SNART SÅ

Glömde ju helt bort de här snyggingarna som fyndades igår! Vi var och tittade lite i ett köpcentrum här i närheten men så visade det sig att halva centret skulle läggas ned och att dem därför hade superrea i vissa butiker, bland annat på Scorett. Så dom här döööballa klackarna kostade nu 200 kronor, TVÅHUNDRA kronor!! Helt klart för bra för att låta dem stå kvar i butiken ;)



DIMMIGT

Har bestämt att jag ska träffa 3 gamla vänner nu i helgen. En av dem har jag faktiskt inte träffat sen i somras så det ska bli jäkligt roligt! Det är så lustigt hur man kan ha vissa vänner som man inte träffar särskilt ofta men som det känns helt naturligt med när man väl ses. Sen har man vissa vänner som man måste träffa riktigt ofta för att det inte ska bli "stelt" när man ses. Egentligen så är det nog de första vännerna som man ska värdesätta högst, men tyvärr blir det ju oftast inte så.

Hur som helst så ska det bli kul att träffa dom! Nu blir det duschen så att man är lite fräsch till imorgon :)


SVART SOM NATTEN

Köpte den här väskan igår, men jag är väldigt osäker på om jag ska behålla den eller inte. Är osäker på om den ser plastig ut eller inte, och om det är något jag verkligen hatar är det plastiga väskor. Får typ äckelkänslor av det.

Så vad tycker ni? Ska den få stanna eller inte?



VÅR, VÅR, VÅR, MERA VÅR

Så jäkla underbart att det nästan är vår idag! För tillfället visar termometern 12 plusgrader och det är strålande sol ute. Lite av ett hallelujah-moment så att säga. Är nog strax läge att säga hejdå till vinterjackan faktiskt, vill ha en ny vårjacka så det ska jag dra och spana på någon dag.

Förresten så var jag inne en sväng på weheartit och hittade dessa fina bilder. Så otroligt duktig den som har målat dem, gillas verkligen!

källa


FOREST

Glömde ju bort att visa den nya paletten med ögonskuggor jag köpte förra förra veckan. Paletten kommer från Isadora och får under namnet forest. Lite guld, grönt och brunt skimmer. Är väldigt förtjust då man kan få till en riktig partysminkning med dem. Rätt mycket glitter, men det gillar jag faktiskt. Ska det vara fest så ska det vara liksom!

Kan fixa till en sminkning med den så får ni se någon dag!


LUGN

Lugn nu, det är ingen rikig! Pappa behöver alltså inte oroa sig, hehe. Men såna här fina gnuggisar fick jag av lillasyster i julklapp och hade helt glömt bort dom tills nu. Var tvungen att testa och jag måste säga att jag gillart. Schysst liten detalj liksom.

 


MRS DIVA

Började den här dagen med att försova mig. Trots 2 alarm så vaknade jag strax efter 10, då är man trött kan jag lova. Skippade föreläsningen, fick allt på mail igår ändå så jag sitter istället här med lite Beyonce på hösta volym. Idag blir det nog bara lite plugg och träning, inte roligare än så faktiskt.


MIN KVÄLL

Min kväll består utav att fixa naglarna och att ta igen alla missade avsnitt av Big Brother. Herregud vilka freaks det är med alltså!? Knäppa, knäppa människor. Och den där Hanna vill jag inte ens tänka på, vad fan är hennes problem? Haha!


LIFE IS BEAUTIFUL

Det slog mig verkligen idag hur fort tiden går. Den här bilden är mer än ett halvår gammal, fast det känns som förra veckan typ. Man måste verkligen ta tillvara på tiden mer, det är så lätt att man hela tiden går och "längtar" eller ser fran emot någonting annat, och därför glömmer bort hur viktig varje dag är. Så dumt egentligen.

Saknar faktiskt favvo Lisan som bor kvar i Olso, men det får nog bli en tripp dit snart igen, hör du det kvinna!?


