nada

Steg upp vid kvart över 5 imorse, helt omänsklig tid. Älsklingen skulle upp och jobba och snäll som jag är så gick jag upp med honom. Somnade direkt när han gick, så skönt det var att sova då. Skolan rullade på som vanligt. Sen var det körlektion, gick helt okej. Har lite grejer att finputsa men sen är jag redo. Så om 2 veckor är det uppkörning, då får ni hålla tummarna ;) Förresten, är det någom som har ett tips på hur håret växer fortare!?

...

image599

Pheeettt cool

Party



Lite bilder från maskeradkvällen. Trots att det blev en ganska tidig kväll så var det najs. Kände mig verkligen som catwoman i min dräkt, haha! Roligt att alla var så bra utklädda måste jag säga, alla hade verkligen ansträngt sig.

Måndag nu igen, känns som att tiden går för fort. Det var ju nyss sommar och nu är det snart jul, hur går det ihop!? Sukt. Har kommit på en kalasbra grej att önska mig iaf. Blir en makeover av mitt rum ;D Vad önskar ni er?

Maskerad

image593


Ikväll vankas det party. Och inte vilket party som helst, utan nämligen maskerad. Själv ska jag vara catwoman. Iklädd lackklänning, lacköron och lackpumps ska jag dansa hela natten. Bild på det hela kommer om några timmar ;)

Onsdagens



Kofta: Filippa K
Linne: H&M
Kjol: Paperbag, Hemmasydd
Strumpor: H&M
Väska: Marc by Marc Jacobs
Stövlar: Zara


Glitter och glamour

image588image589
H&M

Förra året körde H&M med "gift of the day", då från och med 1a december det kom ut en ny vara varje dag till ett superbra pris. Knep en kofta och ett par jeans som faktiskt används än idag. I år kör de med att de släpper ett par grejer varje torsdag. Har egentligen inte hittat så mycket spännande, men klänningen är redan min (ska användas på nyår då det vankas stort party här), och pälsen ska förhoppningsvis bli min. Gillar den verkligen. Har ni hittat något ni gillar? :)

Trött



Jeans: Cheap Monday
Tee: Gina Tricot
Haksduk: H&M
Jacka: Jsfn
Väska: Marc by Marc Jacobs
Skor: Din Sko

Tröttsam dag. Sovit riktigt dåligt och drömt om aliens och allt annat läskigt som finns, därför pallade jag bara 2 lektioner. Verkligen inte min dag. Så nu ska jag få igång filmen Hairspray som så snällt Rillieboy fixat åt mig. Ciaooo!

Lördag



Blev en sjukt lyckad kväll i lördags. Massor med dans, massor med dricka och massor med kul. Lite minnesluckor har väl aldrig skadat någon. Träffade iaf pöjken min på kvällskvisten och drog hem till honom och sov. Dum tanke. Var tvungen att åka hem i partykläderna, alltså skinnkjol, päls och håliga strumpbyxor. Behöver jag ens säga att jag kände mig som någon från Malmskillnadsgatan? Lyckad kväll var det iaf ;)

Lovely

image575


Exakt, precis såhär vill jag se ut på lördag. Tror ni jag kommer lyckas? Njaa, men man kan ju alltid önska... ;)

Usch

Helt galet trött just nu. Hade ett naturprov som gjorde att det inte blev allt för mycket sömn inatt. Gick piss iaf, men men. Hade sen körlektion och bokade uppkörning, så om en månad smäller det. Då jävlar ;)

Förresten så ska jag på markerad nästa helg, har tre grejer att välja på. Catwoman, Wonder woman eller Lara Croft. Haha vad tycker ni?

Titta vad man kan hitta



Here it is. Mammas gamla päls som jag nu fixat till, lagat och grejat med. Blir perfa en kall partykväll. Ska nog invigas redan på lördag, vad tycker ni?

Tisdagens



Jacka: Jsfn
Halsduk: H&M
Väska: Marc by Marc Jacobs
Kofta: Lindex
Klänning: H&M Divided
Smycken: Arv+present
Skor: Ankelboots

Helvetesväder ute, blandat snö och regn. Kan det bli äckligare? Drömmer mig bort till något varmt land där jag dricker exotiska drinkar, mhmmmmmm! Usch för Sverige.

Btw så rotade jag lite bland mammas jackor i helgen och fann 2 pälsar som numer är mina. En som jag lagade fodret på igår och en som är en exakt kopia av Sex and the City Carries päls, vet ni vilken jag menar? ;) Dock så ska jag lägga upp den då jag känner mig som en baglady i den. Kommer bli perfekt på partyna i vinter!

Väskan!



Idag kom den, den finaste väskan jag någonsin haft i min ägo. Haha, färgade ögonbrynen när UPS snubben kom. Måste trott att jag var störd, men men. Ser helt bajsbrun ut på bilderna, men jag kan lova att den är helt underbar i verkligheten. Såå nöjd!

Lindsay i H&M

image567


Är det ett H&M linne jag ser? Jag tror nog det ;)

OH NO

GAH, 1100 i tullavgift för en jävla väska! Någon som vet om man kan få tillbaka tullen!?

Dagens



Linne: Indiska
Tröja: Oldie, Gina Tricot
Kjol: H&M
Strumpisar: Gråa, lillasysters
Jacka: Svart skinnjacka, Jsfn
Halsduk: Grå, gammal
Armband: Nitamband, Punkt Shop

Skor: Ankelboots, Din Sko
Väska: Svart, Mexx

Idag såg jag ut såhär, var galet kallt så det var ett dumt val. Var iaf inne i stan en snabbis för att köpa lite nytt smink. Blev en väska ist, haha! Fick kommentaren av en kompis att min stil var så rockig(?) så jag köpte en väska som är allt annat än rockig, ni får se sen ;)

Tvättade mitt smink, borstar och sådant, för ett tag sen. Var typ sjukt äckligt. Ska verkligen börja göra det oftare, känns ju inte helt hundra att dra omkring med det där i ansiktet. Usch.

YEAHH

GAHH! Klarade teorin idag. Sååå skööönt! Bara uppkörningen kvar nu, ska försöka få körkortet innan jul iaf ;)

LÖÖÖÖVEEE

image564


Finns inget med den här bilden som jag inte gillar. Två fashionistor när dem är som bäst. Underbart!

Shoppa

Har blivit helt usel på att blogga numera. Kanske beror det på att skolan tar upp all min tid? Jag tror nog det. I alla fall så hade jag ett jättebra lov, gick alldeles för fort bara. Hann med lite shopping och lite party, precis som det ska vara. Ska verkligen blogga mer då jag har ett väldigt dåligt minne så kan det vara bra att skriva ner allt ;)

I alla fall så var jag och reklamerade en väska på NK, trodde jag skulle få ett tillgodokvitto, men icke! Fick en massa pengar, så nu är en
Marc by Marc Jacobs väska på väg hem till mig. Verkligen supernöjd! Hoppas den kommer snart. Hur lång tid brukar frakt från USA ta?

Imorgon är det dags för mitt teoriprov, så jag hoppas att alla håller tummarna för mig klockan 11 ;)

wohoooo

SARA ÄR COOOOOOOOOLLLLL!!!
Min kära
syster är underbar!





Han är också ganska cool