DAGENS INSPO



källa: src783


KORS

Har skapat ett nytt litet örhänge av ett armband som jag slaktat. Resten av armbandet ska bli en grym axeldekoration. Men jag gillare, vad tycker ni?


TORSDAG

Har köpt lite nya prylar på sista tiden, men nu är det så att pappa har dragit till landet och han tog med sig systemkameran. Och min egna kamera är inte särskilt mycket att hänga i granen nu för tiden, den har varit med om mycket om man säger så. Men så fort han är hemma så lovar jag att det kommer ploppa upp lite av de nya grejerna här. Bra va?

Idag blev det lite jobb på förmiddagen, skönt att komma hem i tid. Har käkat god lunch och suttit i solen och myst. Ikväll blir det träning förhoppningsvis, en månad kvar på gymkortet så nu jäklar!



badabadabada


HATTAR FRÅN H&M

Jag är otroligt sugen på en hatt till sommaren, gärna någon av de beiga med rött band (hint till lillasyster, jag fyller ju trots allt år..). Alla dessa är från H&M, och ligger under 100-lappen skulle jag tro. Kap med andra ord, right?



källa: h&m


FINALLY

Oh, yesyesyes! Nu vet jag vad jag ska ägna kvällen åt! Nytt avsnitt av The Hills och The City, kan det bli bättre just nu?


VALBORG

Tjenixen! Riktigt lång dag på jobbet, var hemma vid 7 så nu är jag fruktansvärt trött. Blir jobb imorgon med, men bara 3 timmar så det är skönt det. Efter det ska jag möta upp Marie en snabbis för att sola och planera valborg. Blir grillning hemma hos henne med lite folk. Så jag fick alltså min grillning och cider ur burk, YES! Nu hoppas vi på sol också så blir det perfekt.

Vad är era planer?



utecompagniet våren 09


SOCKS

För någon vecka sen ringde Rikard och var helt upprörd. Han hade sett någon brud som hade tjocka strumpor i sina klackar. "Såååå fult" och "tubsockor i fina skor!?" var lite av det han sa. Haha, visst är det rätt knäppt hur vi tjejer hakar på trender som för (vissa) killar är helt sjuka?

Hur som helst så fullkomligt älskar jag den här trenden, ska testa lite här hemma innan jag vågar mig på det bara. Vad tycker ni om strumporna?



källa: sincerely jules


OLIVIA PALERMO

Nu har Olivia Palermo, en av tjejerna från the City, börjat lägga upp dagens outfit på Vouge UKs hemsida. Rätt coolt när en så pass känt människa anammar något sånt, tycker ni inte det? Jag tycker i alla fall att hon har en helt oklanderlig stil och är hur snygg som helst, så denna inspirationskälla är jag överlycklig över! 
 


PILOT

Tror inte att jag kan bli mer sugen på ett par pilotbrillor och militärgröna byxor än när jag ser dessa bilder. Fasiken vilken grym stil hon har, blir så otroligt inspirerad!




källa: song of style


TISDAG

Sånt jäkla fantastiskt väder hela förmiddagen, men nu ser det ut att bli regn. Usch.. Satt i alla fall ute någon timme och fick en massa färg, till och med bikinilinjer, det är najs! Kvällens planer är att tvätta lakan osv här hemma. Förstår inte var allt damm kommer ifrån!? Känns som jag dammsuger JÄMT. Fyfan.

I helgen är det ju valborg förresten, vad har ni för planer då? Jag skulle helst bara sitta och grilla någonstans och dricka cider på burk. Men vi får se hur det blir med det, tjejerna känns lite FÖR taggade för någit sånt..



bruna ben i somras


HELGEN

Tjenis! Från och med nu utlovas bättre uppdatering, har äntligen kommit underfund med hur man bloggar från telefonen. Det låter bra va?

I fredags var det drink hos Rikard vilket var trevligt. Utgång på det, Amba, Sture och V. Kulkul, även om kvällen inte slutade på det bästa sättet. Just nu står jag inför ett väldigt stort beslut om hur jag ska göra med saker och ting.. Jävligt pissigt jobbigt kan jag säga..