SMC?

Den här helgen har varit lite upp och ner kan man säga. Skulle egentligen jobbat idag, men då jag mår piss så blev det inget med det. Istället har jag suttit och tagit reda på allt man kan tänkas behöva veta inför ett år på Santa Monica Collgege, är helt fruktansvärt sugen till hösten. Men det är i såna fall väldigt mycket som man behöver ordna med. Spännande va? Är det någon annan som går och funderar på samma sak som mig? Plugga utomlands?


GLITTERISH

Har i alla fall bestämt en detalj i helgens partyoutfit och det är dessa glittriga snyggingar. Har rotat lite bland syrrans smycken. Ni kommer aldrig någonsin gissa vad hon hittade och betalade för dem! Kap kan jag i alla fall säga ;)


INTE EN HELT VANLIG TORSDAG

Morrn morrn! Har precis tagit en dusch och ska strax sticka iväg till skolan för lite förberedelser inför ett seminarium som är imorgon. Är inte alls pepp då texterna är på engelska och faktiskt rätt svåra. Tur att vi är 5 stycken som ska hjälpas åt!

Idag fyller världens bästa Bella 22 år, nu är det alltså två prinsessor som fyller år på samma dag! Hehe. Detta ska ju självklart firas med ett jäkla partajj i helgen. Så taggad så jag spricker snart!


HELLO LOVERS

Jag förstår inte hur det kan ta emot något så fruktansvärt att plugga ibland. Man gör allt annat än det man ska!? Idag har jag liksom städat, shoppat, tagit ett bad och läst en jäkla massa bloggar. Har även hunnit med att glömma bort att jag färgade ögonbrynen, vilket resulterade i svarta bryn, snyggt. Det har alltså inte varit världens mest produktiva dag.

 

Har i alla fall köpt en dööösnygg ögonskuggspalett, ska fota så får ni se! Den ska helt klart användas på lördag då det vankas födelsedagskalas!

 


EN SÅN DAG IDAG


SÖNDAG

Tjenare! Här snackar vi någon som inte har ett liv. Jobb, skola, jobb, skola, jobb, jobb, jobb... Jag blir galen. Börjar jobba vid 12, men det tar emot något fruktansvärt. Igår gick jag hem och la mig på soffan, sen låg jag där tills jag somnade. Kul liv.

Egentligen ska jag inte klaga då obn är grym på söndagar. Men att ha EN ledig söndag på typ 2 månader är rätt jobbigt. Bläbläblä. Pengar, pengar! Jag är sugen på en weekend i London. Ska kolla med min fina vän Sara om hon känner likadant!


SOM MAN FÖRTJÄNAR

En ordentlig utgång i kombination med en ordentlig förkylning får inte det bästa resultatet. Ska egentligen vara i skolan nu, men det blir ingenting med det. Kul var det igår i alla fall! Var en sväng på Café Opera, men där var det nästan helt dött? Blir i alla fall en lugn helg med en massa jobb. Men nästa helg så, då smäller det!


DÖSNYGG @ GRAMMY AWARDS

Så jävla dösnygg är hon!

weheartit

SÅ JÄVLA NÖJD

Fyfan vad skönt! Nu är tentan avklarad och jag kan nu bara vänta på resultatet, tror att det gick helt okej, men man vet ju aldrig. Ska i alla fall lägga mig i sängen för att njuta av att bara vara ledig (i en dag, hehe). Har en massa Gossip Girl avsnitt att ta igen, nu är det du och jag Chuck Bass!


LIVSFARLIGT

Det här har varit min utsikt hela dagen, och då menar jag verkligen hela dagen. Om typ 13 timmar är det över, tror i och för sig fordrande inte att jag kommer klara det! Hejhej omtenta!


FÄRGCHOCK

Har alldeles nyss kommit hem från jobbet. Har bara öppet 12-16 på söndagar så det var en hyffsat kort jobbdag, skönt det. Ska slänga i mig lite mat nu, och sen blir det plugg. Börjar verkligen att dra ihop sig inför tentan nu, panik!

