Hotties



Läckra donnor ifrån Style.com

Onsdag

Mitt bloggande går i vågar. Ibland har jag en massa att skriva om, och ibland absolut ingentin. Ungefär som nu, men jag försöker i alla fall. Denna vecka innebär integrationsvecka i skolan, alltså ska vi integreras med IVIK. Går sådär. Bättre än vanlig vecka. Vi har därför åkt skridskor idag, vilket jag inte vill göra om. Uh.

Ikväll blir det kanske Singstar kväll hos Terese. Får se om jag orkar. På tal om ingenting så har jag köpt en ny skinnjacka. En grå. Fin tycker jag, kanske att en bild på den kommer alldeles snart.  Ciaooo!

Bustier

På fredag vankas det överraskningsmiddag och senare utgång. Ska bli riktigt kul, då det är länge sedan jag var ute. I alla fall så köpte jag en svart spetskorsett igår ifrån Beyond Retro, bild på den kommer sen, frågan är nu om jag ska våga inviga den på Fredag? Eftersom den är fruktansvärt kort så blir det till att ha en hög kjol till. Men då vet jag inte om jag ska ta en röd eller en svart? Vad tycker ni?


Peace

image641

Blev riktigt inspirerad av
Matildas armband som hon har gjort, så jag bestämde mig för att göra ett eget. Blev örhängen för min del också. Gjorde två uppsättningar av allt, både i guld och i silver. Fint tycker jag. Synd bara att jag målade naglarna rosa igår. Får väl ta bort det. Men men, armbandet åker på redan imorgon.

Gynning

image640
Bild: Stureplan.se

En annan donna som byter hårfärg ofta är Carolina Gynning. Personligen så gillar jag henne mer som brunett än blondin, tvärt emotvad jag tycker om 
Lindsay. I alla fall så tycker jag att hon har ryckt upp sig rejält. Från porrig Big Brother brud, till läcker fashionista. Så här snygg var hon under Stockholms modevecka, inga fel där va?

LILO

image639


Lindsay med ny hårfärg. Jag gillar hennes blonda mer. Vad tycker ni?

Trött

Nu är jag helt slut. Vaknade halv 8 idag av någon konstig anledning, och sen dess har jag varit igång. Har varit på långpromenad, städat och handlat. Trött är jag nu.

Ikväll blir det ännu mer mys då en tjejkompis kommer över så att jag kan fixa hennes hår. Blonda slingor tror jag att det blir. Nu är det förresten 2 veckor kvar till att jag drar till Sälen. Ska bli sjukt najs. Skidåkning i en hel vecka. Vad ska ni göra på lovet?


Helg!

Trots feber inatt drog jag in en stan till snabbis idag. Inte träffat Rillie på en vecka så jag bestämde mig för att hjälpa honom att köpa skidkläder. Och såklart, eftersom jag var med, var det rikigt snygga grejer. Haha! Även jag köpte ett par skor, sjukt fina enligt mig, på Zaras slutrea. "Horskor" enligt pappa, haha! "Jag gillar inte en sån där tjock sula", men men. Jag gillar dem. 




Ikväll blir det bara mys hemma. Är hundvakt hela helgen då mamma är borta så det ska väl bli nån promenad också. Vad ska ni göra ikväll? 

 

Torsdag



Jacka: Jsfn
Jeans: Monki
Tee: Gina
Väska: Marc by Marc Jacobs
Halsband: Fjäder
Skor: Svarta ankelboots

Huh, vilken seg dag det var idag. Kortaste lektionen var en och en halv timme. Då blir man trött kan jag lova. Känns inte mycket bättre när hela kvällen måste ägnas åt att plugga, plus att jag har någon sjuka och feber som kommer smygande. Ingen bra dag med andra ord. Men imorgon är det fredag. I helgen blir det bara chill. Vad ska ni göra dåå?

Ciaooo

H&M



Har beställt två tröjor från H&M Fashion Against AIDS. Blev en designad av Katharine Hamnett, och en av Ziggy Marley. Jag är nöjd. Hoppas att linnet är så stort att man kan ha det med tights. Blir en hit skulle jag tro. Har ni köpt något?


Onsdag



Klänning: KappAhl (!?)
Armband: Punkt Shop
Jacka: Jsfn
Väska: Marc by Marc Jacobs
Halsduk: H&M

Blev en kort dag idag, 3 lektioner. Galen huvudvärk så jag bestämde mig för att gå hem. Ibland undrar jag verkligen om det är jag som är fruktansvärt mesig eller om jag verkligen har så ont som jag tror? Haha, jag tror nog på det första. Jag är en mes.

Blev lite shopping igår, studiedag så då drog jag och syrran till Vällingby. Gick förbi KappAhl, och vad hänger där i fönstret? Jo, världens finaste blommiga klänning. 25% på den dessutom. Känner mig som en prinsessa i den, massa volanger och blommor. Så fin.

Nu blir det plugg, alldeles för mycket att göra. Ciao.


Länge sedan

Ingen bloggning på ett tag nu. Haft fullt upp med annat, men nu är jag back on track. Var på världens roligaste skidresa i helgen, till Höglekardalen bar det var. Otroligt oskönt att komma hem till Stockholm efter det. Som tur är så har mamsen kirrat en resa till Sälen på sportlovet, vilket jag ser fram emot riktigt mycket.

För övrigt så blev det lite shopping innan jag åkte, 75% på Monki vilket resulterade i att jag blev 2 klänningar och ett par jeans rikare. Mycket nöjd. De stentvättade jeansen har jag suktat efter länge, och nu när de kostade en hundring så kunde jag inte motstå dem. Samma sak med den svarta klänningen, superfin, supermjuk, och så har den fina fickor. Helt underbart, och 25 kronor kunde jag väl avvara?



Studiedag idag, så nu ska det sys. Hoppas på en volangkjol, men vi får väl se om jag lyckas ;)