart söta Whitney Port från The City kör på babyrosa kavaj och vita tights. Något som nog de flesta skulle vara tveksamma till, men jäklar så snyggt det var på. Älskar nudefärger! Så varsågoda babes, nu är det bara att apa efter och bli lika snygga fram till våren.

jeans och kavaj - gina tricot, skor och klocka - nelly, topp - topshop


ON THE BEACH

Godmorgon snyggingar! Har varit ute på en timmes promenad med hunden och nu är jag helt slut, tränade igår kväll så det fanns inte mycket kraft kvar i mina ben. Beach 2010 here i come, haha..
 


KASS

Riktigt kass uppdatering, men men. Har varit och tagit blodprover idag, då jag inte alls mått bra på sista tiden. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt bara. Nu är R här och vi har ätit en god middag och myst lite. Världens bästa är han, ibland, haha..  

Ikväll blir det träning med syster för hela slanten, skönt. Får se hur det går med mina groteska skavsår bara. Fy i helvete vad ont det gjorde. Grät hela vägen till stationen i söndags morse, sen grät jag lite till när jag såg att tåget var inställt och att det var buss till Arvika som gällde. Men jag kom hem till slut i alla fall, tur det :)



WEEKEND

Nu är jag hemkommen efter en riktigt rolig helg i Oslo. Vi har festat, umgåtts, promenerat och ätit god mat, väldigt trevligt. Jag trodde att Oslo var större än Stockholm, men oj så fel jag hade. Det är ju gångavstånd överallt nästan!? Vilket verkligen har visat sig på mina fötter, har sjuka skavsår på tårna. Men vill man vara fin så får man lida pin, right?

Jag tycker att Oslo var en mycket mysig och fin stad, det enda negativa är att det är så fruktansvärt dyrt. I fredags var vi ute och tog ett glas vin, vilket kostade 95 svenska kronor. Hur knäppt är inte det?

Hur har er helg varit?


INSPO


stockholmstreetstyle.feber.se

Dagens kollage blir inte så fantasifullt, men ack så fyllt med inspiration.


TBL

För ett tag sedan tipsade en kompis mig om serien The Beautiful Life. Hade inte hört så mycket om den innan, men efter att ha sett ett par avsnitt så kan jag säga att den är helt okej. Inte världens bästa, men funkar som tidsfördriv en tråkig dag. Serien handlar om ett gäng modeller som bor i ett kollektiv i New York, så om man gillar snygga människor i snygga kläder så tycker jag absolut att den är värd att titta på.

Har ni några tips på bra serier?


SKOJ

Det lutar nog åt att jag åker till Oslo på fredag om jag hittar biljett. Väldigt kul och spontant, och det är väl oftast de spontana resorna som blir bäst, right? Isa och Amanda heter tjejerna som jag ska hälsa på, och tydligen så ska vi gå och se när Maskinen spelar på lördag kväll. Vi har tydligen bord med dem också senare på kvällen. skooojj eller vad? Superkul om det blir av, så ni får hålla tummarna för att SJ har några sista minuten biljetter imorgon..


KRÅNGEL



Blir galen på blogg.se, jäkla krångel HELA tiden! Blääää...

Dagens kollage speglar nog mitt humör ganska mycket just nu, svart, haha.. Har liksom svårt att se glädje i någonting. Fruktansvärt jobbigt då jag absolut inte vill ha det så. Längtar så mycket tills man slipper vinterkläderna och kan slänga på sin en tunn jacka bara. Skulle vara fantastiskt.

byxor och kavaj - nelly.se, blus och skor - h&m, bh - lindex, smycken - forever21

MAKEUP

Nu har jag nog förhoppningsvis bestämt mig vad jag vill göra i vår. Jag hade tänkt börja International Makeup Centers makeupkurs i april. Har länge funderat på det och tyckt att det verkar så himla kul, så varför inte köra? Är det någon av er som har gått den? Eller hört något om den? Alla svar uppskattas :)


LEO

Storebror hittade ett par fina glajjor som han blev mycket nöjd med, tur det då han faktiskt är rätt så kinkig. Nu är det dags för lunch med mamsen. Btw, hur fantastisk är inte bilden nedan, jag blir glad när jag ser den :)
 


FOX

Godmorgon godmorgon. Nu på förmiddagen står städning på schemat och i eftermiddag ska jag hjälpa storebror att välja glasögon, jag ska välkomna honom in i min värld som halvblind. Mohah. Vad är era planer för dagen?


SNO STILEN: FRÖKEN PALERMO



Herregud vad blogg.se är segt. Är det bara jag som har problem eller har ni också det?

Har i alla fall knåpat ihop ett litet kollage med snyggingen Olivia Palermo. Detta är verkligen ett bevis på att en snygg outfit inte måste kosta skjortan..

jeans och skjorta - gina tricot, kavaj och väst - h&m, smycken - forever21, skor - din sko

FÄRG

Nu har jag varit framme med hårfärgen igen, har en känsla av att det är när jag inte mår toppen som jag känner att jag måste förändra mig. Kände mig riktigt mörk, och så fick det bli. Det sjuka är att den mörkblonda färgen blir mellanbrun på mig, är det så för er också? Tog brun färg en gång och det blev blåsvart, så nu mer kör ja det säkra före det osäkra..