Det hade kommit in lite vårnyheter nu i veckan, och dessa skor var mina favoriter. Blev lite dåliga bilder, men tänk att alla färgerna verkligen är knall! Så om ni vill handla fina vårpartyskor så är det på Rizzo ni hittar dem :)


BLANKA TING

Dagen har bestått utav plugg, plugg och åter plugg. Trots detta så känner jag mig jävligt osäker på hur det kommer gå på tentan, är till och med osäker på om jag verkligen kommer att klara den. Fyfan alltså. Skulle ju egentligen ha varit på födelsekalas just nu, men det blev det inte så mycket med. Måste upp tidigt imorgon så jag hinner plugga både innan och efter jobbet. Hoppashoppashoppas att nästa kurs blir lite mer intressant, för det här är inte ens kul.

Var i alla fall en snabb sväng på stan för att fixa min klocka som stannat. Hann också smita in på H&M och hittade den här fina hårringen! Lyckades knipa en i guld och en i silver, ungefär 40 kronor styck. Kap eller vad?


KYLIG HELG

Äntligen helg! Jäklar vad det ska festas nu!! Eller? Nej det blir nog inte allt för mycket fest denna helg. Ska visserligen på födelsedagsfest imorgon kväll, men det får bli en snabb sväng då jag både måste plugga och jobba på söndagen. Skulle egentligen varit ledig från jobb denna helgen, men det blev tyvärr inte så mycket med det.

Ikväll är det med andra ord ryggläge och tv som gäller, välbehövligt som tusan. Pratade med en killkompis som pluggar i Köpenhamn om att vi kanske skulle dra ner för att hälsa på honom nån helg i april så nu ska jag slänga iväg ett sms till den söta damen nedanför och kolla lite med henne :)

Ska ni göra något kul i helgen?



TORSDAGSTRÄNING

Sådär, nu ligger jag i sängen nyduschad och med mina böcker i högsta hugg. Blev en timmes zumba på gymet, skönt nu efteråt kan jag lova!

Satt och funderade lite när jag som minst av allt ville plugga idag, och efter lite googlande visade det sig att midsommar är den 22a juni i år. Alltså är det lite drygt 4 månader kvar! 4 månader är ju för fasiken ingenting!? Det ska hinnas med mycket där emellan liksom. Förhoppningsvis en resa till London, Oslo på 17e maj och en jäkla massa jobb och plugg. Känns ändå som att det blir en bra vår det här.

Hittade en bild på en otroligt fin tjej, vet inte var bilden är ifrån men om någon av er vet så får ni gärna säga till!


TENTOR OCH HÅRFIX

Herregud, är inne på den ekonomiska delen av tentan nu. Fattar nada, NADA. Åt helvete med det känner jag just nu!

Hur som helst så tänkte jag tipsa lite om två väldigt bra hårprodukter. Först och främst så använder jag Maroccanoil som precis alla andra. Men ja, den funkar faktiskt skitbra! Den är jävligt dyr men det är den värd. Gör håret supermjukt, glansigt och lätt att reda ut. Har använt den nu i ca 2 månader och mitt hår har faktiskt vuxit mer än normalt. Om det har med produkten att göra eller inte vet jag ingenting om, men jag gillare!

Den andra produkten är en leave in spray från Uniqe One. Har bara använt den i drygt någon vecka, men jag tycker redan att man märker skillnad. Håret blir mindre frissigt och lättare att styla. Sen ska den hjälpa mot ungefär allt det som man vill, till exemel förebygga kluvna hårtoppar och ge mer fylligt hår. Skriver mer om produkten när jag hunnit prova den lite mer. Men jag tror nog att det kommer bli en favvo! Så detta var två bra tips från mig :)




ONSDAGSSTRESS

Herregud alltså, vet att det är mycket tjat om plugg här nu. Men jag har ju inte så mycket annat för mig för tillfället. Har bestämt pluggdejt med en i klassen på fredag, kan behövas om man säger så! Var och tränade i en och halv timme mitt på dagen, allt för att komma iväg från böckerna, hehe.