Aja, ser ni vilken fin klänning jag har på mig förresten? Den kom på posten i fredags, så najs!


HETS

Sådär, nu var det ett tag sen jag skrev igen. Förstår inte var all tid tar vägen, igår hann jag inte ens slå på datorn liksom.. Hetshetshets..

Jobbade fram till 12 idag och snart ska jag börja fixa lite inför ikväll då Rikard har födelsedagsdrink och jag har lovat att hjälpa till lite. Så mkt att tänkta på, allt som ska tas med, kläder jag ska ha på mig(!?) duscha och fixa, jobbigt, men det är det nog värt ikväll! I onsdags var vi ute några tjejer förresten, vi körde loss på Laroy. Kulkul så länge det varade, men jag dog av trötthet så in i en taxi och hemma hos Rikard vid 3. Skönt.



kollar lite på hockey(!?)



söta bruna damer


LEO

Nu har äntligen den här fina skjortan/klänningen kommit upp på Nelly. Har varit inne nästan varje dag i två veckor för att spana in om den kommit in, men nu så. 349 kronor får man lägga ut för att bli fint klädd i leopard. Ska man slå till..? Jag fyller ju trots allt år snart..




källa: nelly


TISDAG

Godmorgon! Eller eftermiddag snarare(!?). Har hunnit med lite städning här hemma så nu är det rent och fräscht, och även ett litet telefonsamtal med söta Sara. Hon kommer hem från Lund i helgen, och ska därför självklart vara med att fira Rikard på fredag. Taggad till tusen, ska bli så så himla kul!

Men festligheterna börjar redan imorgon och då står Laroy, alternativt Cafét och sen White på schemat. Taggtaggtagg. Ikväll blir det fotboll, då jag den snälla flickvännen bjuder på det..

Vad ska ni göra idag?



sommarsommarsommar


TABBE

Gjorde en liten miss idag. Jag missbedömde solens styrka en aning, så efter ett par timmar på Rikards balkong så har jag nu antagit kulören grisrosa. Jäkligt osmickrande, men förhoppningsvis har det lagt sig till imorgon. Då blir det promenix med Marie igen, så härligt nu när det faktiskt är så fint väder. Det gäller att passa på för på onsdag ska det bli snö, wtf liksom!?


VÅR

Godmogon bloggen! Hur jäkla fantastiskt väder är det inte ute? Inte ett moln på himmelen!

Snart ska jag möta upp Marie för att ta en lång promenad genom stan, sen blir det lite solarium och sen hem till Rikard i Hornstull för att sätta mig på hans balkong för ännu mer sol. Så bra dag. Bloggar lite mer när jag är hemma hos honom, om jag får låna datorn alltså..

Vad är era planer för dagen?



sommarbild från tofta - 08


DET RANDIGA FORTSÄTTER

Hittade en helt perfekt kavaj med ränder på Zara förra veckan. Synd (eller tur kanske?) att jag inte hade några pengar med mig för då hade jag garanterat köpt den. Den skulle ha använts aaall summer kan jag säga. Smashing! Minns inte vad det stod på prislappen, men runt 700 kan jag tänka mig.  


BACK ON TRACK

Nu är helgen över, usch usch. Men den här veckan blir rätt nice ändå eftersom det inte är särskilt mycket jobb men mycket festligheter. På onsdag fyller Rikard år och det blir utgång på kvällen och sen styr han födelsedagsdrink och utgång på fredag. Kul!

Har knappt haft på min dator den senaste veckan, har verkligen inte känt för det. Men nu är jag back on track..


LÖRDAG

Suuperkass uppdatering på senaste tiden, men å andra sidan så har jag hunnit med en massa saker. Typ varit dödsförkyld, utgång på Berns, chillkvällar, sitta i solen på uteserveringar, lillasysters studentskiva och jobb. Haft en grym vecka på alla sett och vis och jag har många bilder att bjuda på, så jag tror vi börjar med lite blandade bilder. Ikväll blir det bilder från skivan!

Har en till rolig sak att berätta, jag är nu mer stolt ägare till en svart fin iphone. LOVELY! Är det någon som vet om man kan blogga från sin iphone här på blog.se?



