Nicole

sd

Blev riktigt sugen på en hängselklänning när jag såg den här bilden, kanske ska spana efter en. Även skorna såg najs ut, ett par vanliga svarta pumps skulle sitta fint. Nu ska jag gå och bada och fixa mig, imorgon tar älsklingen studenten :)

<3

Minishopping

Åkte hem till älsklingen igår efter jobbet, vi kollade på film, myste och lite sånt. Även om han var lite ond på kvällen...! Fast jag har världens bästa pojkvän i alla fall :) Idag skulle älsklingen på bal, himla roligt även om han inte var speciellt positiv :P

Sen blev det en sväng på söder när jag skulle hem. Köpte en magtröja från Monki och sen en svart bikini från Gina Tricot. Magtröjan kommer att bli ursnygg med mina höga jeans eller HM-kjolen, najs! Sen har jag kanske kommit på vad älsklingen ska få i studentpresent. Plus att jag får lön på fredag, massa shopping på söndag då! Har ju en hel
lista att bocka av, haha! 


Imorse satt jag och ringde runt till säkert 15 st H&M affärer på jakt efter den svarta fodralklänningen utan resultat. Sen skrev Caroline till mig att man kanske skulle sy en, så det är jag väldigt sugen på. Ska fixa fram ett mönster på en fodralklänning bara, någon som har ett sådant? :) Nu ska jag gå och kolla på Project Runway. Börjar 8 imorgon, uhu!

<3

GE MIG!!!!

kl?nning
Bild:
Fashionsquad

Varför är den slut överallt!? Såå fin! Funderar nästan på att slå till på originalet... Någon som vet hur mycket den kostar?

jobb

Har bara jobbat idag, var sjukligt tråkigt. Men jag fick gå en timme timme tidigare för snälla Frida, sen kom mamma och hämtade mig så det var ganska chill ändå. Så sjukt mkt sura gubbar som kommer och handlar, haha! Efter det har jag bara nördat vid min dator och städat på mitt rum. Har fixat i ordning alla smycken så nu har jag koll på dom också ;)

Imorrn börjar jag klockan 8, usch och fy! Men efter det är jag ledig onsdag, fredag och lördag. Ska bli riktigt skönt, och på fredag tar älsklingen studenten. Och då kan man ju undra vad han ska få i studentpresent, alla tips är välkomna!!! Eftersom han aldrig kan säga vad han vill ha så är det väldigt svårt :P

Nu ska jag borsta tänderna och fixa lite, natti natti! <3

Lista

I förrgår när jag öppnade på jobbet så satt jag och funderade på vad jag ska göra med alla pengar som jag tjänar, och då är ju shopping självklart. Men nu när jag tjänar mina egna pengar så känns det mer viktigt att det är grejer som jag verkligen vill ha. Så därför skrev jag en lista, absolut inte säkert att allt kommer att införskaffas dock :)

- Svarta pumps. Ett par svarta klassiska, rund tå, inte för hög klack.
- Jesus sandaler.  De här från
Din Sko skulle inte vara helt fel.
- Svarta ballerinas. Helt vanliga svarta i skinn.
- Svart skinnjacka. Lite kortare än den jag har nu, ska kolla second hand.
- Orange sjal. Tänk riktigt Hermèsoranget.
- Rosa/korallfärgat läppstift. Supersnyggt när man är brun.
- Jeansshorts, riktigt stora. Har ju ett par, men jag vill ha ett par riktigt slappa.
- Blusar. Funkar alltid.
- Svart kuvertväska. Svart klassisk kuvertväska, så snyggt.
- Tee med tryck. Spanat in en hel del på Top Shop.

<3


Sommargarderob

Här är utmaningen från Jade. Hela min sommargarderob, minus några klänningar som är i tvätten :P


1. Klänningar, kjolar och några jackor, sådant som inte får plats i garderoben.
2. Väskor.



3. Skor som inte används så ofta, resten ligger i hallen. Ligger även skor i de vita lådorna.
4. Större väskor. Massa koftor, tröjor, shorts och kjolar i korgarna.



5. Jackor, skjortor, blusar och jeans.
6. Hela garderoben, blev ganska nöjd med rensningen, ska kasta massa linnen.
7. Axelremsväskor.