Nu är det dags att begrava mig i böckerna igen. Kan lova att jag hellre hade haft den här utsikten framför mig...

weheartit


STUDERA MERA

Såhär har det sett ut hemma hos mig idag. Ingen kul dag alls med andra ord! Mediehistoria är inte kul, verkligen inte alls kul. Den där översta boken är farligt nära att eldas upp för tillfället. Vill typ snabbspola fram till nästa onsdag så att helvetet är över... Men nej, så det är bara att fortsätta läsa.


SUPERBOWL

Sitter och försöker plugga men det går ju inte så himla bra när man börjar klicka runt på YouTube. Medierätt känns inte alls lika lockande för stunden måste jag erkänna. Så för alla er som har en kvart över, titta på det här! Stört underhållande!


TENTAVECKA

Nu är jag verkligen helt slut. Drog hemifrån vid halv 10 imorse och kom hem för en timme sen, så det var en hyffsat lång dag och med bara frukost i magen så var jag inte allt för pigg den sista timmen. Nu är det bara en vecka kvar till den första tentan och jag kan erkänna att jag faktiskt inte har börjat plugga på riktigt. Ska möta upp en i klassen imorrn för att svara på lite övningsfrågor, behöver verkligen hjälp att komma igång lite. Förstår inte hur man kan ha en sån usel självdisiplin när det gäller läsandet, sjukt.

Nu ska jag i alla fall mysa ner mig i sängen ett tag, kanske att man ska passa på att fixa med ansiktsmask, måla naglarna och lite sånt. Det gäller att passa på när man har tid.


LÖRDAG

Såhär såg min kväll ut igår. Det blev godis, film och brasa, mysigt! Idag är planen att plugga sönder hela dagen för att senare unna mig lite (mycket) vin ikväll. Antagligen blir det väl inte så mycket plugg, men man kan ju alltid låtsas hörrni. Kan verkligen säga att kurslitteraturen är otroooligt tråkig och jag vill knappt tänka på vilken otroligt tråkig människa som lyckas skriva en sån otroligt tråkig bok. Haha stackarn! Eller ja, egentligen är det nog mer synd om mig som verkligen måste läsa boken.



STORA LOCKAR

Har länge letat efter en locktång som gör riktigt stora lockar. Tycker att en smal locktång gör håret så kort då lockarna blir mycket tightare på ett vis. Så efter lite letande så hittade jag en på 38mm på Eleven.se och den är helt fantastisk! Här snackar vi Kim Kardashian-hår! Var till och med en brud som berömde mig för mitt hår igår, då känner man sig rätt nöjd, hehe. Ska fota nästa gång jag fixar håret så får ni se, lär nog bli redan imorgon :)


TORSDAG

Man är ju fan inte snabb när det gäller bloggandet alltså, hehe.
Idag är jag trööött, var på skolans pub igår. Riktigt kul faktiskt, mycket folk och billig cider. Kan ju knappast bli bättre! Landade här hemma vid ett efter en sväng med världens skönaste taxichaffis, rolig kille. Men helvete vad kallt det var? MINUS TOLV? Och kallare ska det ju tydligen bli, usch.

Ska strax iväg till skolan igen, ska nog vara så lyxig att jag tar bilen. För sen ska jag hem och plugga igen, ska tugga mig igenom 200 sidor idag hade jag tänkt. Hade faktiskt glömt bort hur jobbigt det är att plugga, blir som att man lever i en liten bubbla liksom, knäppt det där. Hejhej massmedier och hejdå livet!


tänk om man hade kunnat vara såhär fräsch idag, istället ser jag ut som något man hittat i skogen