BYTER

Hallå där! Har funderat ett tag nu på att byta till Devote, och nu blir det av. Tycker att det är helt sjukt hur blogg.se inte kan ha fixat en app att blogga ifrån så pallar jag inte mer. Skulle gärna fortsätta här då jag egentligen gillar blogg.se mer än Devote. Så vi får väl bara hoppas att man slipper vänta ytterligare ett år på en app.

Här finns jag i alla fall nu mer!RINGHar glömt att visa den här finfina ringen jag köpte för några veckor sedan. 49 spänn på gina tricot, som hittat!


MÅNDAG

Sådär! Ytterligare en ledig dag i mitt liv, dagens stora projekt var att färga håret. Nu är det mörkt och fint igen, precis som jag vill ha det!

Har även bokat tågbiljett till Oslo på torsdag. Har faktiskt aldrig känts såhär bra att åka dit, ska bli så mysigt att träffa alla igen. Blev ju ett rätt hastigt avslut sist. Så torsdag till måndag är det all in i Oslo som gäller!


FIX

Har verkligen varit en sån där fixardag idag. Plockat, städat och betalat lite räkningar. Så som söndagar oftast är...källa:
vanessa mooney

FÖR LÄNGE SEN

Det är verkligen helt knäppt att det redan har hunnit bli augusti. Vart tog sommaren vägen liksom? Även om det verkligen har varit en fantastisk sommar så känns det inte helt hundra att den snart är över.

Har hunnit med så mycket roligt som jag inte ens har skrivit om. Är ju helt kass på att uppdatera den här stackars bloggen. Så detta får bli ett redigt inlägg.Juli började med att jag och lillasyster drog ner till landet med mamma och pappa för att bara slappa, visserligen hann vi med en utgång i Smögen under vår rehab-vecka, men det är sånt som händer, hehe.

Sen mötte jag upp några vänner för en helg i Köpenhamn. Vi kom ner på fredags kvälenl och då var det bara att fixa ihop en snabb middag för att sen börja fixa sig inför kvällen. Efter en hel del drinkar så fick vi för oss att leta efter ett ställe dit alla "kändisar" går. Vet dock inte hur bra vi lyckades men kul var det i alla fall! På lördagen promenerade vi runt och shoppade lite. Sen på kvällen mötte vi upp några killkompisar till mig och körde gärnet på något ställe som hade gratis öl fram till klockan 1. Kan säga att det spårade ur rätt hårt. Kom hem vid halv 7 på morgonen, bra bevis på att man har haft kul!På söndagen satte vi oss i bilen för att köra till nästa stop, tillbaka till mitt landställe. Veronica Maggio skulle i Kungshamn och det var verkligen fantastiskt bra! Trångt och svettigt som satan, men hon var grym.

Fortsätter att bertätta resten i nästa inlägg, nu ska jag pilla lite på min kamera :)