<3


Garderobsrensning

Riktigt dålig uppdatering på sista tiden, orkar inte lägga upp någon outfit eftersom jag i alla fall bara har på mig en fruktansvärt ful t-shirt när jag jobbar. Orkar varken sminka eller fixa mig när jag ska jobba vilket känns väldigt olikt mig. Sen är jag alldeles för trött när jag kommer hem för att skriva något, då är det lättare att läsa andras bloggar bara :)


Iaf så utmanade Jade mig att visa upp min sommargarderob. Känns som en kul utmaning, och även bra då jag kan kolla igenom vad jag har för något i garderoben. Har ingen koll just nu. Satt och funderade förut på tunnelbanan vad som skall införskaffas till sommaren, blev en hel del faktiskt. Lista kommer sen.

Nu ska jag gå och rensa och fota min garderob! :)

<3


sjuk

Inte skrivit på riktigt länge, har jobbat massor. Att sälja jordgubbar är nog mer krävande än man tror, för idag har jag feber. Jobbade 2 timmar, men sen orkade jag inte mer. Får sjukt ont i axlarna och fötterna. Har även varit på älsklingens skiva, det var najs ;) Synd bara att de som jag kände drog vid 12.

Nu är jag verkligen jättetrött, typ ont i lungorna :S Ska lägga mig och vila ett tag i min sköööna säng :) Mohaha! Sen ska jag visa mina två klänningar som jag köpte i veckan!

<3

Minishopping

Det blev lite shopping idag. Skulle lämna tillbaka en klänning som var ett felköp, så jag bytte den mot en väska. Blev även ett linne, två BHar och en klänning. Tyvärr var det två stora hål i klänningen som jag upptäckte när jag var hemma, så den åker tillbaka imorgon. Den som var såå fin!


Idag så fick jag ett paket med Malacos nya godis med 30% mindre socker från Buzzador, har redan provsmakat och det var riktigt najs! Resten går nog till älsklingen :)

Imorgon ska jag börja jobba klockan 12 och slutar halv 7, ska bli ganska spännande ändå. Efter det blir det nog en tripp till Kista, måste byta den satans klänningen. Vad ska jag ha på mig på älsklingens skiva på torsdag!? Några tips?? :)

<3

Helgen

Har inte hunnit skriva på länge. I söndags var jag på skiva med Mickan och Molly, var väldigt kul faktiskt. Gjorde av med alldeles för mycket pengar bara. Skivan var på Engelen i gamla stan, sjukt trång lokal :/ Men det var najs iaf. Efter att vi hade virrat bort oss vid centralen och letat efter ett nattbuss som vi absolut inte hittade så tog vi taxi hem. Finns med på en massa mindre snygga vimmelbilder. Var hemma vid 4. Skulle upp vid 7, jeeesus vad trött jag var. Gick som en zombie hela dagen, haha! Skulle vara klockan 9 på Lidingö för att få åka med min brorsas båt, han gör egentligen lumpen i Karlskrona men är nu uppe i Stockholm. Huh va trött jag var :P

Idag ska jag iaf på utbildning på mitt nya jobb, sälja jordgubbar. Kan ju undra vad det är för utbildning :P Har fått en massa mail om lappar man ska fylla i när man jobbat klart. Ska försöka lära mig allt det där nu. Lägger nog in en dagens sen.

<3

Gårdagens outfit



Tee: Gina Tricot
Kjol: H&M
Tights: H&M
Väska: Present
Pumps: Silvriga, second hand

Jacka: Brun skinnjacka
Sjal: Rosa, H&M

Det blev en väldigt lyckad kväll igår. Först åt vi middag på Ciao Ciao och sen drog vi en snabb sväng till Nivå 22, många shots väldigt snabbt. Sen drog vi till The Bank där det inte alls var mycket folk i början, men sen så var det najs! :) Vi blev riktigt bra kompisar med bartendern Salle, haha! Efter det drog jag hem till älsklingen, sjukt mysigt. Och dessutom hade jag namnsdag igår, det ni ;) Ikväll ska jag, Molly och Mickan på skiva i gamla stan. Hoppas det blir kul. Några tips på vad jag ska ha på mig!? Jag har noll inspiration idag.

<3

minishopping

Igår blev det lite shopping trots allt. Köpte den omskrivna svarta minikjolen från H&M. Drottninggatan hade fått in massa! Kändes absolut som ett kap för 70 kronor. Speciellt med tanke på hur lik den är American Apparel kjolen. Den åker nog på imorgon när det är 18 års partajj! Tillsammans med ett löst linne/tee blir den toppen. Köpte även ett par tygballerinas från Indiska, kommer verkligen bli ett par "slit och släng" skor. Men de var söta :)

Åkte hem till Rillen igår och myste lite, sen idag tog vi oss en sväng till stan för att fixa lite med biljetter till hans skiva. Så mycket krångel. Sen bestämde jag att vi skulle åka från Kungsträdgården och hem. Men guud vad långt ner man måste åka, sjukt lång rulltrappa! Nu är vi iaf hemma hos mig, ska nog sova middag snart :)

<3

Dagens



Skjortklänning: HM, present
Leggings: HM
Jacka: Brun skinnjacka
Väska: Present

Lackballerinas: Svarta
Kofta: Svart

Nu ska jag snart åka till stan för att möta Sara som är och klipper sig. Min hårfärgning igår blev spännande, ville ha kvar några av slingorna och jag tycker att jag lyckades ganska bra :) Mycket snyggare än förut i alla fall.