OSLO

Sitter och pratar med en kompis på facebook som nyss har flyttat till Oslo. Hon försöker övertala mig om att komma dit i helgen för att söka jobb och festa med dem där jag med. Är så fruktansvärt sugen, så jag tror nog att jag åker dit för att kolla hur det är i alla fall. Vad tycker ni? Ska jag åka eller?


SEG

Har varit himla seg i helgen och inte mått särskilt bra alls, men men. Elvira, Sophia och jag har i alla fall bestämt vår lilla resa i sommar. Vi ska köra en riktig roadtrip med start här hemma i Stockholm, sen kör vi ner till Danmark, Torekov, Båstad, Göteborg och avslutar med seglarveckan på mitt landställe. Ska bli så himla kul. Förhoppningsvis blir det en utomlandsresa också, hoppas hoppas.. Hur har er helg varit?


INSPO

Nu drar jag hem till R över helgen. Hemma igen på lördag eftermiddag, vet inte om det kommer bli någon bloggning tills dess då hans internet inte har kommit igång. Men förhoppningsvis blir det uppdateringar redan i eftermiddag. Bjuder på ett insop-kollage tills dess. Hörs senare babes! Puss!


TRESEMMÉ

Mitt hår har aldrig mått särskilt bra. För något år sedan färgade/tonade jag håret nästan en gång i månaden. Har försökt trappa ner, och nu har jag bara tonat det 2 gånger på ett halvår, rekord! Haha. Ni kanske kan tänka er hur kvaliteten är på håret just nu, som svinto ungefär. Men nu har jag äntligen hittat en räddare i nöden, bästa och billigaste(!?) inpackningen jag någonsin testat. Och jag har testat många. Så Tresemmés inpackning för torrt och skadat hår rekomenderar jag starkt!


ACNE

Godmorgon godmorgon! Sovit gott?

Nu börjar bilderna från Acnes visning som var igår att ramla in. Jag gillar verkligen kollektionen, men fastnade speciellt mycket för ett par skor. Tror de kommer bli den nya "snackisen" i bloggvärlden. Riktigt ful-snygga är de, och jag tror att varenda liten modebloggerska runt om i landet kommer att skrika "CRAAAVINGS!" när de ser dessa.



caroline.feber.se


PRESENT?



Nu är det natti natti snart. Tok-trött är jag. Men jag behöver lite hjälp innan alla går och sover. I helgen ska jag fira 3 tjejkompisar som har fyllt år, har ni något tips på present? Står helt still i mitt huvud just nu..

STORA BLOGGPRISET

Nu är Stora Bloggpriset-galan avslutad och Kenza vann priset för bästa modeblogg. Helt sjukt enligt mig, okej att hennes blogg är stor och bra, men inte tusan är hon den bästa modebloggen!? Jag missunnar henne absolut inte vinsten, gillar hennes blogg och hon verkar vara en skön människa. Men modeblogg, hallååå? Vad tycker ni?

LACK

Det har pratats/bloggats mycket om lackbyxor det senaste året, och nu har Nelly fått in ett par riktiga snyggingar. Men smakar det så kostar det, 2999 kr får man betala. Grymma är de ju, men för mig är det inte värt det. Vad tycker ni?


ZEBRA


källa: knight cat


SALOON




Har tidigare
skrivit om att jag gillade Top Shops kollektion Parisienne, men nu har jag fått upp ögonen för ytterligare en. Saloon heter den och jag tycker att den är väldigt inspirerande, lovely pasteller. Vad tycker ni?


SNÖHELVETE

Det är typ snöstorm ute just nu, kul kul. Allt jag vill är att ha värme, sol och bara ben. Så fruktansvärt trött på dessa fula vinterjackor och mössor. Ingenting känns kul att göra när man ändå måste klä sig som om man borde på nordpolen. Sminket rinner och håret blir förstört, fyfan. Jag vet att man ska leva i nuet och blablabla, men kan vi inte bara snabbspola fram till april, snälla!?


BIK BOK

Bik Bok för mig har alltid varit trashigt och inte särskilt fashion, men det har absolut ändrats på senare år. Så detta gillas mucho mucho. Nu blir det Paradise final!


SHOES

Har gått och klämt på dessa skönheter ända sedan de kom ut i butik. Har provat dem säkert 10 gånger och idag blev de äntligen mina! Perfekta vardagsskor med lagom klack och så himla fina. Blir cirkus 185 cm i dem, men det är det värt. Gillar ni? :)


CHEAP MONDAY

Igår var jag, Sara och Fiffen på Cheap Mondays visning. Kön var nog den längsta jag någonsin sett. Galet! Vi hade världens tur och fick sittplats, något som var väldigt skönt efter att ha stått ute i snön en halvtimme. Visningen var annars bra, den kändes väldigt "Cheap Monday" och svensk. Fanns väl en hel del grejer som mer än gärna hade fått ligga i min garderob imorse. Nu blir det långpromenad i det fina vädret. Puss!


bilder: stureplan.se