DOVE

Har tillbringat hela dagen i stan med söta Sophia och Marie. Uteserveringar och sol, kan det bli bättre!?

För någon månad sedan fick jag hem en låda fullproppad med Dove Visible Care produkter som jag skulle recensera. Har nu testat dessa duschkrämer varje gång jag duschat och jag kan helt ärligt säga att min hy har blivit bättre. Visserligen har jag alltid varit väldigt mjuk och len då jag missbrukar lotions, men min hy har helt klart blivit bättre och mindre "skrovlig". Så skulle jag välja att köpa detta igen? Absolut.

Betyg: 5/5



JAG KOM PRECIS FRÅN...

Hörrni tjejer!! Nu måste ni hjälpa mig! På onsdag har min lillasyster studentskiva och temat är "ursäkta att jag kommer för sent, jag kom precis från...". Har inte den blekaste aning om vad jag ska vara, så snälla. HJÄLP MIG!




jag som rambo på studentskiva förra året


KORALL

Aldrig har suget efter sol, bad och sand varit så starkt. Fine att det är sol ute nu, men det är liksom inte riktigt samma sak i sverige. Snabbspola fram till juni? Ja tack! Sen snor jag gärna den här brudens outfit rakt av!



källa: christeric


HELG

Baaaad uppdatering. Har flängt runt hela helgen, högskoleprovet på lördagen och sen utgång på Berns på kvällen. Spotade bland annat Peter Swartling som satt brevid oss och myste. Trots drama innan hemfärd så var det en skoj kväll. 

Igår var det en jäkla bakisdag med långpromenad och thaikäk i solen. Mysigt. Idag skulle jag egentligen jobbat, men då jag har världens äckligaste hosta så blev det inte så. Högskoleprovet btw, första gången jag skrev det och vad svårt det var!? Ordförståelsen är väl det enda som hade kunnat gå bra, hehe.. Men vi får se.

Hur har er helg varit?


SNYGG

Ruskigt snygg outfit på en ruskigt snygg brud. Lite fredags inspo sådär. Mitt huvud känns riktigt tungt och jag är trött som få.. blä. Men spana in denna brud för lite snygga outfits, hon är grym!


FINT FRÅN H&M

Lite fint och somrigt från H&M. Ångrar att jag inte beställde blusen från the garden collektion, den är ju så snygg. Kanske att man ska ta och leta efter den i butik? hmm.. Tänkte att vi skulle behöva lite sommar-inspo i detta tråkiga väder i alla fall. Eller är det bara Stockholm som är helt grått?



STRIPES

Om man nu skulle vara lite sugen på ränder, så har Nelly fått in den här kreationen. Kan inte bestämma mig för om jag gillar den eller inte, men kan tänka mig att den blir smashing med rätt styling.

Gillar ni den? Och hur skulle ni styla den?



källa: nelly


HÖGSKOLEPROV!?

Morsning! Nyss hemkommen efter att ha jobbat lite på förmiddagen, och nu är det helg! Inte så mycket helg visserligen då jag ska göra högskoleprovet imorgon. Fyyyfan vad dåligt det kommer gå. Katastrof alltså. Är det någon mer som ska göra provet??


RÄNDER

Helt perfekt och fint vårig outfit. Hon får mig att vilja springa och köpa en randig kavaj på direkten, sen är ju inte skorna något jag skulle banga på. Smashing helt enkelt.



källa: peeptoes


ELF

Det här är vad som låg i paketet som jag fick hem igår. En mineralfoundation, flytande eyeliner, borste, bryn-gel och en ögonskugga. Allt detta för under 100 kr, rätt överkomligt va? Har inte hunnit testa någonting av det, men jag lovar att lägga upp en recension om någon vecka.


KILLAR/MÄN

Godmorgon, eller vad det nu är. Eftermiddag snart.

Hade ett långt telefonsamtal med en kompis igårkväll som verkligen fick mig att undra hur killar/män tänker. Killen ifråga har flickvän men kan inte riktigt hålla tassarna borta från en annan tös, och diskret är han inte direkt heller. Det sjukaste är att de två tjejerna känner/har känt varandra, hur tänkte han där? Herregud alltså..