Ska nog passa på att spana lite second hand i stan, lär ju få vänta på att hon blir klar :) Skriver mer sen!

<3

Kleinblått?

image350

Även om den här bilden är en riktig oldie, så tycker jag att Lindsay gör det väldigt snyggt. Supersöt klänning. Fick faktiskt en liknande i present när jag fyllde år. Den kanske åker på imorgon :)

Nu är mitt hår mörkt och mina naglar
rosa (igen). Blev tyvärr ingen kjol idag, men det blir det nog imorgon. Måste få tag på ett bra tyg bara, riktigt sugen på kleinblått. Nu ska jag lägga mig och kolla på Victoria's Secret på 3an, så sjuuukt snygga :)

<3

Paperwaist

image349Jag fullkomligt älskar färgen på Ebbas kjol. Helt sjukt snygg verkligen. Eller vad säger ni? :) Därför ska jag nog sy en till idag. Det enda dåliga jag har upptäckt med kjolar med hög midja är att man känner sig som ett fån när man ska dansa, haha! Jag känner mig så tantig just då. Känner ni igen er? 

Och sen idag ska jag färga tillbaka mitt hår. Känns som att det är oranget och trassligt, så nu blir det mörkt igen ;)

<3








Klänning

k?nning

Jag vet att jag skrev att jag skulle lägga upp alla födelsedagspresenter idag, men jag orkade inte :P Så istället har jag gjort om en kjol till en klänning. Den blev tyvärr inte klar eftersom jag inte hade något blixlås, men det ska fixas imorgon. Vad tycks? :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty.

<3


..

Nu är jag hemma hos Rillepille, ska lägga upp alla mina presenter när jag kommer hem! Fick massa fint. Och igår var jag och gjorde lite blonda slingor, vilket betyder att jag inte kan använda mina extensions, katastrof! Men jag hoppas att det blev snyggt iaf, kan lägga upp en bild på det med.

Igår ringde mamma på kvällen och berättade att det typ brann hemma hos oss, läskigt. Får se hur det ser ut när jag kommer hem.

<3

YEYY




Här är lite blandade bilder från i fredags. Blev väldigt trevligt, även om södra ängbyfesten inte var den mest lyckade efteråt! Najs var det iaf :)

<3

18!!!!!!!!!!!!!

Har inte skrivit på typ jättelänge! Idag fyller jag iaf 18 och jag har fått en massa fina presenter, bilder kommer sen. Det har verkligen varit en superduper helg, fett najs ;) Skriver mer sen, nu ska jag kolla på bilder från i fredags! :)

<3

Väx, väx, väx...

nicole

Varför kan inte mitt hår se ut sådär!? Okej att hon har extensions, men det är så sjukt snyggt ju. Varför kan inte mitt hår växa bara nån decimeter? Usch! Någon som har nåt tips på hur håret växer fortare? :)

<3

YEY

Sladden är fixad! ;) Nu gäller det bara att få över massa bra musik till Ipoden.

<3


FEEEL!

Igår skulle jag köpa en sån sladd så man kan koppla mp3/Ipod till en stereo. Var helt supertaggad och skulle testa om det funkade, men NEJ, jag hade ju köpt fel sladd! Blev helt förkrossad, haha! Ska tillbaka snart och byta, för det här ska funka ;)

<3

..



Bättre sent än aldrig. Här kommer några bilder från valborg, känns som den största delen av kvällen spenderades på tunnelbanan. Men det var trevligt iaf! Hur var eran valborg? :)

4 dagar..

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag är 18, TJIHOOOO! <3


!?

l?ckert

Bra jobbat Britney ;) Hur kan hon!?

Nicole

nicole

Schnyyyggt!

Gårdagens outfit



Kjol: Gina Tricot
Tee: Gina Tricot
Strumpisar: HM
Nagellack: Mavala, La Paz

Lackskärp: Svart brett, Kookai
Skor: Silvriga ballerinas
Väska: Blå Longchamp
Jacka: Brun skinnjacka
Kofta: Svart

<3