Skor




Här är i alla fall mina nya skor. De sista invigdes redan i lördags, springa till tunnelbanan i sådana klackar, huuuh! :P Som sagt så är alla redan totalt utdömda av älsklingen, men men. Vad tycker ni? :)

Länge sen

Inte skrivit på mer än en vecka. Har absolut inte haft någon ork, jag kan lova att det är en stor omställning att börja skolan efter 15 månader sommarlov. Hade totalt glömt bort hur det var, men klassen är bra i alla fall så det är skönt. Sen har jag ju alla mina gamla vänner, tur att ni finns :)




I alla fall så var jag på 18års middag hos Sara i lördags, var väldigt trevligt. Hoppas hon blev glad för presenten ;) Annars var det supermysigt att träffa alla, och det bjöds på supergod mat! På tal om presenter, så var jag i Vällingby och fixade själva presenten när jag fick lite tid över och gick in för att kolla rean på Din Sko. Precis när jag kom ner för rulltrappan så kommer en tjej som jobbar där ut me världens låda och säger att alla skor kostar 50 kronor. Jag blev helt överlycklig och tog mig en titt, så 3 par skor fick följa med. Alla blev tyvärr utdömda av min käre pojkvän, men jag gillar dem ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa nya Cosmopolitan, såå trött.

Skola

Varit och shoppat upp mig på en almanacka och lite såna skolgrejer idag. Huh vad hemskt det känns, efter att inte ha satt min fot i skolan på 15 månader så känns det väldigt tungt idag. Imorgon börjar allvaret, 2 år kvar. Men har jag klarat mig hittils så ska jag väl klara resten? Jag ska vara fett seriös i år iaf ;) Försöka går ju...

Nu ska jag tagga till och välja kläder så kommer det en dagens imorgon ;)


Slappdag

Har varit en total slappardag idag. Kan lova att jag hade kunnat göra mycket för att vakna på Zakynthos i morse. Ingen mer sol, inget mer bad, inget mer mys, inga fler sex on the beach. Hur ska jag klara mig? Usch...

image480


Har bott i sängen och vid datorn idag, det enda bra är att det finns så mycket att läsa i alla bloggar när man har varit borta, det är najs ;) Även MSN har varit min räddning idag. Blir så sjukt shoppingsugen just nu, en skinnkjol är nog det som står på tur. Den ovan som Sofi har är sjukt fin, ska leta efter något liknande. Får bli en shoppingsväng i veckan. Måste även fixa present till Sara som fyller 18 på fredag! Men jag har en grej på g ;)

Ikväll blir det till att äta kräftor med mamsen, och på tal om kräftor så vankas det kräftskiva hos mig om två veckor. Det ska bli otroligt najs! :)

Zakynthos




Hemma nu efter en helt underbar vecka på Zakynthos, bästa veckan någonsin.
Och jag är garanterat kärare än någonsin, har verkligen världens bästa pojkvän :) Hela veckan känns helt overklig, och jag är faktiskt lite osäker på om jag inte bara har drömt alltihop. Om jag inte hade några bilder skulle jag inte ha en aning. De första 4 kvällarna spenderades med älsklingens kompisar och en massa trevliga tjejer från Kalmar, var verkligen sjukt kul. De sista dagarna blev mysdagar med god mat på mysiga restauranger och en massa solande. Skulle absolut inte banga på en vecka till.

Känns inte allt för bra att vara hemma just nu, och skolan börjar på måndag. USCH USCH USCH..!

SOOL



Nyss hemkommen från landet, blev en lång resa.
Känns som om jag hade kunnat stanna kvar minst en vecka till, men men :) Får ju se fram emot Zakynthos i övermorgon. Ska väl packa och fixa det sista imorgon, lite grejer som behöver köpas och sen åker vi! Lite bilder från landet blir det i alla fall :) Nu blir det musikfixning, tips på partylåtar önskas!

<3

Sol

Är kvar på landet just nu, älsklingen ligger och sover brevid mig. Snarkar så sött :) Helt sjukt fint väder ute, ska steka hela dagen! Kanske till och med blir ett dopp bland alla maneter. Och på fredag drar jag till Zakynthos, ska bli underbart. Planet går klockan 6 på fredag morron, vilket är mindre underbart :P Men men... Det ska bli riktigt najs att komma bort iaf :)

Nu ska jag kolla fortsätta att kolla runt lite på internet innan älsklingen vaknar ;) Ciaoo!

Kallt

Sitter på landet just nu. Lyckats få igång pappas Mac som jag absolut inte förstår mig på, haha! Vi kom fram igår sent på kvällen, var helt slut så jag somnade ganska tidigt. Idag har jag bara suttit och läst en jäkla massa tidningar, ganska tråkigt. Helt sjukt kallt är det verkligen, uhh, hoppas det blir bättre! 

Min packning var inte heller den bästa, hur tänkte jag? Klänning här? Nej nej! Mamma prata om att hon trodde att REAn på Smögen drar igång imorrn, så jag får väl åka dit och fixa mig en tröja. Sen kommer älsklingen på lördag, ska bli naajs :) Saknar min favvo, nu kommer pappa så ciaaaooo!