Men men, detta ska nog bli en bra dag. Ska dra över till Rikards lägenhet sen och sätta upp lite gardiner och sånt. Fint väder är det också, våren är här, finally!


FÄRG

Har fått hem ett litet paket med smink, vilket genast gjorde min dag mycket bättre. Bilder på det kommer senare!

Idag är en sån dag då det är någonting som inte känns rätt, kan inte riktigt sätta fingret på det, men det ligger där bakom hela tiden. Hatar såna dagar, usch och fy. Ingenting känns särskilt roligt, inte ens såna saker som man egentligen tycker är skitkul.. Känner ni igen er?



källa: jamie nelson


RED

Har har ni den, den nya röda faran i garderoben. Jag vill matcha den som fröken nedan, fast fram till sommaren byter jag nog ut shortsen mot ett par skinnbyxor. Shorts känns inte helt hundra när det fortfarande ligger is på mälaren.

Och förresten, vill ni veta vad den kostade? 60 ynka kronor, kap!


CHARTER-SJUKA

Var egentligen meningen att det skulle bli en utgång ikväll då två vänner kom hem från en långresa i Thailand. Men då de två resenärerna har drabbats av charter-sjukan, alltså extrem rabieshosta efter flygresan, så blev det inställt. Så vad ska man hitta på istället? Det är frågan det.. Har ni några tips? Ska börja med att visa er min fina röda kavaj i alla fall.
 


NUDE

Jag är nu stolt ägare av en röd fin kavaj. Men jag blev även stolt ägare till något annat som ni får en liten tjuvtitt på här under. Kommer matcha den till ljusa jeansshorts, skinnjacka och klackar. Smarrigt. 
 


RÖDING

Tror nog att jag MÅSTE införskaffa mig en knallröd kavaj till våren. Känns som att det inte kommer att bli någon riktig vår annars. Så imorgon är det jag som beger mig ut på second hand runda. Ska spana efter en grön militärjacka också :)
 



källa: sincerelyjules


IKEA

Har fått i uppdrag att fixa till Rikards lägenhet nu när han är borta, så idag stod IKEA på schemat. Blev lite blandat såsom gardiner, skohylla, dörrmatta och lite småsaker. Ska åka dit imorgon och fixa till allting, tror det kommer bli kalassnyggt! Bjussar på en dagens när jag ändå är i farten, så kan ni ju passa på att spana in den nya luggen. Gillas den? 



jacka - barbour, tröja, glajjor och jeans - gina, väska - aigner, skor - nilsson


FRÖKEN LUGG

Såhär blir det när jag är sjuk ett tag. Jag får tråkigt och blir helt rastlös. Känner att jag måste göra något NU, typ en förändring eller vad som helst. Och idag, ja, då blev det en lugg. Har inte bestämt mig om jag är nöjd eller inte än, men det känns som att jag måste bestämma mig för att vara nöjd. Mitt hår växer ju inte jättefort.. Imorgon kommer lite mer uppdaterade bilder :)



Jag sommaren 2007


JEANSSHORTS SÄLJES

Då jag städade garderoben förra veckan hittade jag ett par skitsnygga Levi's 501 jeansshorts, som tyvärr var i storlek 31. Alltså ingenting som jag kan klämma på mig, de är som en small i storleken. Riktigt synd då jag tycker att de är himla snygga.  

Så om det finns någon petit människa där ute som blir lika kär i dem som jag är så finns de att buda på
här!

 


LEDIG MÅNDAG

Bloggen är tråkig nu, men det är så när man är sjuk. Nada inspiration och nada ork. Rikard drog till sälen med några kompisar idag också, så jag är ensam att tycka synd om mig själv. Har lyckats knåpa ihop en fin tavla idag i alla fall, det har varit dagens projekt.

Vad har ni gjort på den lediga måndagen?


TRÄKLACKAR

Dessa fina träklackar från Nelly får gärna flytta in hos mig till våren. Kan tänka mig att det är lite jobbigt att det inte är någon rem bakom hälen, men å andra sidan är det en rejält hög klack så de kanske sitter på bra ändå. Fina är dem hur som helst. Känns lagom kul att skriva om dessa då snön är tillbaka i Stockholm. Hur besviken blev man inte imorse liksom?


BLOGGTIPS

Nu kör vi ett bloggtips här innan det är dags för mig att lägga mitt sjuka huvud mot kudden.

Har hittat en ubercool
blogg som drivs av en tjej vid namn Vanessa. Hon får till helt klockrena outfits, är skitsnygg och har ett fantastiskt hår. Vad mer kan man kräva av en blogg? Spana in den och jag lovar att ni inte blir besvikna :)


FEBER

Är ju inte på topp idag, har verkligen mått som en påse skridskor med svettningar och frossa om vart annat. Vilken kalas-påskhelg det har varit.. eller inte. Jag som hade så mycket som jag skulle göra, men det var inte lika mycket som blev gjort. Jag är ledig i mer än en vecka till, så det är ju skönt det i alla fall.

På onsdag kommer en av mina bättre vänner hem från en två månaders resa i Thailand, så då ska det firas. Får se fram emot det nu :)
källa: mirage magazine


BLOMMIGT

Just nu vill jag bara förflytta mig till New Yorks gator och glida omkring i blommiga klänningar och svarta boots. Det skulle kännas så bra. Men, här sitter jag - sjuk i mjukiskläder i ett jäkligt stökigt rum..




källa:
sofis snapshots


SJUKLING

Det onda i ögonen har nu utvecklats till något mycket värre, har haft jättehög feber igår kväll och hela natten. Så det blev ju absolut inte något party för mig igår, stället blev det film och alvedon. Fyyyfan så jag hatar att vara sjuk. Mår lite bättre nu så jag ska försöka att blogga lite i alla fall. Hoppas ni tycker synd om mig... hehe.

HELVETESFÄRD

Godmorgon/eftermiddag babes! Var ute en sväng igår, nykter dock så jag fick leka chaufför. Sjukt stolt över min snygga fickparkering i stan fick jag titta på när vännerna hällde i sig öl. Framåt kvällen började mitt öga krångla, det är verkligen ett helvete med linser kan jag lova. Det skaver och dom ramlar ut, och framförallt är det jäkligt dyrt. Min hemfärd, som gick genom halva stan för att hämta upp Rikard var minst sagt ostadig, halvt blind och med en miljon taxi-bilar tutandes på en. En helvetesfärd med andra ord.. men hem kom vi i alla fall.

Idag fyller mami år, så det ska firas ordentligt! Visserligen drar jag nog ut ikväll, men innan dess är det middag och paketöppning här hemma. Mys :)



källa: maffashion


LÅNGFREDAG

Har haft typ världens mysigaste dag. Vaknade runt klockan 12 så då gick vi och köpte lite frukost. Sen har vi bara legat i sängen, läst tidningar och böcker och sovit. Bästa dagen på länge! Ikväll drar jag över till Viran för lite vin och snack, blir dock nyktert för mig då det blev lite väl hårt igår.

Vad gör ni ikväll?


INSPO/CLOE SEVIGNY

Nu knatar jag ner till systemet i Hornstull för att fylla en godispåse till ikväll. Hörs senare!



källa: becauseimaddicted


SNEEK PEEK

Här är en liten tjuvtitt på kvällen kläder, eller morgondagens, får se hur det blir nu när alla är upptagna. Röda volanger, svart mocka och massor av guld. Jag gillar det. Eller kanske att man ska köra all in på påsktemat? Fädrar, häxkvast och huckle? You like?


FÖRSTA APRIL

Godmorgon! 1a april idag då, är det någon som redan har råkat ut för en lögn? För mig är det lugnt, än så länge... Ska hålla mig inne, mest med tanke på vädret, största delen av dagen. Men ikväll däremot, då blir det utgång. Tror det blir en sväng till Hell's. Vad är era planer inför påsken?

Btw, tänkte tipsa om några fina studentklänningar snart. Så spana in här igen i eftermiddag!




källa: 4thandbleeker